Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zana4, tai tadum gal metas susikurt? bigsmile.gif
Antajo,kai sumanysi, kad laikas ir turi ką kitiem parodyti,susikurk ir mestelk linką mirksiukas.gif
Tiny thumbup.gif man super viskas: ir j/b ir kompozicija ir nuotaika ir emocija.Liuks foto.
Merginos, savaitės ar poros savaičių temą iš tikro būtų gerai turėti, ir nebūtinai konkursinė.Konkurso manau ir vieno pakanka per mėnesį.
Šiaip viską detaliau apie tai ką darom galėtume skype temoj paplepėti, juk visos kone ten naktinėjam.
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 07, 20:44)
Na, keliu daugiausiai balsu sulaukusios foto j/b  smile.gif Aciu visoms balsavusioms  biggrin.gif

user posted image

man labai faina!!!!
nors man ir spalvota labai grazi buvo.. gal net labaiu patiko.. as siaip sutinku kad vaikiskas - saplvotas pasaulis..
bet patinka man ir jb - pvz zitlali buvo portretu idejus labai fainu..
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 07, 22:24)

Beje gal ir as galiu imest ND i albumeli? ax.gif tik passwordo nzn...

jau visus darbus atsiskaitus? g.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif

Sutinku del savaites temu bigsmile.gif Galima nuo paprasciausiu pradeti... Tik dar nesugalvojau nei vienos smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 07, 23:01)
man labai faina!!!!
nors man ir spalvota labai grazi buvo.. gal net labaiu patiko.. as siaip sutinku kad vaikiskas - saplvotas pasaulis..
bet patinka man ir jb - pvz zitlali buvo portretu idejus labai fainu..

Spalvotoj, kai dabar pasiziurejau, pastebejau, kad spalvu balansas biski nesureguliuotas buvo, dar reikes pabandyti ir spalvota prie geros pritempt mirksiukas.gif Turiu raw nuotrauka, tai dar galiu zaisti...
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 09 07, 23:12)
jau visus darbus atsiskaitus? g.gif

Na lyg ir uzskaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 07, 23:18)
Na lyg ir uzskaite mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazus j/b Tiny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 06, 22:40)
Jo, dirbau siek tiek ir kokteilinaus tongue.gif keliu ka pridirbau

žinok, vos nenugriuvau blink.gif nerealiai patiko šios foto (išskyrus tą antrą, ji kaip ir nesipaišo man į šią seriją). negaliu apsakyt, žodžių trūksta, labai labai man, nu pavarai tu nerealiai jau thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 06, 23:06)
Tiny jo, action'ai.. paskutineje foto deta pradzioje color pop2 paprastai dedu pirmaji ir priespaskutini ismesta (kas turi supras) varianta, tik pastumdau kreives, tada dedu Miss Etikate a15 actiona, siek tiek irgi pastumdau ir stauration kiek primazinu, nes labai aktyvu buna, tada is Glamur Glow sharpinu, astrinu spalvas kuriu man reik smile.gif va...  g.gif aj o paskutineje viskas tas pats, tik papildoma layeri naudojau su auksiniu gradient map ir pratryniau ji kad tik ausines is saksas butu tos spalvos smile.gif

ogo kiek actionų, kur tu jų gauni? pas mane pilna PS, ten buvo iš anksčiau, bet nenaudoju beveik nieko, nes nežinau, ką jie daro, o tokie va kaip tavo šie, labai patiko

QUOTE(Tiny @ 2009 09 06, 23:13)
Ojei kiek  blink.gif Gal galetum man tuos action'us permest mail'u ar skype?  blush2.gif

Seimos albumui  ax.gif
user posted image

ši patiko, o kitų dviejų paskutinių nematau

Bondos aguonos, kaip iš atviruko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 07, 22:59)
Zana4, tai tadum gal metas susikurt? bigsmile.gif

biggrin.gif SUSIKURIAU VAKAR, BET FOTO NEIKELIiau dar smile.gif reikia fotkes mazinti, laiko nebuvo vakare wink.gif

bonda - aguonos tavo labai grazios, foto svelni, miela....
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 09 08, 08:56)
biggrin.gif  SUSIKURIAU VAKAR, BET FOTO NEIKELIiau dar smile.gif reikia fotkes mazinti, laiko nebuvo vakare wink.gif
bonda - aguonos tavo labai grazios, foto svelni, miela....

tai mesk linka, idėsiu i pirma puslapi bigsmile.gif

Zana4 radau jau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 08 rugsėjo 2009 - 09:07
Sveikos merginos vis paskaitineju jusu temyte bet prisijungti nedrystu.... jetus kokiu nerealiu jus foto padarot, saunuoles.....

Skaitineju jusu pamokas brandinu po truputi.

Kolkas jei galima tyliai stebesiu biggrin.gif

Reikes pradeti ir man namu darbus kelti
smile.gif

Sekmes mamytes kuribiniam darbe...
Atsakyti
Labas rytas.Cia mano rytine fotosesija ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti