Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Will, imesk ta lentute.. arba per skype atsiusk.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
vijja, man veiduko spalva antros foto labiau patinka. Pirmoj labiau i raudonuma. Bet siaip veidukas labai apsviestas.

kitten, spalvos grazios, pirma isvis super butu,jei tas vabaliukas labiau sufokusuotas butu smile.gif O antra man nelabai, kompoziciskai kazkas ne to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 04 rugsėjo 2009 - 23:05
labas rytas!

na kritikos istroskus is pacio ryto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(siaip jau lygint tureciau o ne foto tvarkyt tongue.gif )

as cia taves palauksiu..
user posted image
user posted image

Atsakyti
Labas rytas:)
Antajo, spalvota man per mėlyna atrodo, o jb per tamsi. Plaukų faktūros nesimato, po akmenimis irgi juoda dėmė. Atvirkštinis išdegimas unsure.gif
Šiaip žiūrisi gražiai, tokiu ilgesingu laukimu dvelkia. Gal tik truputis erdvės kairėj nepamašytų.

Will, mesk čia tą lentelę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkiria: 05 rugsėjo 2009 - 12:05
Nuotraukų dydžiai:
user posted image
Atsakyti
na dar tokia

user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

biski atitrukusi nuo sios temos buvau... Daug teko skaityt, tai sikart gal nekomentuosiu 4u.gif

Turiu viena kritikai...

user posted image
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 09 05, 15:17)
na dar tokia

Idomi sita bigsmile.gif Techniskai tvarkinga, spalvos geros 4u.gif Liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
antajo ten kur mergina ant akmenu, tai spalvos labai patinka, ir nuotrauka spalvota labaiu patinka, bet is esmes man noretusi arba to veido visai nesimatytu, arba daugiau ishlindes butu. ir kojos labai susispaudus. tokios nenaturalios.
o kur tik veidukas, tai man ten irgi nelabai, tie karoliukai kazkaip man ten trukdo schmoll.gif

tiny, o tavo nuotraukoi man siena per daug sviecia

o cia pragelius kepiau, visom pusem fotkinau, bet sita gal labiausiai patiko
user posted image
Atsakyti
antajo,spalvotoje WB truputi nubgybaves,nes per melina foto.O mergaite kur karolius valgo,man labai prtiko,tokia isdykus atrodo.Nors gal truputi per sviesus veidas?O gal mano monitorius taip rodo g.gif
Tiny,man patinka.O ypac fonas taip fainai nueina atspalviai. smile.gif
pelytte,butu skani foto,jeigu te tas sudeges kleckas viduri doh.gif Visa demesi blasko.ir as noreciau,kad nors vienas piragiukas butu cielas sufokusuotas,nes dabar tik desnys krastelis.Sunku maista fotografuoti,saunuole,kad bandai 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

niu dbr pati matau kad WB kazkoks ne toks.. bet kai tvarkiau foto viskas vietoj atrode.. hmmm g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 05, 16:11)
1. Tiny,man patinka.O ypac fonas taip fainai nueina atspalviai. smile.gif

2. pelytte,butu skani foto,jeigu te tas sudeges kleckas viduri doh.gif Visa demesi blasko.ir as noreciau,kad nors vienas piragiukas butu cielas sufokusuotas,nes dabar tik desnys krastelis.Sunku maista fotografuoti,saunuole,kad bandai 4u.gif

1. Aciu 4u.gif ir pellytei aciu 4u.gif

2. Sutinku su viskuom drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 05 rugsėjo 2009 - 19:59