QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 21:00)
Bonda, tai ryskios akys ne vien tik kokybiskos foto deka
plius apsvietima ziek, kad blizgetu jos o ir pridek su ps spindesio
aj, as nebesuku sau galvos del to pridetinio foto grazinimo (ar nugrazinimo), darau kaip man atrodo grazu, kartais pripiesiu su ps kartais visai nieko nedarau tik j/b verciu... cia tai nzn kodel taip gavosi paskutineje... siaip cia mano atspindys veidrodyje priesais langa.. tai gal suzaide sviesa
zianu, kad ir sviesa..bet deja -retokai buna kazkas pan pas mane
aisku, su ps ir as jau ismokau tas akis padailint
patinka
QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 21:24)
Sitos spalvos jau turbut nelabai?
ne
QUOTE(Melodi @ 2009 08 26, 21:26)
man sitos spalvotos kazkodel noris
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 26, 22:21)
kur daugiau internete pasiskaityti kaip dirbti su ps, moku tik dantis pabalinti ir j/b versti ten
su action sunku man,
zitlali - neradau nieko apie juos, net neisivaizduoju kaip ten su juo dorbti
o taip noreciau isbandyti
nu su actionais tai tikrai paprasta
mygtuka paspaudi ir beveik viskas
tik svarbu isidet, kur reikia juos
QUOTE(giedress @ 2009 08 26, 23:06)
šiek tiek seku jūsų pokalbius, praktikuojuos nuo labai labai neseniai šio subtilaus meno. Bet kažkaip noriu paklausti. O jūs visas nuotraukas nufotkinę su PS dar jas apdirbinėjat stiprokai? Na nes aš visą gyvenimą (naivuolė) įsivaizdavau, kad reikia stengtis ir nufotografuoti taip, kad apdirbimo būtų kuo mažiau. Bet čia aš turbūt klystu?
Na nes tada jau prasideda - kas geriau dirba su PS. O ne kas gražiau fotografuoja?
na, nekokybiskai nuotraukai net PS nepades
o jei paryskini ar pablizgini akis, pasviesini, ar pakontrastini -tai nemanau, kad cia didelis foto apdirbimas skaitos..cia tik butinas
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 08 27, 08:34)
o kaip tu akis uzblizgini su PS?
yra tam coffe shop be glamuro actiono ir atskiras, kur vien akis paryskint, dar yra perfect portrete irgi
is ten pat