Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos panos

per darbus laiko ner, ilendu paskaitineju ir dingstu blush2.gif

perziurejau nuotraukas kelias,

zitlali - labai patiko 30 psl sorry kad nepacitavau juodaplaukes merginos fotosesija, ypac pirmos kelios, be priekaistu (nenuostabu biggrin.gif )

stikline - niu jau tavo kadrai su suniukais biggrin.gif man asmeniskai labai patinka...

Papildyta:
zitlali - perziurejau foto kelias tavo efoto, nu ka tu wub.gif bet jau ta pirma su akinukais mergaite, tai be komentaru is vis, i zurnala drasiai, kokia panele biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 09 04, 10:56)
uraktas uzstrigo, ar kaip ten isireiksti...aj vien zo. Stresuoju del to dry.gif

tai topo centras nesutinka su garantiniu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Labas, pasivijau pagaliau karsta.gif
jau neprisimenu ka norejau komentuot...Zitkos kaip visada thumbup.gif Modeliukas sitas man spalvotos labiau ziurisi, kiekvienos fotkes atskirai jau nebekomentuosiu man rodos.
Stiklines kojos su suniuku labai patiko, jau tokia miela wub.gif
Puse fotkiu nepamaciau jau doh.gif Ir tos del kurios cia 3 psl pykotes irgi nemaciau doh.gif

Tik norejau pasakyt, kad man psl tvarka tinka, isvis, kiek is forumu patirties zinau, kaip bebutu labiau susibendrauji ir atkreipi demesi i tu zmoniu postus, kuriuos seniau pazysti ar realiai buvai susitikes, taip, kad nereik noret, kad atvarai, "labas, cia as, mylekit mane ir girkit mano fotkes" lotuliukas.gif Reik naujokem(ir man) dazniau reikstis, vaiksciot i meetus, tai atda nereiks skustis senbuviu demesio trukumu 4u.gif biggrin.gif

As buvau komandiruotej ir fotiko neturejau doh.gif neturiu ka parodyt doh.gif
Atsakyti
as vel su klausimais : jeigu spauzdinu foto 20x30cm, kiek turi but pixseliu? ir dar - jeigu pvz foto ISO buvo uzkeltas nemazai - ir spauzdint tokia foto tai labai kokybe suprateja? na ta prasme tas triuksmas labai matosi? neskai ziuri kompe tai nemaiso jis... 4u.gif ( cia as vandens konkurse dalyvaut noriu)
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 04, 12:35)
Tik norejau pasakyt, kad man psl tvarka tinka, isvis, kiek is forumu patirties zinau, kaip bebutu labiau susibendrauji ir atkreipi demesi i tu zmoniu postus, kuriuos seniau pazysti ar realiai buvai susitikes, taip, kad nereik noret, kad atvarai, "labas, cia as, mylekit mane ir girkit mano fotkes" lotuliukas.gif  Reik naujokem(ir man) dazniau reikstis, vaiksciot i meetus, tai atda nereiks skustis senbuviu demesio trukumu 4u.gif  biggrin.gif

As tikrai pagal tai nevertinu zmoniu.Cia juk tema apie fotografavima,cia nuotraukas ziuri,o ne pazystamus. Manau,kad reikia pasiskolinti is pazengusiuju zodzius apie kritika.Pas juos pacioje pradzioje temos parasyta,ir isideti mums i tema.Nes matau zmonem nelabai daein,ka veikti sitam fotografijos skyrelyje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 04, 13:03)
As tikrai pagal tai nevertinu zmoniu.Cia juk tema apie fotografavima,cia nuotraukas ziuri,o ne pazystamus. Manau,kad reikia pasiskolinti is pazengusiuju zodzius apie kritika.Pas juos pacioje pradzioje temos parasyta,ir isideti mums i tema.Nes matau zmonem nelabai daein,ka veikti sitam fotografijos skyrelyje. doh.gif

ai, gal nebepradesiu as cia dar vienos 3 psl OT diskusijos kas ka kaip ar kitaip cia supranta smile.gif Pagrysta kritika visada yra gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 04, 13:18)
ai, gal nebepradesiu as cia dar vienos 3 psl OT diskusijos kas ka kaip ar kitaip cia supranta smile.gif Pagrysta kritika visada yra gerai bigsmile.gif

Tiesiog zmones nesupranta kritikos ir viskas .Baigiam ta tema OT.Dekit geriau nuotrauka kokia,nes nera nuotaikos,o isilietieti neturiu ant ko essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip sakant maziau kalbu daugiau darbu biggrin.gif
Kritikai:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 09 04, 14:22)
Tiesiog zmones nesupranta kritikos ir viskas .Baigiam ta tema OT.Dekit geriau nuotrauka kokia,nes nera nuotaikos,o isilietieti neturiu ant ko essen.gif  lotuliukas.gif

Jau bijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, viena diena neprisesk prie ineto,tai jau kiek prirasyta bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 02, 22:37)
Oj ni, nebusiu virsininkas... aciu  4u.gif

Del ND tai toki dalykai yra ieskomi temos pirmame psl kur kruva nuorodu, kad ir pradziamoksliu blog'e  4u.gif arba klaust galima visad cia  ax.gif

keli is siandien

user posted image

Su sia mergina man visos foto patinka, bet vat si turi sarmo, su nuotaika, as labai megstu tokio tipo.

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 06:07)
Mano galva, kad spalvota foto turi buti be bardako (as apie spalvu jovala), tada ziurisi, o jei prasideda margumynas tai man nlb..  ax.gif tad manau ne vien i modeli reik kreipt demesi kas jam tinka, o ziet visuma  ax.gif

user posted image

Patikos,spalvos grazios.

Dar labai sitrigo Stiklines su mopsiuku. na jau jis toks fotogeniskas wub.gif Ir siaip mielas kadras.
Papildyta:
Ich, portretukas butu geras, bet tie seseliai per daug intensyvus.
Atsakyti
sveikutes tongue.gif

Mergaites,pasakykit ar per daug apšviestas veidukas mergaitės?
ir tikriausiai blaško už nugaros bardakėlis,ane doh.gif
nu taip kankinuos,kad neišėjau į lauką pafotkint,o kambary tai tokios ir foto,visur bardakas matos doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 04 rugsėjo 2009 - 14:14
ich, man nepatinka seselis ir tas beveik centravimas veiduko unsure.gif

vijja, na sviesoka veidukas, bet siaip istrizaine per akis eina, bardakelis man nekliuna... gal bandyk odos atspalvi keist su PS ar koki actiona det g.gif

suniuko foto man noretus kito kampo, dabar kazkaip taip bac ir suo pries akis centre biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 04 rugsėjo 2009 - 14:28
Ziuriu pilnatis reiskiasi tongue.gif Smagu bigsmile.gif

As vis neturiu laiko fotkinti, neturiu laiko niekam doh.gif ir krize, kad nesugebu padaryt ko noriu, o kur nieko verti kadrai, tai ir nededu blush2.gif

Man irgi Stiklines mopsiukas patiko ,bet irgi uzkliuvo, kad suniukas per viduri, desinej erdves galetu but daugiau, nors kazkas sake, kad kairej truksta blush2.gif

O del komentavimo- ND- jei kazkas pasake, kad negerai, tai kiti jau neberaso to paties, o kur kiti eiliniai kadrai, tai ir neizvelgi kazko tokio, tai ir nera ka rasyt- nieko gero, nieko blogo... jei nieko nematau, tai ir nesakau...

O del pastraipos apie kritika sutinku drinks_cheers.gif reiktu irasyti
Atsakyti