Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas 4u.gif

Nykštuko dvejonės
user posted image

Atsakyti
laba ryta 4u.gif

Zitlali, antra ir trecia man irgi su trukumais, o vat su kitom tai nokautavai mus thumbup.gif

Tiny, kitu nebematau, o vat antra noreciau JB matyt mirksiukas.gif pima tikrai seimniniam albumui, o siandienine man per ryski kazkokia biggrin.gif bet faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 07, 08:32)
Tiny, kitu nebematau, o vat antra noreciau JB matyt  mirksiukas.gif pima tikrai seimniniam albumui, o siandienine man per ryski kazkokia  biggrin.gif bet faina  thumbup.gif

4u.gif
Man irgi ryski, bet patinka biggrin.gif , gal tik veidukas per geltonas, kai darbiniam ziuriu, namie laptopas kitaip rode smile.gif
Atsakyti
Zitka gryzo kaip superiskai thumbup.gif I pirma jau flircke ziopsojau issiziojus blush2.gif Man tik antra nelabai, israiska nepatinka, nesuprantu kas noreta parodyt blush2.gif

Atsiuskit ir man tuos actionus i melodi.tmm@gmail.com 4u.gif Mano busimas modelis (vis dar kaupiuos, bet reik pirma sese i Vln parsivaryt) labai panasaus stiliuko, tokio pankisko, as daba suku galva kur man gitara gaut fotkem blush2.gif

Tiny, trecios, ketvirtos nebematau. Pirmos centravimas nepatinka, antra patinka labai. laiptai graziai i virsu nuplaukia bigsmile.gif Nykstukas irgi patinka, ryskus toks, spalvos grazios wub.gif
Atsakyti
dekui uz tas aguonas wub.gif ax.gif ai, veza jos mane ir tiek biggrin.gif bent jau siemet biggrin.gif reik tiketis veliau rasiu savo darbuose kazko kito vezancio 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 06, 21:40)

Jo, dirbau siek tiek ir kokteilinaus tongue.gif keliu ka pridirbau

jau man tavo si fotosesija -nu nereali nereali nereali 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif sakes -man visos foto veza ir patinka, ir su mintim thumbup.gif ir kazkas siek tiek kitokio, nei budavo thumbup.gif nu tikrai labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 07, 09:05)
Tiny, trecios, ketvirtos nebematau. Pirmos centravimas nepatinka, antra patinka labai. laiptai graziai i virsu nuplaukia bigsmile.gif  Nykstukas irgi patinka, ryskus toks, spalvos grazios wub.gif

Aciu 4u.gif

Del to centravimo tai nezinau net, ar cia skaitosi centravimas? g.gif Jeigu medzio ir vaiko dueta imti kaip pagrindini objekta, tai tada nelabai centruota gaunasi g.gif
Atsakyti
na padariau visus ND su nauju fotiku karsta.gif tuoj ikelsiu jusu teismui friends.gif
labai didziuojuosi savimi, kad pagaliau prisiruosiau kazka naudingo nuveikt, o ne tik pompuot per diena i PS visokias man nesuprantamas programikes rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
1. Uzduotis -3 daiktai.

user posted image

user posted image

user posted image

laukiu vertinimu 4u.gif
Atsakyti
Su w/b plugin'u dar pazaidziau biggrin.gif

user posted image

Gal kasnors turit jo aprasyma, kada ka ten rinktis blush2.gif Nes dariau tai pati nesuvokdama ka dariau biggrin.gif Zinant ka reikia stumdyt, naudojimasis ten butu gana paprastas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 07, 10:13)
1. Uzduotis -3 daiktai.
laukiu vertinimu  4u.gif

Nu super mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz komntarus merginos 4u.gif

Tiny man j/b liux 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugsėjo 2009 - 09:17
2. Diafragmos keitimas

f 3,5 ISO 100
user posted image

f8 ISO 200
user posted image

f16 ISO 800
user posted image

irgi laukiu 4u.gif

aciu Tiny, kad neprisikabinai prie pirmos uzduoties thumbup.gif nenumusei upo biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Zitlali, puikios nuotraukos. Labai nustebino (maloniai) toks skirtingas braižas - nežinočiau, nepasakyčiau, kad tavo. O kad pakritikuot, tai jungiuosi prie anksčiau parašiusių - antroj nevykus veido išraiška ir trečioj atspindys kliūva.
P.s. Jei actionus dalinsi, ir aš norėsiu 4u.gif
Tiny, nykštukas man patinka, ir antra, ant laiptų labai fainai žiūrisi. Pirma - viskas ok, bet nekabina... Mielas vaikas ir tiek (bet mamai tai turbūt ir yra svarbiausia wub.gif ). Kitų nematau.
Tarzaniuke, mano akimis abi užduotys gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkiria: 07 rugsėjo 2009 - 09:22
3. Uzduotis -Zoominam

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
4. Uzduotis -Fiziskai artejame

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Papildyta:
5. WB

Natureli sviesa

Auto WB
user posted image

Debeselis
user posted image

Rankinis
user posted image
Papildyta:
Dirbtinis apsvietimas

Auto
user posted image

Lempute
user posted image

rankinis
user posted image
Papildyta:
priespaskutis paveiksliukas lempute va sis o ne anas, nebeleidzia taisyti user posted image

na vsio... dabar laukiu komentaru 4u.gif
Atsakyti