Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos merginos

Skaitau kelinta diena jūsų temukes. Man Jūs visos profių profės 4u.gif O jau Zitlali nuotraukos tai iš vis nerealios. wub.gif Kol kas fotografuoju tik buitiakus su "pagerintą muilinę", bet pagaliau pradėjau bent jau jos galimybes bandyti blush2.gif Gal savaitgalį pabandysiu ND padaryti ir prie Jūsų prisijungti. Nors jau sunkoka bus jungtis - jūs jau tiek daug mokate ir žinote, o aš kol kas absoliuti žaliuokė šioje srityje ax.gif
Atsakyti
Sveika Gaure 4u.gif junkis drasiau, padesim kuo galesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 10:02)
Rasytce siaip gerai, tik roziu krumo mano galva per daug smile.gif labai kampe tuomet atrodo mergaite

akis su glamuro actionu is coffeeshop

as jau cia isvis buvau laiminga, kad pakele akis i mane doh.gif , nes varinejo po as rozes kaip po dziungles. gi neklauso sis modelis mano prasymu , tai jau spaudziu mygtuka kuo greiciau, kad tik akis sufokusuociau rolleyes.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 08 27, 10:07)
.................... Nors jau sunkoka bus jungtis - jūs jau tiek daug mokate ir žinote, o aš kol kas absoliuti žaliuokė šioje srityje  ax.gif

sveika pasijungus ir nieko nebijok - svarbiausia bandyk, kad negerai mes psakysim ir patarsim smile.gif koks aparatas pas pacia? smile.gif
Atsakyti
Taigi kadruok smile.gif nors zinoma kaip nori... 4u.gif
Atsakyti
Rasyt, nu bet jau tavo mazes grozis wub.gif Cia OT, aisku, visi vaikai grazus, nu bet taviske kazkaip ypatingai blush2.gif Man ta tavo fotke kur "ligoniuke" iki siol akyse stovi, kazkaip labai tada vargse ta ligoniuke pasirode wub.gif

Del paskutines, tai roziu krumas man tamsokas ir jo per daug 4u.gif

As dabar gal durna klausima uzduosiu, bet jus kai fotkinat ant M rezimo, tuos visus parametrus pasirenkat taip kad expozicija nuline butu ar pagal apsvietima, pvz jei vakaras tai kad didesne per zingsni pvz g.gif
Atsakyti
Melodi, kaip suprast nuline ekspozicija blink.gif visada renkuosi pagal apsvietima

Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane? g.gif jei ne, tai kam jie skirti? nes man nuo softboxu kazko gelsvas atspalvis visur gaunas ir nesvarbu kaip wb reguliuoju... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 rugpjūčio 2009 - 09:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 09:22)
Melodi, kaip suprast nuline ekspozicija  blink.gif visada renkuosi pagal apsvietima

Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane?  g.gif jei ne, tai kam jie skirti?

Nu reiskias durnai paklausiau biggrin.gif Pas mane Canone yra tokia skale, ant kuri kuri rodo ekspozicijos zingsnius, pvz jei ant pusiau automatinio fotkini, tai pasirenki pats tarkim diafragma, tai fotikas sureguliuoja ISO ir islaikyma taip, kad ant tos skales 0 rodo. Yra rezimas kai gali keist expa pvz i pliusa ar i minusa, tada fotikas visus parametrus pats parenka, o ant M pvz vakar vakare fotkinau, pasirinkau ISO 800, diafragma 5, o kai islaikyma rinkaus tai toj skalej bruksniukas slankiojo nuo 0 i pliusa arba i minusa, berods 1/160 kai pasirinkau buvo per viduriuka bruksnys. g.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaaaaaa.... ne, nedurnai gal biggrin.gif tik nesupratau apie ka kalbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 10:22)
Melodi, kaip suprast nuline ekspozicija  blink.gif visada renkuosi pagal apsvietima

Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane?  g.gif jei ne, tai kam jie skirti? nes man nuo softboxu kazko gelsvas atspalvis visur gaunas ir nesvarbu kaip wb reguliuoju...  g.gif

man atrodo fona apsviecia dar atskirai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 08 27, 10:34)
man atrodo fona apsviecia dar atskirai  g.gif

su sidabriniais? otai jei fonas koks buitinis g.gif ala virtuvej g.gif miskas miskas man tos lempos... doh.gif einu issistatysiu pabandysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 rugpjūčio 2009 - 09:37
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 10:36)
su sidabriniais? otai jei fonas koks buitinis  g.gif ala virtuvej  g.gif miskas miskas man tos lempos...  doh.gif einu issistatysiu pabandysiu  g.gif

aaa biggrin.gif galvojau tau reik balta fona apsviest blush2.gif
ui neisivaizduoju unsure.gif
gal reflektoriu pabandyk,jei pas tave sidabrinis arba baltas,bet cia portretams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 27 rugpjūčio 2009 - 09:51
reflektorius auksinis arba sidabrinis, nu toj tevo klausiu, aciu smile.gif
Atsakyti