Labas rytas
Nykštuko dvejonės
laba ryta
Zitlali, antra ir trecia man irgi su trukumais, o vat su kitom tai nokautavai mus
Tiny, kitu nebematau, o vat antra noreciau JB matyt pima tikrai seimniniam albumui, o siandienine man per ryski kazkokia bet faina
Zitlali, antra ir trecia man irgi su trukumais, o vat su kitom tai nokautavai mus
Tiny, kitu nebematau, o vat antra noreciau JB matyt pima tikrai seimniniam albumui, o siandienine man per ryski kazkokia bet faina
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 07, 08:32)
Man irgi ryski, bet patinka , gal tik veidukas per geltonas, kai darbiniam ziuriu, namie laptopas kitaip rode
Zitka gryzo kaip superiskai I pirma jau flircke ziopsojau issiziojus Man tik antra nelabai, israiska nepatinka, nesuprantu kas noreta parodyt
Atsiuskit ir man tuos actionus i melodi.tmm@gmail.com Mano busimas modelis (vis dar kaupiuos, bet reik pirma sese i Vln parsivaryt) labai panasaus stiliuko, tokio pankisko, as daba suku galva kur man gitara gaut fotkem
Tiny, trecios, ketvirtos nebematau. Pirmos centravimas nepatinka, antra patinka labai. laiptai graziai i virsu nuplaukia Nykstukas irgi patinka, ryskus toks, spalvos grazios
Atsiuskit ir man tuos actionus i melodi.tmm@gmail.com Mano busimas modelis (vis dar kaupiuos, bet reik pirma sese i Vln parsivaryt) labai panasaus stiliuko, tokio pankisko, as daba suku galva kur man gitara gaut fotkem
Tiny, trecios, ketvirtos nebematau. Pirmos centravimas nepatinka, antra patinka labai. laiptai graziai i virsu nuplaukia Nykstukas irgi patinka, ryskus toks, spalvos grazios
dekui uz tas aguonas ai, veza jos mane ir tiek bent jau siemet reik tiketis veliau rasiu savo darbuose kazko kito vezancio
jau man tavo si fotosesija -nu nereali nereali nereali sakes -man visos foto veza ir patinka, ir su mintim ir kazkas siek tiek kitokio, nei budavo nu tikrai labai faina
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 06, 21:40)
jau man tavo si fotosesija -nu nereali nereali nereali sakes -man visos foto veza ir patinka, ir su mintim ir kazkas siek tiek kitokio, nei budavo nu tikrai labai faina
QUOTE(Melodi @ 2009 09 07, 09:05)
Aciu
Del to centravimo tai nezinau net, ar cia skaitosi centravimas? Jeigu medzio ir vaiko dueta imti kaip pagrindini objekta, tai tada nelabai centruota gaunasi
na padariau visus ND su nauju fotiku tuoj ikelsiu jusu teismui
labai didziuojuosi savimi, kad pagaliau prisiruosiau kazka naudingo nuveikt, o ne tik pompuot per diena i PS visokias man nesuprantamas programikes
Papildyta:
1. Uzduotis -3 daiktai.
laukiu vertinimu
labai didziuojuosi savimi, kad pagaliau prisiruosiau kazka naudingo nuveikt, o ne tik pompuot per diena i PS visokias man nesuprantamas programikes
Papildyta:
1. Uzduotis -3 daiktai.
laukiu vertinimu
Su w/b plugin'u dar pazaidziau
Gal kasnors turit jo aprasyma, kada ka ten rinktis Nes dariau tai pati nesuvokdama ka dariau Zinant ka reikia stumdyt, naudojimasis ten butu gana paprastas
Papildyta:
Nu super
Gal kasnors turit jo aprasyma, kada ka ten rinktis Nes dariau tai pati nesuvokdama ka dariau Zinant ka reikia stumdyt, naudojimasis ten butu gana paprastas
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 07, 10:13)
Nu super
2. Diafragmos keitimas
f 3,5 ISO 100
f8 ISO 200
f16 ISO 800
irgi laukiu
aciu Tiny, kad neprisikabinai prie pirmos uzduoties nenumusei upo
f 3,5 ISO 100
f8 ISO 200
f16 ISO 800
irgi laukiu
aciu Tiny, kad neprisikabinai prie pirmos uzduoties nenumusei upo
Oi, Zitlali, puikios nuotraukos. Labai nustebino (maloniai) toks skirtingas braižas - nežinočiau, nepasakyčiau, kad tavo. O kad pakritikuot, tai jungiuosi prie anksčiau parašiusių - antroj nevykus veido išraiška ir trečioj atspindys kliūva.
P.s. Jei actionus dalinsi, ir aš norėsiu
Tiny, nykštukas man patinka, ir antra, ant laiptų labai fainai žiūrisi. Pirma - viskas ok, bet nekabina... Mielas vaikas ir tiek (bet mamai tai turbūt ir yra svarbiausia ). Kitų nematau.
Tarzaniuke, mano akimis abi užduotys gerai
P.s. Jei actionus dalinsi, ir aš norėsiu
Tiny, nykštukas man patinka, ir antra, ant laiptų labai fainai žiūrisi. Pirma - viskas ok, bet nekabina... Mielas vaikas ir tiek (bet mamai tai turbūt ir yra svarbiausia ). Kitų nematau.
Tarzaniuke, mano akimis abi užduotys gerai
3. Uzduotis -Zoominam
Papildyta:
4. Uzduotis -Fiziskai artejame
Papildyta:
5. WB
Natureli sviesa
Auto WB
Debeselis
Rankinis
Papildyta:
Dirbtinis apsvietimas