QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 23:13)
as ne viena kart esu klaususi ar nieko neerzina, kad keliu tiek foto ar gal norisi daugiau erdves, kazko kito, dar plepalu temoje esu klausus.. visos tylejo arba sake nene, viskas ok
tai db pasirodo blogai? Truksta informacijos, issamesniu komentaru, nesuprantu... ? Vnz.. kazkokia nesamone gaunasi
Nea, nu Zitka, tu čia ne į temą visai.Mano postas visai nebuvo asmeninis ar kam konkrečiai adresuotas. Skaityti reik atidžiau ir mažiau matyt ko nėra
Trūksta to, dėl ko ši tema ir sukurta:mokintis.Juk yra tiek daug dalykų, kuriuos pravartu žinoti net toms, kurios nesiims jokios komercijos iš fotografijos: kompozicija, šviesa, apšvietimas, fonai ir t.t. ir pan.
Tiesa, nemažiai čia esančių su mažais vaikais gal ir nėra galimybės greitų tempų vystyti, bet juk ir namų sąlygmis daug prisigalvoti galima:pvz objekto fotografavimas juodame/ baltame fone, su viena lempa, su keliom, prie natūralaus.
Na vien žo..
Zitka, kad keli savo foto viskas ok, geri kadrai verčia pasitempti ir ieškoti.... Relax, viskas čia ok
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 09 04, 09:43)
Man tavo aguonos yra pvz kaip jas reikia nuftografuoti.Na pasaka tiesiog.... Buvau pamiršusi, kokios tai nuostabios gėlės, kol tu jų vėl neparodei...