Will, imesk ta lentute.. arba per skype atsiusk..
labas rytas!
na kritikos istroskus is pacio ryto
(siaip jau lygint tureciau o ne foto tvarkyt )
as cia taves palauksiu..
na kritikos istroskus is pacio ryto
(siaip jau lygint tureciau o ne foto tvarkyt )
as cia taves palauksiu..
Labas rytas:)
Antajo, spalvota man per mėlyna atrodo, o jb per tamsi. Plaukų faktūros nesimato, po akmenimis irgi juoda dėmė. Atvirkštinis išdegimas
Šiaip žiūrisi gražiai, tokiu ilgesingu laukimu dvelkia. Gal tik truputis erdvės kairėj nepamašytų.
Will, mesk čia tą lentelę
Antajo, spalvota man per mėlyna atrodo, o jb per tamsi. Plaukų faktūros nesimato, po akmenimis irgi juoda dėmė. Atvirkštinis išdegimas
Šiaip žiūrisi gražiai, tokiu ilgesingu laukimu dvelkia. Gal tik truputis erdvės kairėj nepamašytų.
Will, mesk čia tą lentelę
na dar tokia
Sveikos
biski atitrukusi nuo sios temos buvau... Daug teko skaityt, tai sikart gal nekomentuosiu
Turiu viena kritikai...
Papildyta:
Idomi sita Techniskai tvarkinga, spalvos geros Liuks
biski atitrukusi nuo sios temos buvau... Daug teko skaityt, tai sikart gal nekomentuosiu
Turiu viena kritikai...
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 09 05, 15:17)
na dar tokia
Idomi sita Techniskai tvarkinga, spalvos geros Liuks
antajo ten kur mergina ant akmenu, tai spalvos labai patinka, ir nuotrauka spalvota labaiu patinka, bet is esmes man noretusi arba to veido visai nesimatytu, arba daugiau ishlindes butu. ir kojos labai susispaudus. tokios nenaturalios.
o kur tik veidukas, tai man ten irgi nelabai, tie karoliukai kazkaip man ten trukdo
tiny, o tavo nuotraukoi man siena per daug sviecia
o cia pragelius kepiau, visom pusem fotkinau, bet sita gal labiausiai patiko
o kur tik veidukas, tai man ten irgi nelabai, tie karoliukai kazkaip man ten trukdo
tiny, o tavo nuotraukoi man siena per daug sviecia
o cia pragelius kepiau, visom pusem fotkinau, bet sita gal labiausiai patiko
antajo,spalvotoje WB truputi nubgybaves,nes per melina foto.O mergaite kur karolius valgo,man labai prtiko,tokia isdykus atrodo.Nors gal truputi per sviesus veidas?O gal mano monitorius taip rodo
Tiny,man patinka.O ypac fonas taip fainai nueina atspalviai.
pelytte,butu skani foto,jeigu te tas sudeges kleckas viduri Visa demesi blasko.ir as noreciau,kad nors vienas piragiukas butu cielas sufokusuotas,nes dabar tik desnys krastelis.Sunku maista fotografuoti,saunuole,kad bandai
Tiny,man patinka.O ypac fonas taip fainai nueina atspalviai.
pelytte,butu skani foto,jeigu te tas sudeges kleckas viduri Visa demesi blasko.ir as noreciau,kad nors vienas piragiukas butu cielas sufokusuotas,nes dabar tik desnys krastelis.Sunku maista fotografuoti,saunuole,kad bandai
aciu
niu dbr pati matau kad WB kazkoks ne toks.. bet kai tvarkiau foto viskas vietoj atrode.. hmmm
niu dbr pati matau kad WB kazkoks ne toks.. bet kai tvarkiau foto viskas vietoj atrode.. hmmm
QUOTE(inesaS @ 2009 09 05, 16:11)
1. Tiny,man patinka.O ypac fonas taip fainai nueina atspalviai.
2. pelytte,butu skani foto,jeigu te tas sudeges kleckas viduri Visa demesi blasko.ir as noreciau,kad nors vienas piragiukas butu cielas sufokusuotas,nes dabar tik desnys krastelis.Sunku maista fotografuoti,saunuole,kad bandai
2. pelytte,butu skani foto,jeigu te tas sudeges kleckas viduri Visa demesi blasko.ir as noreciau,kad nors vienas piragiukas butu cielas sufokusuotas,nes dabar tik desnys krastelis.Sunku maista fotografuoti,saunuole,kad bandai
1. Aciu ir pellytei aciu
2. Sutinku su viskuom