Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ievuki, aš šiandien irgi fotkinau voratinklius, jų tieeeeeeeeeeeek daug, kad nežinau nė prie kurio eit biggrin.gif bet mano tokie ryškūs nesigavo, nes nepritraukia taip arti, tavo laabai gražūs
Atsakyti
Labas,

QUOTE(lioliuke @ 2009 09 08, 10:13)
Sveikos merginos ...

sveika drinks_cheers.gif junkis drąsiau su nd mirksiukas.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 09 08, 10:32)
Labas rytas.Cia mano rytine fotosesija ax.gif

super thumbup.gif aš irgi norėčiau taip nufotkint, svajoju apie macro lotuliukas.gif
Atsakyti
Ievukis, kaip graaaazuuuu wub.gif Net ir noredama prisikabinti netureciau prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 08, 09:32)
Labas rytas.Cia mano rytine fotosesija ax.gif

xixi..as ir siandien po pievas laksciau lotuliukas.gif doh.gif bet va su vaiku sunku -tai nzn ar kas padoraus gavos..ale i darba atvariau slapiais rudais (isivaziduojat, kaip atrodo lotuliukas.gif ) batais ir kelniu kalaskem iki kauliuku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ievukis, pirmos dvi neryškios, nesuprantu kur fokusas.Geriausia trečia, bet ir ryškumo trūksta, per daug tuščio krašto dešnėje, galima kadrą dar nuleisti žemiau per kelis cm.Bet šiaip ji man labiausia įsiminė.Ir prie išlaikymo 200 buvo galima ir ryškesnį kadrą padaryti. Gal per arti priėjei, kad bliuras gavosi šiek tiek... g.gif
Atsakyti
Bonda, lauksim rezultatu bigsmile.gif

Ievuki, man pirmoj ipatingai ryskumo truksta, antroj irgi. Trecia labiausiai patiko, gal kiek tamsoka tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai uz grazius zodzius ir kritika 4u.gif is tiesu labai rankos drebejo doh.gif ruduo dar tik prasidejo,tai gal dar pavyks kanors grazaus nufotkint mirksiukas.gif tik kad anksti atsikelt neiseina.Cia siandien taip netycia gavos ax.gif
Atsakyti
Ievukis, man irgi trecia geriausia. ir kaip jus dar spejat pries darba po pievas palakstyt, saunuoles.
Vat ir gera tema savaites Voratinkliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 08, 10:55)
Bonda, lauksim rezultatu bigsmile.gif

kad nelabai kas gavos rodomo ax.gif
Atsakyti
Nauja tema
Jei kas dar ką nori papildyti ar pakeisti ar kur įsirašyti dar galima.

Tik pribaigiam šią temą

Vakar per skype sutarem, kiek musų buvo tuo metu, kad imsimės po pora savičių mokntis tam tikrų dalykų.Sutarėm, kad pradėsim nuo šviesos.Lango natūralios šviesos.Tiksliau Nd dar nesuformuluotas ir visa teorija nesurinkta, bet per savaitę pasistengsim bendrom jėgoms tai padaryti.Gal pavyks ir kokią gerą pažengusią priprašyti pažiūrėti ar į temą dirbam blush2.gif ax.gif
Idėjos ir pasiūlymai laukiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 08 rugsėjo 2009 - 11:04
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 07, 15:04)
Žiū tema į pabaigą,
Naujokės ir visos, kurių nėra saraše parašykit su kokia technika fotografuojat.

Visos, kurios turi savo profilius efoto ar kudroje ir gal pasiviešinam, jau anoj temoj žadėjom tai padaryti.

Tai gi tęsdami ši sarašą:
Ievosius
Rasycte
*Citra*
Bonda
Josephin
Tiny
Ztlali
Boruzka

prisidedu ir as smile.gif

Efoto http://www.efoto.lt/user/medona
Kudra http://fotokudra.lt/...?mnx=1&aut=8644

Zitali, tavo paskutines nuotraukos nepriekaistingos wub.gif esu isidejus tave i favoritus ir vis pasiziuriu, tai po tokiu groziu tikrai nera ka rodyt... verysad.gif

Buvau dingus is eterio labai sirgo mano vaikas. Dabar jau, aciu Dievui, viskas gerai.

Einu paskaitinet 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 08, 11:00)
Nauja tema
Jei kas dar ką nori papildyti ar pakeisti ar kur įsirašyti dar galima.

Tik pribaigiam šią temą

Vakar  per skype sutarem, kiek musų buvo tuo metu, kad imsimės po pora savičių mokntis tam tikrų dalykų.Sutarėm, kad pradėsim nuo šviesos.Lango natūralios šviesos.Tiksliau Nd dar nesuformuluotas ir visa teorija nesurinkta, bet per savaitę pasistengsim bendrom jėgoms tai padaryti.Gal pavyks ir kokią gerą pažengusią priprašyti pažiūrėti ar į temą dirbam  blush2.gif  ax.gif
Idėjos ir pasiūlymai laukiami.

Itrauk i sarasiuka mane, please, canon D1000, 18-55 mm 4u.gif

Atsakyti