Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 17:05)
Ir beje, tiesiog tavo komentaras labiausiai pagrįstas ir daugiausiai suteikiantis informacijos ačiū wink.gif.

pagrist reikia taip pat ziniomis. pas ka ju nera, daugiau bus asmenine nuomone (bent jau is mano puses blush2.gif ), bet ji ne visada teisinga, tik nereikia pykti, kad ji kitokia 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 17:40)
kitten, jei netingi paziek cia http://www.efoto.lt/...8177/nuotraukos prie kiekvienos foto desineje yra jos exif, ten rasi

aciu 4u.gif jau atkreipiau demesi, kad ivairiai yra ir nuo f 3.3 smile.gif
QUOTE(antajo @ 2009 09 03, 19:07)
na as salyginai naujoke.. bet nebijau  bet as galvoju, kad merginos neiko pries mane asmeniskai neturi - tiesiog mato klaidas kuriu as nea..

drinks_cheers.gif
QUOTE(pelytte @ 2009 09 03, 19:28)
Pvz ash ishviso dar neikertu kur yra gerai o kur negerai. tai galiu pasakyti tik kur grazu o kur nelpatinka.
Siaip nebijau kelti, ir visada keldama galvoju kad ishpeix, nes ash viska matau kkitaip, man ir taip gerai. bet kieno akis igudusi mato kur negerai.

Beje del nuorodu su apshvietimu thumbup.gif viehspatie kiek visko reik kad tos nuotraukos butu tobulos doh.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
jauciu cia off topic bus tai sorry iskarto blush2.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif .. bet noriu patarimo. As fotkinau kaiminu berniuko gimtadieni, savo malonumui - pa tprasme niekas manes neprase - bet aisku visi nori foto ir tt... tai va is tu foto nieko gero nera! na nebent pora, kuriom as patenkinta.. jus duotumet tik TAS SUPER foto ar ir tas tipo - seimos albumui.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 03, 21:06)
jauciu cia off topic bus tai sorry iskarto  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif .. bet noriu patarimo. As fotkinau kaiminu berniuko gimtadieni, savo malonumui - pa tprasme niekas manes neprase - bet aisku visi nori foto ir tt... tai va is tu foto nieko gero nera! na nebent pora, kuriom as patenkinta.. jus duotumet tik TAS SUPER foto ar ir tas tipo - seimos albumui..  ax.gif

Na aš duočiau visas normalesnes neskaičiuojant kokių nesufikusuotų ar pan., nes tu fotografavai tiesiog kaip asmuo suinteresuotas pasitobulinti, o ne profesonalus fotografas, kuriam už tai pinigai mokami. Plius, vaiko tėveliai ir nesitiki, kad nuotraukos bus super duper(bent jau aš jų vietoj nesitikėčiau), o visi šeimos albumui nori turėti kokį nors prisiminimą. Kas tau gali būti negražu, kitiems gali būti labai gražu, ypač jei nuotraukose tavo vaikas. 4u.gif Štai tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 16:50)
Ech, matau, kad čia turi įsipaišyti į tam tikrus grožio standartus, į tam tikrus etalonus ir kaško kito nebegali dėti.

Nu biggrin.gif kadangi aš į grožio standartus neįsipaišau, tai ir nededu savo auto smile.gif (juokaunu). Ok atsiprašau, jei blogai pakomentavau, dagiau nebedarysiu taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 22:58)
Nu biggrin.gif kadangi aš į grožio standartus neįsipaišau, tai ir nededu savo auto  smile.gif  (juokaunu). Ok atsiprašau, jei blogai pakomentavau, dagiau nebedarysiu taip  ax.gif

blush2.gif Baik jau komentuok. 4u.gif
Atsakyti
Jurgituk, cia deda nuotraukas tos, kurios nori ismokti fotografuoti, kas nenori kritikos, yra kita tema fotografuojame ir grozimes, kurioje vien pagyrimai.
Papildyta:
Kritikai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Oj dedu vieną buitiaką, kuris pačiai atrodo šiek tiek tobulintinas...apie j/b nieko nesakykit..pilkokas, bet nžn man tokia stadija biggrin.gif (kas vaikus fotkija, kas šunis lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:16)
Jurgituk, cia deda nuotraukas tos, kurios nori ismokti fotografuoti, kas nenori kritikos, yra kita tema fotografuojame ir grozimes, kurioje vien pagyrimai.

drinks_cheers.gif
Beje mano neprofesianalia nuomone noretusi j/b ax.gif

Mano nuomone apie mano pacios foto yra labai subjektyvi,lygiai taip pat ir mano seimos nariu.Jiems yra grazu VISKAS,ypac jeigu nuotraukose mylimi zmones.Mano akis dar tikrai nera atidirbta kad matyciau daug klaidu,todel smagu kai kazkas pasako kas ir kaip yra...Zinoma druskos kruopele ant zaizdos,bet kitaip ir but negali rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 22:29)
  (kas vaikus fotkija, kas šunis  lotuliukas.gif )

Tai zinoma,jeigu sunys fotogeniski tai galima isnaudot lotuliukas.gif man tai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 03, 22:16)

Oj nemoku aš tokių fotkių komentuot doh.gif ax.gif Pirmoje foto man norėtųsi kažkokio akcento....nes dabar daug kas krenta į akis ir žvilgsnis klaidžioja. Beje manau, kad su plačiakampiu objektyvu visia gerai turėtų atrodyt tas pastačiukas ax.gif Antroj asmeniškai aš fotkinčiau tik langą iš arčiau priešais save...bet čia tik man taip patinka smile.gif

Ievukis, dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 21:41)
Oj nemoku aš tokių fotkių komentuot  doh.gif  ax.gif  Pirmoje foto man norėtųsi kažkokio akcento....nes dabar daug kas krenta į akis ir žvilgsnis klaidžioja.  Beje manau, kad su plačiakampiu objektyvu visia gerai turėtų atrodyt tas pastačiukas  ax.gif Antroj asmeniškai aš fotkinčiau tik langą iš arčiau priešais save...bet čia tik man taip patinka smile.gif

Ievukis, dėkui smile.gif

Pirma foto: ten mazas kiemelis ir aplink tas pastatas, neiseitu jo paimti viso.
Antroj norejau parodyti zolini stoga g.gif
Atsakyti
kulverstuk, gal reiktu pavadinimo tada.. nes dbr ir as atkreipiau demesi i langa.. tai buciau ji akcentavus..

stikline, noriu ir as tokiu ciuciaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 03 rugsėjo 2009 - 21:53
QUOTE(antajo @ 2009 09 03, 21:52)
kulverstuk, gal reiktu pavadinimo tada..

Sunkiai man sekasi pavadinimus sugalvoti.

Rodau dar viena:
user posted image
Atsakyti