Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:49)
Pirma foto: ten mazas kiemelis ir aplink tas pastatas, neiseitu jo paimti viso.
Antroj norejau parodyti zolini stoga  g.gif

Hmm...joa..į akis langas krenta labiau nei stogas...manau stogo turėtų būt daugiau norint jį akcentuoti...sunku ką ir sakyt, kai gyvai nematai tos vietos...ir negaliu pakomentuot kaip iš kokios pusės būčiau fotijus...apskritai su papstatų fotografijomis man sunku...

QUOTE(antajo @ 2009 09 03, 22:52)

stikline, noriu ir as tokiu ciuciaus  lotuliukas.gif

tuoj užkrėsiu mopsalige rimtai biggrin.gif
Atsakyti
Stikline, man irgi patinka tavo kojos su suniu. Tik gal kiek desines daugokai, kojos isspraustos i kampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 21:58)
Sunkiai man sekasi pavadinimus sugalvoti.

Rodau dar viena:
user posted image

ideja man tai patinka! bet va ir gele ryzki ir uz lango.. jauciu faina butu kad gele butu fokuse o uz lango daugiau issilieje.. arba atvirksciai.. bet cia man taip sviecia.. ax.gif
Atsakyti
Ateinu į temą, pavarvinu seilę ir išeinu biggrin.gif O tai senbuvė skaitaus blyn, pasiimu kitą sav. fotiką, kad pridėsiu portretų, galės čia man raibt akys nuo komentarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 03, 21:29)
Ateinu į temą, pavarvinu seilę ir išeinu  biggrin.gif  O tai senbuvė skaitaus blyn, pasiimu kitą sav. fotiką, kad pridėsiu portretų, galės čia man raibt akys nuo komentarų  biggrin.gif

Laukiam laukiam smile.gif. Mums ir akytes gi miklinti reikia, ir mokytis subtiliai kritikuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 23:16)
Jurgituk, cia deda nuotraukas tos, kurios nori ismokti fotografuoti, kas nenori kritikos, yra kita tema fotografuojame ir grozimes, kurioje vien pagyrimai.

Mergaitės žinau tą temą, ir po komentarų dėl smakro neišėmiau tos nuotraukos. Gaila, kad Jums atrodo kitaip. O gal mano smakras dar ilgesnis realiam gyvenime lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nuotraukas išėmiau po InesosS komentaro, tiksliai nebepamenu "Jei tau nesvarbu, tai kam desi ar pan." Neužpyk InesaS 4u.gif.
Šiuo momentu man tikrai nesvarbu, nes tai yra vienas iš geresnių mano kaip naujokės darbų kuriuos buvau kėlusi. Kaškas kitokio ir įdomesnio, žinau kad jis netobulas jam daug trūksta dar, bet norisi ir dar turėti ugnelės fotografavimui. Todėl nusprendžiau nebeleisti jo suvarinėti ir pasilaikyti ją sau.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 18:40)
1.Tiesiog prašyčiau atkreipti dėmesį į tai kiek naujokių kelia ND ir per kiek laiko, ir kiek žmonių joms atsako, kad ND atlikti gerai ar blogai.
2. Ir atlikite statistiką, kiek senbuvių ir naujokių kelia nuotraukas į šią temutę...
3.Ir pasidarykite išvadas: Vienetai, visos bijo kelti... Tiesiog pamastymui tvarkančiom temą čia.

Na nepyk, bet jau kas kas as uz dantu liezuvi retai laikau, tai pasisakysiu smile.gif
1. Dabar ir tu man pasakyk ar komentuoti ND visom senbuvem ar ne senbuvem yra privaloma? Tprsme visas is eiles db esancias temoje foto as turiu komentuoti? (taikau tai asmeniskai sau, nes kreiptasi i visus kaip supratau, tai sneku db asmeniskai) stengiuosi ir taip nepraleisti nuotrauku, kad pasakyti savo nuomone, ND man asmeniskai paciai sunkiai sekesi, del to as nekomentuoju, esu jau seniai sia tema pasisakius, tad kartoju kas to negirdejote ir nematete. Taip pat as manau, kad galima ir parekauti ir aiskiau pareikalauti uzskaitymo ar neuzskaitymo. As tiesa rekavau irgi , kartojau ar gerai ar ne irgi pastoviai, juk cia vyksta pokalbiai ir t.t. jei kokia tema yra idomesne gvildenama, kartais ir praslysta pro akis tie ND.
2. Tai ka dabar mum daryti smile.gif ? kas per statistikos... mums liaupsinti ir sakyti, kad viskas yra ok tik tam, kad pakelti pasitikejima savimi ir ipusti noro fotografuoti ? Ar neturetu buti uzsispyrimas, noras auksciau visko? smile.gif
3. Tvarkom visos, kas galim, kas tuo metu buna online smile.gif vadu neturim, kas nori ir gali bendrauja daugiau, kas negali-reciau. Plius nepamirskim, kad vasara buvo wink.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 09 03, 19:03)
Nors turiu pripažinti, kad tema dabar jau daugiau pasirodome tapusi o ne pasimokome.... Tegu neužpyksta senbuvės...

smile.gif as ne viena kart esu klaususi ar nieko neerzina, kad keliu tiek foto ar gal norisi daugiau erdves, kazko kito, dar plepalu temoje esu klausus.. visos tylejo arba sake nene, viskas ok smile.gif tai db pasirodo blogai? Truksta informacijos, issamesniu komentaru, nesuprantu... ? Vnz.. kazkokia nesamone gaunasi smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 03, 20:06)
jus duotumet tik TAS SUPER foto ar ir tas tipo - seimos albumui.. 

duociau tvarkingas spalviskai, techniskai daugiau maziau.. nes teisingai ir mama mano pasake pamaciusi kiek istrinu, neva negi man gaila nuotrauku zmonem smile.gif tikrai negaila.. tai db stengiuosi daugiau kelt, tik va fotografuojantiem zmonem duodu tik mano galva geriausiai vykusias smile.gif

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:16)

labai visko daug tiek pirmame kadre tiek antrame.. labai viskas rysku ir pernelyg pirmame plane viskas.. nera kazkokio ar kampo idomesnio ar kazko pabrezto.. tarkime antroje foto ir langas idomu ir siena akmenu ir virsuje stogas su zole ir kaminas.. pabandyk detalem fotografuoti 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 22:29)

man patiko wub.gif jauku

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:58)
Sunkiai man sekasi pavadinimus sugalvoti.

siaip man patiko, del apsvietimo ir pan, tik kazkaip isgaubtas vaizdas truputeli.. g.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 23:56)
Todėl nusprendžiau nebeleisti jo suvarinėti ir pasilaikyti ją sau.

Juk viskas tuo ir pasakyta, pacios poziuris i sia tema smile.gif

Lipu nuo taburetes, gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 23:21
Turiu dar vieną...

user posted image

Man antras planas kiek per intensyvus ir blaško, bet su 50tuku kitaip nikaip unsure.gif gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 03, 18:35)
Matai,as neturiu gysleles geroms,kabinancioms,su emocija foto.O ir aparato pakolkas padoraus neturiu.Man asmeniskai simta katru geriau kai yra konkreti tema,ritmas,vanduo,dangus ir t.t.Bet beda tame,kad tokios temos pagrinde buna konkursiniuose ND.Nekeliu bilekokiu foto,juk ir taip zinau,kad jos nekokios,tam nereikia kito nuomones. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu va -beveik viskas kaip ir pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 04, 08:32)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif nu va -beveik viskas kaip ir pas mane mirksiukas.gif

Nesakyk taip Bonda.Matau kaip stengiesi ir kaip gereja tavo foto.Esi is tu zmoniu kuriem reikia truputi daugiau pastangu norint kazka pasiekti.O as nieko nedarau doh.gif Bet tikrai kada nors darysiu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 22:29)

mielas kadras bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:58)
Rodau dar viena:
user posted image

mintis liux, man si labiausiai patiko is tavo paskutiniu idetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 04, 09:08)
Nesakyk taip Bonda.Matau kaip stengiesi ir kaip gereja tavo foto.Esi is tu zmoniu kuriem reikia truputi daugiau pastangu norint kazka pasiekti.O as nieko nedarau doh.gif Bet tikrai kada nors darysiu blush2.gif

kad zinok nebefotkinu va siuo metu -realiai pajuryje ir tai vos kelis kadrus dariau ne vaiko unsure.gif o vaika fotkiju gi tik sau -nestovi ji vietoj, o su tokia nepaseda, kur ne sekundes nepasedi-tai nekas ir gaunas unsure.gif doh.gif o dar fotikas mane nervint pradejo baisiai cool.gif
Atsakyti