Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 09 06, 16:53)
knisaus po fotkes...dar radau aguonu ax.gif  mirksiukas.gif

Grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Bonda man tavo aguonos tokos tapytos mmm wub.gif wub.gif
saunuole tu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 06, 16:53)
knisaus po fotkes...dar radau aguonu ax.gif  mirksiukas.gif

user posted image

idealu wub.gif
Atsakyti
bonda, aguonos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Bonda tu kaip visada su aguonom smile.gif grazu...

QUOTE(antajo @ 2009 09 05, 11:52)
as cia taves palauksiu..

kampas fotografavimo nepatinka smile.gif pernelyg is arti ir is aukstai

QUOTE(antajo @ 2009 09 05, 15:17)
na dar tokia

nlb , per kietai tos lupos suciauptos, arba jei darai kazkoki nuotaikinga kadra galbut reiktu daugiau paprasyt pasimaivyti smile.gif db nei agresija, nei erotika, nei zaismingumas.. mano nuomone ne iki galo ispildyta smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 05, 15:28)
Turiu viena kritikai...

Puiki, apacioje balto galetu nebut, bet yra kaip yra, siaip man tikrai patinka.

QUOTE(pelytte @ 2009 09 05, 15:44)
o cia pragelius kepiau, visom pusem fotkinau, bet sita gal labiausiai patiko

juoduliukas kazkaip nlb prie saldziu pyrageliu smile.gif ale apetita suzadinai

QUOTE(Tiny @ 2009 09 05, 21:19)
Na, sitos lyg geriau 

per rozine oda smile.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 09 05, 21:23)

patko man tikrai smile.gif pilkokas j/b, kontrasto daugiau noretusi ir gal kokio grudo blush2.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 05, 22:10)

labai faina, jei ne sviesos ruozas smile.gif jei per veida eitu kaip sonu ar kad ir tiesiai tai vienaip, o db per kakla kaip astrus pjuvis smile.gif bet pati foto tikrai patiko, saunuole, puikiai pasidarbavai 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 09 06, 15:34)
Na, kadangi be vaiko kolkas neturiu modeliu, tai idedu viena is siandien, kritikai

kvadratas nepatiko ir akyciu centravimas, pati foto tvarkinga 4u.gif

Jo, dirbau siek tiek ir kokteilinaus tongue.gif keliu ka pridirbau
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugsėjo 2009 - 21:42
Zitleli antra ir paskutine man labai labai del spalvu patiko, tokios siltos, skanios... wub.gif o trcioj man siek tiek trukdo arspindys ant kairiojo stiklo...norisi kad labaiu akis matytusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 09 06, 22:49)
Zitleli antra ir paskutine man labai labai del spalvu patiko, tokios siltos, skanios... wub.gif o trcioj man siek tiek trukdo arspindys ant kairiojo stiklo...norisi kad labaiu akis matytusi  g.gif

4u.gif aciu, del atspindzio aha reikejo gal daugiau sonu pakreipti.. ale pats fotkinimas vyko labai velai vakare o ir net valandos nefotografau jos.. kazkaip neatidziai gan dirbau... g.gif dekui uz pastaba, nors as norejau isvis kad tie atspindziai didesni butu, ir pati veida isdegint spalvom, ale susilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugsėjo 2009 - 21:53
Aciu, Zitlali 4u.gif

Na va, tema iskart atgijo, ir dar tokiom spalvom bigsmile.gif Papasakok kaip tu jas velai vakare isgavai biggrin.gif Cia action'as koks?

Man visos fainos, isskyrus antra. Mimika labai dirbtine ax.gif Kitur, kur zvilgsnis i objektyva tai taip sexy, o va ta antra tai... neaisku kas noreta pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Tiny jo, action'ai.. paskutineje foto deta pradzioje color pop2 paprastai dedu pirmaji ir priespaskutini ismesta (kas turi supras) varianta, tik pastumdau kreives, tada dedu Miss Etikate a15 actiona, siek tiek irgi pastumdau ir stauration kiek primazinu, nes labai aktyvu buna, tada is Glamur Glow sharpinu, astrinu spalvas kuriu man reik smile.gif va... g.gif aj o paskutineje viskas tas pats, tik papildoma layeri naudojau su auksiniu gradient map ir pratryniau ji kad tik ausines is saksas butu tos spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugsėjo 2009 - 22:13
Ojei kiek blink.gif Gal galetum man tuos action'us permest mail'u ar skype? blush2.gif

Seimos albumui ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Na ir tokia... nezinau ar verta demesio... g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 06 rugsėjo 2009 - 22:26
Tiny pirma ir antra bigsmile.gif 4u.gif trecioje istemptas pirmas planas nlb, paskutineje gal per marga, neryskus tas sraigiukas tarp zoliu ir spalvu ir pan... smarkiai kaip patobulejai bigsmile.gif faina... aj zinai tik ten kur su laiptais gal kiek laiptukus dar patiesink, arba akys kreivos mano... vos vos..

ok, permesiu, aj zinok nzn ar tiek reik daryt, kazkaip bandymo budu gaunas tai ir nesigilinu ar paprasciau eitu pasigamint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugsėjo 2009 - 22:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 06, 23:15)
Tiny pirma ir antra  bigsmile.gif  4u.gif trecioje istemptas pirmas planas nlb, paskutineje gal per marga, neryskus tas sraigiukas tarp zoliu ir spalvu ir pan... smarkiai kaip patobulejai  bigsmile.gif faina... aj zinai tik ten kur su laiptais gal kiek laiptukus dar patiesink, arba akys kreivos mano... vos vos..

ok, permesiu, aj zinok nzn ar tiek reik daryt, kazkaip bandymo budu gaunas tai ir nesigilinu ar paprasciau eitu pasigamint...

Aciux 4u.gif
Atsakyti