sveikos panos
per darbus laiko ner, ilendu paskaitineju ir dingstu
perziurejau nuotraukas kelias,
zitlali - labai patiko 30 psl sorry kad nepacitavau juodaplaukes merginos fotosesija, ypac pirmos kelios, be priekaistu (nenuostabu )
stikline - niu jau tavo kadrai su suniukais man asmeniskai labai patinka...
Papildyta:
zitlali - perziurejau foto kelias tavo efoto, nu ka tu bet jau ta pirma su akinukais mergaite, tai be komentaru is vis, i zurnala drasiai, kokia panele
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 09 04, 10:56)
tai topo centras nesutinka su garantiniu
Labas, pasivijau pagaliau
jau neprisimenu ka norejau komentuot...Zitkos kaip visada Modeliukas sitas man spalvotos labiau ziurisi, kiekvienos fotkes atskirai jau nebekomentuosiu man rodos.
Stiklines kojos su suniuku labai patiko, jau tokia miela
Puse fotkiu nepamaciau jau Ir tos del kurios cia 3 psl pykotes irgi nemaciau
Tik norejau pasakyt, kad man psl tvarka tinka, isvis, kiek is forumu patirties zinau, kaip bebutu labiau susibendrauji ir atkreipi demesi i tu zmoniu postus, kuriuos seniau pazysti ar realiai buvai susitikes, taip, kad nereik noret, kad atvarai, "labas, cia as, mylekit mane ir girkit mano fotkes" Reik naujokem(ir man) dazniau reikstis, vaiksciot i meetus, tai atda nereiks skustis senbuviu demesio trukumu
As buvau komandiruotej ir fotiko neturejau neturiu ka parodyt
jau neprisimenu ka norejau komentuot...Zitkos kaip visada Modeliukas sitas man spalvotos labiau ziurisi, kiekvienos fotkes atskirai jau nebekomentuosiu man rodos.
Stiklines kojos su suniuku labai patiko, jau tokia miela
Puse fotkiu nepamaciau jau Ir tos del kurios cia 3 psl pykotes irgi nemaciau
Tik norejau pasakyt, kad man psl tvarka tinka, isvis, kiek is forumu patirties zinau, kaip bebutu labiau susibendrauji ir atkreipi demesi i tu zmoniu postus, kuriuos seniau pazysti ar realiai buvai susitikes, taip, kad nereik noret, kad atvarai, "labas, cia as, mylekit mane ir girkit mano fotkes" Reik naujokem(ir man) dazniau reikstis, vaiksciot i meetus, tai atda nereiks skustis senbuviu demesio trukumu
As buvau komandiruotej ir fotiko neturejau neturiu ka parodyt
as vel su klausimais : jeigu spauzdinu foto 20x30cm, kiek turi but pixseliu? ir dar - jeigu pvz foto ISO buvo uzkeltas nemazai - ir spauzdint tokia foto tai labai kokybe suprateja? na ta prasme tas triuksmas labai matosi? neskai ziuri kompe tai nemaiso jis... ( cia as vandens konkurse dalyvaut noriu)
QUOTE(Melodi @ 2009 09 04, 12:35)
As tikrai pagal tai nevertinu zmoniu.Cia juk tema apie fotografavima,cia nuotraukas ziuri,o ne pazystamus. Manau,kad reikia pasiskolinti is pazengusiuju zodzius apie kritika.Pas juos pacioje pradzioje temos parasyta,ir isideti mums i tema.Nes matau zmonem nelabai daein,ka veikti sitam fotografijos skyrelyje.
QUOTE(inesaS @ 2009 09 04, 13:03)
As tikrai pagal tai nevertinu zmoniu.Cia juk tema apie fotografavima,cia nuotraukas ziuri,o ne pazystamus. Manau,kad reikia pasiskolinti is pazengusiuju zodzius apie kritika.Pas juos pacioje pradzioje temos parasyta,ir isideti mums i tema.Nes matau zmonem nelabai daein,ka veikti sitam fotografijos skyrelyje.
ai, gal nebepradesiu as cia dar vienos 3 psl OT diskusijos kas ka kaip ar kitaip cia supranta Pagrysta kritika visada yra gerai
QUOTE(Melodi @ 2009 09 04, 13:18)
ai, gal nebepradesiu as cia dar vienos 3 psl OT diskusijos kas ka kaip ar kitaip cia supranta Pagrysta kritika visada yra gerai
Tiesiog zmones nesupranta kritikos ir viskas .Baigiam ta tema OT.Dekit geriau nuotrauka kokia,nes nera nuotaikos,o isilietieti neturiu ant ko
Taip sakant maziau kalbu daugiau darbu
Kritikai:
Papildyta:
Jau bijau
Kritikai:
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 09 04, 14:22)
Tiesiog zmones nesupranta kritikos ir viskas .Baigiam ta tema OT.Dekit geriau nuotrauka kokia,nes nera nuotaikos,o isilietieti neturiu ant ko
Jau bijau
Sveikos, viena diena neprisesk prie ineto,tai jau kiek prirasyta
Su sia mergina man visos foto patinka, bet vat si turi sarmo, su nuotaika, as labai megstu tokio tipo.
Patikos,spalvos grazios.
Dar labai sitrigo Stiklines su mopsiuku. na jau jis toks fotogeniskas Ir siaip mielas kadras.
Papildyta:
Ich, portretukas butu geras, bet tie seseliai per daug intensyvus.
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 02, 22:37)
Oj ni, nebusiu virsininkas... aciu
Del ND tai toki dalykai yra ieskomi temos pirmame psl kur kruva nuorodu, kad ir pradziamoksliu blog'e arba klaust galima visad cia
keli is siandien
Del ND tai toki dalykai yra ieskomi temos pirmame psl kur kruva nuorodu, kad ir pradziamoksliu blog'e arba klaust galima visad cia
keli is siandien
Su sia mergina man visos foto patinka, bet vat si turi sarmo, su nuotaika, as labai megstu tokio tipo.
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 06:07)
Mano galva, kad spalvota foto turi buti be bardako (as apie spalvu jovala), tada ziurisi, o jei prasideda margumynas tai man nlb.. tad manau ne vien i modeli reik kreipt demesi kas jam tinka, o ziet visuma
Patikos,spalvos grazios.
Dar labai sitrigo Stiklines su mopsiuku. na jau jis toks fotogeniskas Ir siaip mielas kadras.
Papildyta:
Ich, portretukas butu geras, bet tie seseliai per daug intensyvus.
sveikutes
Mergaites,pasakykit ar per daug apšviestas veidukas mergaitės?
ir tikriausiai blaško už nugaros bardakėlis,ane
nu taip kankinuos,kad neišėjau į lauką pafotkint,o kambary tai tokios ir foto,visur bardakas matos
Mergaites,pasakykit ar per daug apšviestas veidukas mergaitės?
ir tikriausiai blaško už nugaros bardakėlis,ane
nu taip kankinuos,kad neišėjau į lauką pafotkint,o kambary tai tokios ir foto,visur bardakas matos
ich, man nepatinka seselis ir tas beveik centravimas veiduko
vijja, na sviesoka veidukas, bet siaip istrizaine per akis eina, bardakelis man nekliuna... gal bandyk odos atspalvi keist su PS ar koki actiona det
suniuko foto man noretus kito kampo, dabar kazkaip taip bac ir suo pries akis centre
vijja, na sviesoka veidukas, bet siaip istrizaine per akis eina, bardakelis man nekliuna... gal bandyk odos atspalvi keist su PS ar koki actiona det
suniuko foto man noretus kito kampo, dabar kazkaip taip bac ir suo pries akis centre
Ziuriu pilnatis reiskiasi Smagu
As vis neturiu laiko fotkinti, neturiu laiko niekam ir krize, kad nesugebu padaryt ko noriu, o kur nieko verti kadrai, tai ir nededu
Man irgi Stiklines mopsiukas patiko ,bet irgi uzkliuvo, kad suniukas per viduri, desinej erdves galetu but daugiau, nors kazkas sake, kad kairej truksta
O del komentavimo- ND- jei kazkas pasake, kad negerai, tai kiti jau neberaso to paties, o kur kiti eiliniai kadrai, tai ir neizvelgi kazko tokio, tai ir nera ka rasyt- nieko gero, nieko blogo... jei nieko nematau, tai ir nesakau...
O del pastraipos apie kritika sutinku reiktu irasyti
As vis neturiu laiko fotkinti, neturiu laiko niekam ir krize, kad nesugebu padaryt ko noriu, o kur nieko verti kadrai, tai ir nededu
Man irgi Stiklines mopsiukas patiko ,bet irgi uzkliuvo, kad suniukas per viduri, desinej erdves galetu but daugiau, nors kazkas sake, kad kairej truksta
O del komentavimo- ND- jei kazkas pasake, kad negerai, tai kiti jau neberaso to paties, o kur kiti eiliniai kadrai, tai ir neizvelgi kazko tokio, tai ir nera ka rasyt- nieko gero, nieko blogo... jei nieko nematau, tai ir nesakau...
O del pastraipos apie kritika sutinku reiktu irasyti