Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, Valkiria, aciu 4u.gif

tarzaniuke, nu ka as galiu pasakyti... SAUNUOLE bigsmile.gif thumbup.gif Uzskaitau visas uzduotis, tik su w/b man sunku nustatyti, tai palieku nturaliam apsvietime w/b paciai isivertinti biggrin.gif Jeigu rankinio spalvos arciausios naturaliam vaizdzialiui, tai tada super mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 07 rugsėjo 2009 - 09:43
Sveikos 4u.gif Patinka man cia vis delto, nepabunu kelias dienas, tai lekiu apziuret kokio grozio pridejot. Vis nustebinat thumbup.gif
Sunku ir prisimint visas dabar. Kritika apie kiekviena issakyta, nebeturiu ka pridurt, tik dar paminesiu kas labiausiai istrigo.

Tiny paskutinis merginos portretukas su sviesos ruozu liux. Ir jb visur labai grazus, kada as taip ismoksiu verysad.gif

RamuteS sachmatininke patiko, tik kiek per pilka 4u.gif

Bondos tai ner ka pasakyt, nerealios aguonos wub.gif

Melodi mergyte fainuole, tik formatas nepatiko mirksiukas.gif

Tiny pasivaiksciojimas su vaikuciu thumbup.gif

O Zitlali tai tikrai nustebino, kazkas naujo, superinio thumbup.gif Labai taikliai actionus parinkai, ir modeliukas, ir spalvos, tos ausines, saksas, nu viskas taip graziai dera wub.gif Labiausiai patiko pirma ir dvi paskutines.
Koki apsvietima naudojai? As sutemus fotika susipakuoju, diena sunku tinkama sviesa pagaut, tai nakti net nebandau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 07 rugsėjo 2009 - 10:31
Kelias dienas vel nebuvau, o kokiu groziu priziurejau bigsmile.gif
Mazoji sachmatininke thumbup.gif
Zitlali bigsmile.gif super thumbup.gif man irgi uzkliuvo atspindys ant akiniu, bet is pradziu pamacius tik pirma nuotrauka galvojau, kad ideja/ nuotrauka is interneto norejai parodyt blush2.gif labai profesionaliai bigsmile.gif

Bondos aguonos labai siltos rolleyes.gif

Tiny, ant laiptu berniukas bigsmile.gif gal irgi j/b butu idomu pamatyti, o su medziu smagi, bet centravimas netinka, gal apkirpti reiktu g.gif kodel trini nuotraukas?

Tarzaniuke, puikiai susitvarkei su ND drinks_cheers.gif as su naujuoju taip ir nepadariau, na, sau dariau, bet cia nekeliau, reiktu su wb dar paziuret ar gerai fiksuoja, nes va taviskis prie dirbtinio apsvietimo auto grybauja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 07, 08:45)
Aciu 4u.gif

Del to centravimo tai nezinau net, ar cia skaitosi centravimas?  g.gif Jeigu medzio ir vaiko dueta imti kaip pagrindini objekta, tai tada nelabai centruota gaunasi  g.gif

Nu jei dueta tai tada gal ir ne g.gif Bet as kazkaip zmogu imu visda kaip objekta, nedasilo man, kad cia duetas blush2.gif

Tarzaniuke, man visi ND gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 07, 12:37)
Nu jei dueta tai tada gal ir ne g.gif Bet as kazkaip zmogu imu visda kaip objekta, nedasilo man, kad cia duetas blush2.gif

Na, bet cia ir as gal klaidingai mastau ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif
Bondos aguonomis wub.gif likau suzaveta.
Tiny j/b nykstukas patiko
Zitlali fotosesija, be komentaru thumbup.gif , labai issikirianti is kitu tavo darbu.
Atsakyti
O kiek grozybiu rolleyes.gif
Zitlali, as be zodziu, lenkiu galva, tu esi labai gera fotografe, tau tik fotografuot belieka biggrin.gif Tobula bigsmile.gif

Tiny, man tos merginos fotosesija labai patiko, gal yra kokie nors trukumai, bet jie nedideli, saunuole 4u.gif

Bonda, aguonos nuostabu wub.gif

RamuteS, sachmatininke labai grazu 4u.gif

tarzaniuke, manau visos uzduotys gerai 4u.gif

Melodi, man patiko tavo mergyte 4u.gif labai tvarkingai smile.gif
Atsakyti
tarzaniuke lyg ir gerai viskas, ti prie naturalaus apsvietimo wb kabinciaus, bet kaip tau paciai atrodo, ar dezute realiai atitinka spalva? g.gif
Atsakyti
tarzaniuke, man lyg gerai..nors del wb irgi gal g.gif bet jau nieko nebematau doh.gif pirma diena darbe doh.gif tai jau uzkniso -tai keliuos visas atostogines fotkes ir i darbini blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Žiū tema į pabaigą,
Naujokės ir visos, kurių nėra saraše parašykit su kokia technika fotografuojat.

Visos, kurios turi savo profilius efoto ar kudroje ir gal pasiviešinam, jau anoj temoj žadėjom tai padaryti.

Tai gi tęsdami ši sarašą:
Ievosius
Rasycte
*Citra*
Bonda
Josephin
Tiny
Ztlali
Boruzka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 07 rugsėjo 2009 - 15:08
nu grizom is atostogu, bandau suskaityt ka pripliurpet, uzmaciau tik paskutine Zitkos fotosesija ohmy.gif likau apsalusi. geriau negu gerai. kada nors stosiu i eile pas tave fotkintis 4u.gif
Atsakyti