Sveikos merginos
Skaitau kelinta diena jūsų temukes. Man Jūs visos profių profės O jau Zitlali nuotraukos tai iš vis nerealios. Kol kas fotografuoju tik buitiakus su "pagerintą muilinę", bet pagaliau pradėjau bent jau jos galimybes bandyti Gal savaitgalį pabandysiu ND padaryti ir prie Jūsų prisijungti. Nors jau sunkoka bus jungtis - jūs jau tiek daug mokate ir žinote, o aš kol kas absoliuti žaliuokė šioje srityje
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 10:02)
Rasytce siaip gerai, tik roziu krumo mano galva per daug labai kampe tuomet atrodo mergaite
akis su glamuro actionu is coffeeshop
akis su glamuro actionu is coffeeshop
as jau cia isvis buvau laiminga, kad pakele akis i mane , nes varinejo po as rozes kaip po dziungles. gi neklauso sis modelis mano prasymu , tai jau spaudziu mygtuka kuo greiciau, kad tik akis sufokusuociau
QUOTE(Gaurė @ 2009 08 27, 10:07)
.................... Nors jau sunkoka bus jungtis - jūs jau tiek daug mokate ir žinote, o aš kol kas absoliuti žaliuokė šioje srityje
sveika pasijungus ir nieko nebijok - svarbiausia bandyk, kad negerai mes psakysim ir patarsim koks aparatas pas pacia?
Rasyt, nu bet jau tavo mazes grozis Cia OT, aisku, visi vaikai grazus, nu bet taviske kazkaip ypatingai Man ta tavo fotke kur "ligoniuke" iki siol akyse stovi, kazkaip labai tada vargse ta ligoniuke pasirode
Del paskutines, tai roziu krumas man tamsokas ir jo per daug
As dabar gal durna klausima uzduosiu, bet jus kai fotkinat ant M rezimo, tuos visus parametrus pasirenkat taip kad expozicija nuline butu ar pagal apsvietima, pvz jei vakaras tai kad didesne per zingsni pvz
Del paskutines, tai roziu krumas man tamsokas ir jo per daug
As dabar gal durna klausima uzduosiu, bet jus kai fotkinat ant M rezimo, tuos visus parametrus pasirenkat taip kad expozicija nuline butu ar pagal apsvietima, pvz jei vakaras tai kad didesne per zingsni pvz
Melodi, kaip suprast nuline ekspozicija visada renkuosi pagal apsvietima
Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane? jei ne, tai kam jie skirti? nes man nuo softboxu kazko gelsvas atspalvis visur gaunas ir nesvarbu kaip wb reguliuoju...
Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane? jei ne, tai kam jie skirti? nes man nuo softboxu kazko gelsvas atspalvis visur gaunas ir nesvarbu kaip wb reguliuoju...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 09:22)
Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane? jei ne, tai kam jie skirti?
Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane? jei ne, tai kam jie skirti?
Nu reiskias durnai paklausiau Pas mane Canone yra tokia skale, ant kuri kuri rodo ekspozicijos zingsnius, pvz jei ant pusiau automatinio fotkini, tai pasirenki pats tarkim diafragma, tai fotikas sureguliuoja ISO ir islaikyma taip, kad ant tos skales 0 rodo. Yra rezimas kai gali keist expa pvz i pliusa ar i minusa, tada fotikas visus parametrus pats parenka, o ant M pvz vakar vakare fotkinau, pasirinkau ISO 800, diafragma 5, o kai islaikyma rinkaus tai toj skalej bruksniukas slankiojo nuo 0 i pliusa arba i minusa, berods 1/160 kai pasirinkau buvo per viduriuka bruksnys.
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 10:22)
man atrodo fona apsviecia dar atskirai
QUOTE(ediper @ 2009 08 27, 10:34)
man atrodo fona apsviecia dar atskirai
su sidabriniais? otai jei fonas koks buitinis ala virtuvej miskas miskas man tos lempos... einu issistatysiu pabandysiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 10:36)
su sidabriniais? otai jei fonas koks buitinis ala virtuvej miskas miskas man tos lempos... einu issistatysiu pabandysiu
aaa galvojau tau reik balta fona apsviest
ui neisivaizduoju
gal reflektoriu pabandyk,jei pas tave sidabrinis arba baltas,bet cia portretams