QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 18:40)
1.Tiesiog prašyčiau atkreipti dėmesį į tai kiek naujokių kelia ND ir per kiek laiko, ir kiek žmonių joms atsako, kad ND atlikti gerai ar blogai.
2. Ir atlikite statistiką, kiek senbuvių ir naujokių kelia nuotraukas į šią temutę...
3.Ir pasidarykite išvadas: Vienetai, visos bijo kelti... Tiesiog pamastymui tvarkančiom temą čia.
Na nepyk, bet jau kas kas as uz dantu liezuvi retai laikau, tai pasisakysiu
1. Dabar ir tu man pasakyk ar komentuoti ND visom senbuvem ar ne senbuvem yra privaloma? Tprsme visas is eiles db esancias temoje foto as turiu komentuoti? (taikau tai asmeniskai sau, nes kreiptasi i visus kaip supratau, tai sneku db asmeniskai) stengiuosi ir taip nepraleisti nuotrauku, kad pasakyti savo nuomone, ND man asmeniskai paciai sunkiai sekesi, del to as nekomentuoju, esu jau seniai sia tema pasisakius, tad kartoju kas to negirdejote ir nematete. Taip pat as manau, kad galima ir parekauti ir aiskiau pareikalauti uzskaitymo ar neuzskaitymo. As tiesa rekavau irgi , kartojau ar gerai ar ne irgi pastoviai, juk cia vyksta pokalbiai ir t.t. jei kokia tema yra idomesne gvildenama, kartais ir praslysta pro akis tie ND.
2. Tai ka dabar mum daryti
? kas per statistikos... mums liaupsinti ir sakyti, kad viskas yra ok tik tam, kad pakelti pasitikejima savimi ir ipusti noro fotografuoti ? Ar neturetu buti uzsispyrimas, noras auksciau visko?
3. Tvarkom visos, kas galim, kas tuo metu buna online
vadu neturim, kas nori ir gali bendrauja daugiau, kas negali-reciau. Plius nepamirskim, kad vasara buvo
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 03, 19:03)
Nors turiu pripažinti, kad tema dabar jau daugiau pasirodome tapusi o ne pasimokome.... Tegu neužpyksta senbuvės...
as ne viena kart esu klaususi ar nieko neerzina, kad keliu tiek foto ar gal norisi daugiau erdves, kazko kito, dar plepalu temoje esu klausus.. visos tylejo arba sake nene, viskas ok
tai db pasirodo blogai? Truksta informacijos, issamesniu komentaru, nesuprantu... ? Vnz.. kazkokia nesamone gaunasi
QUOTE(antajo @ 2009 09 03, 20:06)
jus duotumet tik TAS SUPER foto ar ir tas tipo - seimos albumui..
duociau tvarkingas spalviskai, techniskai daugiau maziau.. nes teisingai ir mama mano pasake pamaciusi kiek istrinu, neva negi man gaila nuotrauku zmonem
tikrai negaila.. tai db stengiuosi daugiau kelt, tik va fotografuojantiem zmonem duodu tik mano galva geriausiai vykusias
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:16)
labai visko daug tiek pirmame kadre tiek antrame.. labai viskas rysku ir pernelyg pirmame plane viskas.. nera kazkokio ar kampo idomesnio ar kazko pabrezto.. tarkime antroje foto ir langas idomu ir siena akmenu ir virsuje stogas su zole ir kaminas.. pabandyk detalem fotografuoti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 22:29)
man patiko
jauku
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:58)
Sunkiai man sekasi pavadinimus sugalvoti.
siaip man patiko, del apsvietimo ir pan, tik kazkaip isgaubtas vaizdas truputeli..
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 23:56)
Todėl nusprendžiau nebeleisti jo
suvarinėti ir pasilaikyti ją sau.
Juk viskas tuo ir pasakyta, pacios poziuris i sia tema
Lipu nuo taburetes, gero vakaro