Zana4, tai tadum gal metas susikurt?
Antajo,kai sumanysi, kad laikas ir turi ką kitiem parodyti,susikurk ir mestelk linką
Tiny man super viskas: ir j/b ir kompozicija ir nuotaika ir emocija.Liuks foto.
Merginos, savaitės ar poros savaičių temą iš tikro būtų gerai turėti, ir nebūtinai konkursinė.Konkurso manau ir vieno pakanka per mėnesį.
Šiaip viską detaliau apie tai ką darom galėtume skype temoj paplepėti, juk visos kone ten naktinėjam.
QUOTE(Tiny @ 2009 09 07, 20:44)
man labai faina!!!!
nors man ir spalvota labai grazi buvo.. gal net labaiu patiko.. as siaip sutinku kad vaikiskas - saplvotas pasaulis..
bet patinka man ir jb - pvz zitlali buvo portretu idejus labai fainu..
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 07, 22:24)
jau visus darbus atsiskaitus?
Aciu, mergaites
Sutinku del savaites temu Galima nuo paprasciausiu pradeti... Tik dar nesugalvojau nei vienos
Spalvotoj, kai dabar pasiziurejau, pastebejau, kad spalvu balansas biski nesureguliuotas buvo, dar reikes pabandyti ir spalvota prie geros pritempt Turiu raw nuotrauka, tai dar galiu zaisti...
Sutinku del savaites temu Galima nuo paprasciausiu pradeti... Tik dar nesugalvojau nei vienos
QUOTE(antajo @ 2009 09 07, 23:01)
man labai faina!!!!
nors man ir spalvota labai grazi buvo.. gal net labaiu patiko.. as siaip sutinku kad vaikiskas - saplvotas pasaulis..
Spalvotoj, kai dabar pasiziurejau, pastebejau, kad spalvu balansas biski nesureguliuotas buvo, dar reikes pabandyti ir spalvota prie geros pritempt Turiu raw nuotrauka, tai dar galiu zaisti...
QUOTE(liamuna @ 2009 09 07, 23:12)
jau visus darbus atsiskaitus?
Na lyg ir uzskaite
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 06, 22:40)
Jo, dirbau siek tiek ir kokteilinaus keliu ka pridirbau
žinok, vos nenugriuvau nerealiai patiko šios foto (išskyrus tą antrą, ji kaip ir nesipaišo man į šią seriją). negaliu apsakyt, žodžių trūksta, labai labai man, nu pavarai tu nerealiai jau
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 06, 23:06)
Tiny jo, action'ai.. paskutineje foto deta pradzioje color pop2 paprastai dedu pirmaji ir priespaskutini ismesta (kas turi supras) varianta, tik pastumdau kreives, tada dedu Miss Etikate a15 actiona, siek tiek irgi pastumdau ir stauration kiek primazinu, nes labai aktyvu buna, tada is Glamur Glow sharpinu, astrinu spalvas kuriu man reik va... aj o paskutineje viskas tas pats, tik papildoma layeri naudojau su auksiniu gradient map ir pratryniau ji kad tik ausines is saksas butu tos spalvos
ogo kiek actionų, kur tu jų gauni? pas mane pilna PS, ten buvo iš anksčiau, bet nenaudoju beveik nieko, nes nežinau, ką jie daro, o tokie va kaip tavo šie, labai patiko
QUOTE(Tiny @ 2009 09 06, 23:13)
Ojei kiek Gal galetum man tuos action'us permest mail'u ar skype?
Seimos albumui
Seimos albumui
ši patiko, o kitų dviejų paskutinių nematau
Bondos aguonos, kaip iš atviruko
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 07, 22:59)
SUSIKURIAU VAKAR, BET FOTO NEIKELIiau dar reikia fotkes mazinti, laiko nebuvo vakare
bonda - aguonos tavo labai grazios, foto svelni, miela....
QUOTE(Zana4 @ 2009 09 08, 08:56)
SUSIKURIAU VAKAR, BET FOTO NEIKELIiau dar reikia fotkes mazinti, laiko nebuvo vakare
tai mesk linka, idėsiu i pirma puslapi
Zana4 radau jau
Sveikos merginos vis paskaitineju jusu temyte bet prisijungti nedrystu.... jetus kokiu nerealiu jus foto padarot, saunuoles.....
Skaitineju jusu pamokas brandinu po truputi.
Kolkas jei galima tyliai stebesiu
Reikes pradeti ir man namu darbus kelti
Sekmes mamytes kuribiniam darbe...
Skaitineju jusu pamokas brandinu po truputi.
Kolkas jei galima tyliai stebesiu
Reikes pradeti ir man namu darbus kelti
Sekmes mamytes kuribiniam darbe...
Labas rytas.Cia mano rytine fotosesija