Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(egilis @ 2009 08 27, 00:02)
Sveiki!Noriu istoti i jusu bureli smile.gif Aparatas Canon 1000D,fotografuoju nuo vasario menesio.Gaunasi kartais ir neblogu nuotrauku ...

Labai prasom mirksiukas.gif Namu darbai pirmam puslapi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 08 26, 23:27)
Zitka, aš tau pasakysiu, kokia tu šitoj fotkėj graži... nu tikrai žiauriai.

QUOTE(Zana4 @ 2009 08 26, 23:30)
drinks_cheers.gif  pritariu, tiesiai i zurnalo virseli 

QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 23:42)
Ir as pritariu drinks_cheers.gif Isvis ji kiekvienoje foto skirtingai atrodo. Modeliu galetu buti 

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 26, 23:58)

doh.gif aciu,nebeatsikalbinesiu, nes tema toliau vystysis, o man jau nepatogu blink.gif
Citra dekui uz nuomone 4u.gif

QUOTE(giedress @ 2009 08 27, 00:06)
Labas vakaras

na, yra du skirtingi dalykai manipuliacijose tai joa, ten foto nedaug, tad konkurencija vyksta greiciausiai del kuo itikinamesnes iliuzijos, bet fotografijoje ka tu apdirbinesi su ps jeigu foto prasta (ta prasme nesamone, kad galima tiek nupiest, kad ir kompozicija gera butu ir ryskumas ir etc, nes jeigu ismanai kaip nupiest tai ir nufotografuosi bent jau i ta puse smile.gif o ten kur perspausta iskart matosi. Yra nuotrauku be galo daug kurios yra neliestos ps, nes is saves turi kazka tokio, bet pvz yra tokiu kuriu as neisivaizduoju kaip galima nelisti smile.gif mano galva kaip ir visur gyvenime, su protu visur viska reikia daryti ir bus OK. As naudoju PS ir tiesa pasakius neisivizduoju kaip be jo. Kam apsisunkinti sau gyvenima smile.gif tarkim kaip tu skaitmena elementariai paversi j/b ir uzdesi grudo smile.gif visvien su ps... arba gali tada i juosta fotografuoti smile.gif as esu taip nusibrezusi.. juostiniai kadrai lieka originalus be jokio ps (apart kai skanuoja skaidres), o skaitmeniniai pagal mano intuicija smile.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 08 27, 00:11)
Ir, mano akimis žiūrint, tie užrašai labai tinka.

4u.gif

QUOTE(egilis @ 2009 08 27, 01:02)
Sveiki!Noriu istoti i jusu bureli

sveiki smile.gif lauksim nd

Klausykit kaip uzapvalint foto kampus? turiu action'a jis suapvalina, bet juos palieka baltus.. krastus... kaip juos visai nuimt? g.gif

user posted image
va nervina tie balti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 rugpjūčio 2009 - 07:48
Laba 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 06:48)
Klausykit kaip uzapvalint foto kampus? turiu action'a jis suapvalina, bet juos palieka baltus.. krastus... kaip juos visai nuimt?  g.gif

Kad butu be baltu kampu, tai jie turi buti permatomi, bet Jpeg formatas neturi tokios galimybes palikti permatoma nuotrauka. Nuotrauka turetu buti issaugoma gif formatu, tik nezinau kaip tada del kokybes g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Aciu visoms uz komentarus mano Dovanai 4u.gif

kartoju wb nd.

Naturalus_auto

user posted image

Naturalus_Cloudy

user posted image

Dieninis_rankinis

user posted image

Dirbtinis Auto

user posted image

Dirbtinis_Lempute

user posted image

Dirbtinis_Rankinis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 08:54)
Laba  4u.gif

Kad butu be baltu kampu, tai jie turi buti permatomi, bet Jpeg formatas neturi tokios galimybes palikti permatoma nuotrauka. Nuotrauka turetu buti issaugoma gif formatu, tik nezinau kaip tada del kokybes  g.gif

aa... aisku... aciu smile.gif

Melodi siaip viskas ok su dovana, tik pilka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 08:07)
aa... aisku... aciu smile.gif

Melodi siaip viskas ok su dovana, tik pilka  4u.gif

Nu tu blyyyn doh.gif O man visai nieko atrode ax.gif
Sita paskutine tai emociskai laaabai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 26, 22:21)
kur daugiau internete pasiskaityti kaip dirbti su ps, moku tik dantis pabalinti ir j/b versti ten  lotuliukas.gif  su action sunku man, zitlali - neradau nieko apie juos, net neisivaizduoju kaip ten su juo dorbti  doh.gif  o taip noreciau isbandyti  cool.gif

Del actionu, as irgi neradau nieko sm forume, ai bet galvos nebelauzau, spali uzsirashysiu privaciom pamokom, bo uzkniso visko ieshkotis, o taip susakysiu kas kaip ko noriu ir parodys.

Zitlali, o man nepatinka su tais uzapvalintais kampais schmoll.gif arba kvadratiniai, arba su paprastu baltu ar juodu remeliu. (man ishviso tas remelis roooojus, neseniai atradau tai dar ant bangos)
Atsakyti
as jau persirgau remais, nebededu, nepatinka,na, zinoma ziurint kokia foto ir koki remai smile.gif uzapvalinti pirmajai foto tinka mano galva, antrai nelabai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 rugpjūčio 2009 - 08:26
QUOTE(giedress @ 2009 08 27, 00:06)
....................O jūs visas nuotraukas nufotkinę su PS dar jas apdirbinėjat stiprokai? Na nes aš visą gyvenimą (naivuolė) įsivaizdavau, kad reikia stengtis ir nufotografuoti taip, kad apdirbimo būtų kuo mažiau. ......................

tiesa sakant, tai tu esi visiskai teisi, bet visiskai vitiek neapsiesi be PS minimaliam koregavimui wink.gif

QUOTE(egilis @ 2009 08 27, 01:02)
Sveiki!Noriu istoti i jusu bureli smile.gif ...

sveika prisijungus smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 06:48)
.
Klausykit kaip uzapvalint foto kampus? turiu action'a jis suapvalina, bet juos palieka baltus.. krastus... kaip juos visai nuimt?  g.gif
.

nebandei kirpti uzapvalintais kampais, gal nepaliks tu krastu tuomet
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 08 26, 19:51)

o kur tu nuomojiesi objektyvus ,man butu neblogai pasibandytii pries  perkant  rolleyes.gif

yra pietuose,bet mane jie isdure 2 kartus doh.gif toks ispudis,kad ten jie specialiai obj.meto! biggrin.gif ir cia prie manes siaurej ,pas juso brangiau truputi

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 19:56)
Papildyta:

ane? kraipo? mmmmmm... vnz... vel nusipirksiu ir nepatiks... o 85 nuo 60 tik ir skirias platumu ane? aj.. 85 IS yra da...

prie 85-100 skaitos veidas siauresnis atrodo ,man va 50 uztai ir nepatinka,kad labai jau isproprcina,o ypac motereles visos gi nori buti smulkutes hihihi.gif

as irgi kazkaip dabar jau labiau i fiksa linkstu,gal kai taip is toliau imat ir su kadravimu lengviau(ta prasme visus galus surinkt biggrin.gif ),niu reiks pasibandyt kada nors ax.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 26, 20:49)

Vienas mano kadras iš Slovakijos smile.gif

user posted image

oho kaip meniskai thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 26, 21:28)
zitlali, pamirsti kiek jis tau svers biggrin.gif laikei mano diedo F2.8 70-200 mm - kiek prisimenu nelabai patiko hihihi.gif , tai nikoras ne ka maziau svers wink.gif ir kitas dalykas kad ir  f2.8 , bet jis vistiek nebus toks astrus kaip tu kad ipratus prie macro wink.gif

tai va drinks_cheers.gif o tu su savo 100 fiksu bandei portretinti ? turiu omeny suaugusius mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 21:38)

O cia kritikai. (siaubas, visas psl mano foto... einu geriau kitu panu patarkysiu nuotraukas) man kai su pavadinimais nekas tai nesugalvoju, nors pati zinau ka foto reiskia, bet nemoku to sutraukt i viena sakini  doh.gif  bet laukiu dar nuomones, gal sh...

user posted image

makiazas thumbup.gif tinka tau nerealiai,kompoza ir visa kita thumbup.gif ir faktura tinka,man kliuna fonas,nekliutu jei foto butu ale''iseinu ,palieku...''ar kazkas tai... dabar is veido to neiskaitau
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 09:25)
as jau persirgau remais, nebededu, nepatinka,na, zinoma ziurint kokia foto ir koki remai smile.gif uzapvalinti pirmajai foto tinka mano galva, antrai nelabai... smile.gif

drinks_cheers.gif kad antrai netinka,o pirmai thumbup.gif

o kaip tu akis uzblizgini su PS?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 08 27, 09:34)
tai va  drinks_cheers.gif o tu su savo 100 fiksu bandei portretinti ? turiu omeny suaugusius  mirksiukas.gif

o kaip tu akis uzblizgini su PS?

siandien bandysiu biggrin.gif rolleyes.gif

ui jau ismokau akutes blizgint, tai tik viens du ir blizga tviska, jei taio paprastai tik sharpo uzmest ir pasviesint ar pakontrstint, liuks gaunasi thumbup.gif

sioj fotkej biski zaidziau, nes melynos spalvos baltymai buvo prisigaude, tai teko sviesint, ir uzmeciau nedaug sharpo, ar grazu? smile.gif
user posted image

Atsakyti
Rasytce siaip gerai, tik roziu krumo mano galva per daug smile.gif labai kampe tuomet atrodo mergaite

akis su glamuro actionu is coffeeshop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 rugpjūčio 2009 - 09:08