QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 17:05)
Ir beje, tiesiog tavo komentaras labiausiai pagrįstas ir daugiausiai suteikiantis informacijos ačiū .
pagrist reikia taip pat ziniomis. pas ka ju nera, daugiau bus asmenine nuomone (bent jau is mano puses ), bet ji ne visada teisinga, tik nereikia pykti, kad ji kitokia
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 17:40)
kitten, jei netingi paziek cia http://www.efoto.lt/...8177/nuotraukos prie kiekvienos foto desineje yra jos exif, ten rasi
aciu jau atkreipiau demesi, kad ivairiai yra ir nuo f 3.3
QUOTE(antajo @ 2009 09 03, 19:07)
na as salyginai naujoke.. bet nebijau bet as galvoju, kad merginos neiko pries mane asmeniskai neturi - tiesiog mato klaidas kuriu as nea..
QUOTE(pelytte @ 2009 09 03, 19:28)
Pvz ash ishviso dar neikertu kur yra gerai o kur negerai. tai galiu pasakyti tik kur grazu o kur nelpatinka.
Siaip nebijau kelti, ir visada keldama galvoju kad ishpeix, nes ash viska matau kkitaip, man ir taip gerai. bet kieno akis igudusi mato kur negerai.
Beje del nuorodu su apshvietimu viehspatie kiek visko reik kad tos nuotraukos butu tobulos
Siaip nebijau kelti, ir visada keldama galvoju kad ishpeix, nes ash viska matau kkitaip, man ir taip gerai. bet kieno akis igudusi mato kur negerai.
Beje del nuorodu su apshvietimu viehspatie kiek visko reik kad tos nuotraukos butu tobulos