Zitlali, Valkiria, aciu
tarzaniuke, nu ka as galiu pasakyti... SAUNUOLE Uzskaitau visas uzduotis, tik su w/b man sunku nustatyti, tai palieku nturaliam apsvietime w/b paciai isivertinti Jeigu rankinio spalvos arciausios naturaliam vaizdzialiui, tai tada super
Sveikos Patinka man cia vis delto, nepabunu kelias dienas, tai lekiu apziuret kokio grozio pridejot. Vis nustebinat
Sunku ir prisimint visas dabar. Kritika apie kiekviena issakyta, nebeturiu ka pridurt, tik dar paminesiu kas labiausiai istrigo.
Tiny paskutinis merginos portretukas su sviesos ruozu liux. Ir jb visur labai grazus, kada as taip ismoksiu
RamuteS sachmatininke patiko, tik kiek per pilka
Bondos tai ner ka pasakyt, nerealios aguonos
Melodi mergyte fainuole, tik formatas nepatiko
Tiny pasivaiksciojimas su vaikuciu
O Zitlali tai tikrai nustebino, kazkas naujo, superinio Labai taikliai actionus parinkai, ir modeliukas, ir spalvos, tos ausines, saksas, nu viskas taip graziai dera Labiausiai patiko pirma ir dvi paskutines.
Koki apsvietima naudojai? As sutemus fotika susipakuoju, diena sunku tinkama sviesa pagaut, tai nakti net nebandau
Sunku ir prisimint visas dabar. Kritika apie kiekviena issakyta, nebeturiu ka pridurt, tik dar paminesiu kas labiausiai istrigo.
Tiny paskutinis merginos portretukas su sviesos ruozu liux. Ir jb visur labai grazus, kada as taip ismoksiu
RamuteS sachmatininke patiko, tik kiek per pilka
Bondos tai ner ka pasakyt, nerealios aguonos
Melodi mergyte fainuole, tik formatas nepatiko
Tiny pasivaiksciojimas su vaikuciu
O Zitlali tai tikrai nustebino, kazkas naujo, superinio Labai taikliai actionus parinkai, ir modeliukas, ir spalvos, tos ausines, saksas, nu viskas taip graziai dera Labiausiai patiko pirma ir dvi paskutines.
Koki apsvietima naudojai? As sutemus fotika susipakuoju, diena sunku tinkama sviesa pagaut, tai nakti net nebandau
Kelias dienas vel nebuvau, o kokiu groziu priziurejau
Mazoji sachmatininke
Zitlali super man irgi uzkliuvo atspindys ant akiniu, bet is pradziu pamacius tik pirma nuotrauka galvojau, kad ideja/ nuotrauka is interneto norejai parodyt labai profesionaliai
Bondos aguonos labai siltos
Tiny, ant laiptu berniukas gal irgi j/b butu idomu pamatyti, o su medziu smagi, bet centravimas netinka, gal apkirpti reiktu kodel trini nuotraukas?
Tarzaniuke, puikiai susitvarkei su ND as su naujuoju taip ir nepadariau, na, sau dariau, bet cia nekeliau, reiktu su wb dar paziuret ar gerai fiksuoja, nes va taviskis prie dirbtinio apsvietimo auto grybauja
Mazoji sachmatininke
Zitlali super man irgi uzkliuvo atspindys ant akiniu, bet is pradziu pamacius tik pirma nuotrauka galvojau, kad ideja/ nuotrauka is interneto norejai parodyt labai profesionaliai
Bondos aguonos labai siltos
Tiny, ant laiptu berniukas gal irgi j/b butu idomu pamatyti, o su medziu smagi, bet centravimas netinka, gal apkirpti reiktu kodel trini nuotraukas?
Tarzaniuke, puikiai susitvarkei su ND as su naujuoju taip ir nepadariau, na, sau dariau, bet cia nekeliau, reiktu su wb dar paziuret ar gerai fiksuoja, nes va taviskis prie dirbtinio apsvietimo auto grybauja
QUOTE(Tiny @ 2009 09 07, 08:45)
Aciu
Del to centravimo tai nezinau net, ar cia skaitosi centravimas? Jeigu medzio ir vaiko dueta imti kaip pagrindini objekta, tai tada nelabai centruota gaunasi
Del to centravimo tai nezinau net, ar cia skaitosi centravimas? Jeigu medzio ir vaiko dueta imti kaip pagrindini objekta, tai tada nelabai centruota gaunasi
Nu jei dueta tai tada gal ir ne Bet as kazkaip zmogu imu visda kaip objekta, nedasilo man, kad cia duetas
Tarzaniuke, man visi ND gerai
QUOTE(Melodi @ 2009 09 07, 12:37)
Nu jei dueta tai tada gal ir ne Bet as kazkaip zmogu imu visda kaip objekta, nedasilo man, kad cia duetas
Na, bet cia ir as gal klaidingai mastau
O kiek grozybiu
Zitlali, as be zodziu, lenkiu galva, tu esi labai gera fotografe, tau tik fotografuot belieka Tobula
Tiny, man tos merginos fotosesija labai patiko, gal yra kokie nors trukumai, bet jie nedideli, saunuole
Bonda, aguonos nuostabu
RamuteS, sachmatininke labai grazu
tarzaniuke, manau visos uzduotys gerai
Melodi, man patiko tavo mergyte labai tvarkingai
Zitlali, as be zodziu, lenkiu galva, tu esi labai gera fotografe, tau tik fotografuot belieka Tobula
Tiny, man tos merginos fotosesija labai patiko, gal yra kokie nors trukumai, bet jie nedideli, saunuole
Bonda, aguonos nuostabu
RamuteS, sachmatininke labai grazu
tarzaniuke, manau visos uzduotys gerai
Melodi, man patiko tavo mergyte labai tvarkingai
tarzaniuke lyg ir gerai viskas, ti prie naturalaus apsvietimo wb kabinciaus, bet kaip tau paciai atrodo, ar dezute realiai atitinka spalva?
tarzaniuke, man lyg gerai..nors del wb irgi gal bet jau nieko nebematau pirma diena darbe tai jau uzkniso -tai keliuos visas atostogines fotkes ir i darbini
Aciu, merginos
nu grizom is atostogu, bandau suskaityt ka pripliurpet, uzmaciau tik paskutine Zitkos fotosesija likau apsalusi. geriau negu gerai. kada nors stosiu i eile pas tave fotkintis