Ievuki, aš šiandien irgi fotkinau voratinklius, jų tieeeeeeeeeeeek daug, kad nežinau nė prie kurio eit bet mano tokie ryškūs nesigavo, nes nepritraukia taip arti, tavo laabai gražūs
Labas,
sveika junkis drąsiau su nd
super aš irgi norėčiau taip nufotkint, svajoju apie macro
QUOTE(lioliuke @ 2009 09 08, 10:13)
Sveikos merginos ...
sveika junkis drąsiau su nd
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 08, 10:32)
super aš irgi norėčiau taip nufotkint, svajoju apie macro
Ievukis, kaip graaaazuuuu Net ir noredama prisikabinti netureciau prie ko.
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 08, 09:32)
xixi..as ir siandien po pievas laksciau bet va su vaiku sunku -tai nzn ar kas padoraus gavos..ale i darba atvariau slapiais rudais (isivaziduojat, kaip atrodo ) batais ir kelniu kalaskem iki kauliuku
Ievukis, pirmos dvi neryškios, nesuprantu kur fokusas.Geriausia trečia, bet ir ryškumo trūksta, per daug tuščio krašto dešnėje, galima kadrą dar nuleisti žemiau per kelis cm.Bet šiaip ji man labiausia įsiminė.Ir prie išlaikymo 200 buvo galima ir ryškesnį kadrą padaryti. Gal per arti priėjei, kad bliuras gavosi šiek tiek...
Bonda, lauksim rezultatu
Ievuki, man pirmoj ipatingai ryskumo truksta, antroj irgi. Trecia labiausiai patiko, gal kiek tamsoka tik
Ievuki, man pirmoj ipatingai ryskumo truksta, antroj irgi. Trecia labiausiai patiko, gal kiek tamsoka tik
Aciu labai uz grazius zodzius ir kritika is tiesu labai rankos drebejo ruduo dar tik prasidejo,tai gal dar pavyks kanors grazaus nufotkint tik kad anksti atsikelt neiseina.Cia siandien taip netycia gavos
QUOTE(Melodi @ 2009 09 08, 10:55)
kad nelabai kas gavos rodomo
Nauja tema
Jei kas dar ką nori papildyti ar pakeisti ar kur įsirašyti dar galima.
Tik pribaigiam šią temą
Vakar per skype sutarem, kiek musų buvo tuo metu, kad imsimės po pora savičių mokntis tam tikrų dalykų.Sutarėm, kad pradėsim nuo šviesos.Lango natūralios šviesos.Tiksliau Nd dar nesuformuluotas ir visa teorija nesurinkta, bet per savaitę pasistengsim bendrom jėgoms tai padaryti.Gal pavyks ir kokią gerą pažengusią priprašyti pažiūrėti ar į temą dirbam
Idėjos ir pasiūlymai laukiami.
Tik pribaigiam šią temą
Vakar per skype sutarem, kiek musų buvo tuo metu, kad imsimės po pora savičių mokntis tam tikrų dalykų.Sutarėm, kad pradėsim nuo šviesos.Lango natūralios šviesos.Tiksliau Nd dar nesuformuluotas ir visa teorija nesurinkta, bet per savaitę pasistengsim bendrom jėgoms tai padaryti.Gal pavyks ir kokią gerą pažengusią priprašyti pažiūrėti ar į temą dirbam
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 07, 15:04)
Žiū tema į pabaigą,
Naujokės ir visos, kurių nėra saraše parašykit su kokia technika fotografuojat.
Visos, kurios turi savo profilius efoto ar kudroje ir gal pasiviešinam, jau anoj temoj žadėjom tai padaryti.
Tai gi tęsdami ši sarašą:
Ievosius
Rasycte
*Citra*
Bonda
Josephin
Tiny
Ztlali
Boruzka
Naujokės ir visos, kurių nėra saraše parašykit su kokia technika fotografuojat.
Visos, kurios turi savo profilius efoto ar kudroje ir gal pasiviešinam, jau anoj temoj žadėjom tai padaryti.
Tai gi tęsdami ši sarašą:
Ievosius
Rasycte
*Citra*
Bonda
Josephin
Tiny
Ztlali
Boruzka
prisidedu ir as
Efoto http://www.efoto.lt/user/medona
Kudra http://fotokudra.lt/...?mnx=1&aut=8644
Zitali, tavo paskutines nuotraukos nepriekaistingos esu isidejus tave i favoritus ir vis pasiziuriu, tai po tokiu groziu tikrai nera ka rodyt...
Buvau dingus is eterio labai sirgo mano vaikas. Dabar jau, aciu Dievui, viskas gerai.
Einu paskaitinet
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 08, 11:00)
Nauja tema
Tik pribaigiam šią temą
Tik pribaigiam šią temą
Itrauk i sarasiuka mane, please, canon D1000, 18-55 mm