Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2009 09 03, 13:28)
Idedu pries kelias savaites daryta foto...Nieko jai nedariau nes vis i PS nesugebu pradet gilintis blush2.gif

foto tai nieko ypatingo..na bent jau man ax.gif net ir kokybes trukumas ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 14:37)

spaudi ant to layerio kuri uzdejai kaip textura desineje puslapyje, tada image-free transform ir tampai biggrin.gif

vakarosiu turbut su bandymais mirksiukas.gif biggrin.gif aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na išbandžiau auto, na kaip pradžiai patenkinta rezultatu.... tik viena nuotrauka kuri man labai patinka. bigsmile.gif
Aišku, ten šiek tiek ranka ne į temą pasimaišė - nes saulė labai ryškiai švietė, tai instinktyviai gavos.... O gaila, kaškaip antro tokio kadro nepavyko pakartot sad.gif.

Na pasidalinsiu pirmu blynu blush2.gif :
user posted image

arba toks var.:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 16:06)
Na išbandžiau auto, na kaip pradžiai patenkinta rezultatu.... tik viena nuotrauka kuri man labai patinka.  bigsmile.gif

O man rakursas ne. Atrodo, akd tavo smakras labai labai ilgas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 17:07)
O man rakursas ne. Atrodo, akd tavo smakras labai labai ilgas  ax.gif

xixi, na čia reikia jau veidrodį pasistatyti ir stebėti, galvą kraipyti ir pan. Niu nevisos gi manekenėmis esam. Patirties reik įgaut pozuojant smile.gif.

Dėl smakro ir visa kita nesuku sau galvos, tiesiog man ta pati nuotraukos nuotaika yra tokia sava - galbūt atitinką pačią mane. Aišku galbūt tik man čia aktualu wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 03 rugsėjo 2009 - 15:18
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 15:07)
O man rakursas ne. Atrodo, akd tavo smakras labai labai ilgas  ax.gif

drinks_cheers.gif per arti paimta,uz tai ir smakras toks didelis atrodo.Seselis labai nereikalingas.Bandyk is toliau fotografuoti.Ir dar, kam deti nuotrauka,jei nesuki galvos,kad kazkas pasakys kas joje ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 03 rugsėjo 2009 - 15:37
QUOTE(inesaS @ 2009 09 03, 17:36)
drinks_cheers.gif per arti paimta,uz tai ir smakras toks didelis atrodo.Seselis labai nereikalingas.Bandyk is toliau fotografuoti.Ir dar, kam deti nuotrauka,jei nesuki galvos,kad kazkas pasakys kas joje ne taip?

supratau smile.gif trinu lauk tongue.gif.
Komentarus priimu, bet nebūtinai turi imti ir laikytis jų, tuo labiau jei man kitaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 02, 22:57)
ir siulyciau isrinkti mokytoju taryba bent 3, kurios butu mums virsininkes  biggrin.gif

Is pradziu buvo ND uzskaitomi, kai 3 senbuviai uzskaitydavo, dabar manau jau daugiau supranta apie ND smile.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 03, 10:14)
nu ir kaip?

Nematau schmoll.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 16:06)
Na išbandžiau auto, na kaip pradžiai patenkinta rezultatu.... tik viena nuotrauka kuri man labai patinka.  bigsmile.gif

Man irgi nelabai, plaukai ir smakras tik matosi, o jis toks didelis unsure.gif
Atsakyti
Del auto, mintis yra, ja bereikia igyvendinti kokybiskai. Mano galva butent apsviestos vietos turetu buti aktyvios, tprsme matytis, neturetu isdegti, tuomet seselyje likusios butu tamsoje, butu paslaptingiau (arba ne, tai tik mano nuomone) toliau jeigu tau tinka toks rakursas, kam tiek daug bereikalingos erdves kaireje.. kirpciau tik profili paliekant, ausies vos vos tik palikciau.. o siaip bandyciau visaip ir is toliau su kuno linijom ir ne labai toli, tik , kad aiskiau profilis matytusi 4u.gif o ideja tai gera, tprsme labai daug foto su zaliuziu ar pan seseliu, bet igyvendinti kokybiskai yra ka veikt, atlikti taip, kad neatrodytu labai jau buitine foto smile.gif tad pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 15:49
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 15:40)
supratau smile.gif trinu lauk tongue.gif.
Komentarus priimu, bet nebūtinai turi imti ir laikytis jų, tuo labiau jei man kitaip atrodo  4u.gif

Nereikia pykti.Cia visos pasako apie foto savo nuomone.Gaila,kad ji nesutampa su pacio autoriaus.Juk kitaip ir neismoksi normaliai fotografuoti,jeigu niekas nebaksnos i klaidas.Beje,laiks nuo laiko atsiranda jautriau reguojanciu i komentrus.As irgi taip suregavau kaip pas pazengusius idejau savo pacia geriausia foto ir ji buvo iskritikuota.Dabar kai pasiziuriu i ta foto,tai vien klaidos doh.gif Uz tai ir galvoju,kad kazkiek vistiek pazengi i prieki,jei jau sugebi tai pamatyti.Linkiu ir tau to pacio 4u.gif
Atsakyti
Ech, matau, kad čia turi įsipaišyti į tam tikrus grožio standartus, į tam tikrus etalonus ir kaško kito nebegali dėti. Esmė man čia yra ne smakre, o apšvietime bei nuotaikoje. Kaip ir minėjau, man gal tai aktualu, jums gal aktualu žurnališkai pateiktas žmogus. Kaip sakant kiekvienam savo. Kitaip matom fotografiją tiesiog.
4u.gif
Nepykstu nei kiek 4u.gif , ir baigiam off topic wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 03 rugsėjo 2009 - 15:52
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 15:50)
Ech, matau, kad čia turi įsipaišyti į tam tikrus grožio standartus, į tam tikrus etalonus ir kaško kito nebegali dėti. Esmė man čia yra ne smakre, o apšvietime bei nuotaikoje. Kaip ir minėjau, man gal tai aktualu, jums gal aktualu žurnališkai pateiktas žmogus. Kaip sakant kiekvienam savo. Kitaip matom fotografiją tiesiog.
4u.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 16:50)
4u.gif
Nepykstu nei kiek  4u.gif , ir baigiam off topic wink.gif

na, as parasiau auksciau apie apsvietima, bet matau,kad tau neidomu smile.gif apsvietimas prastas tose foto smile.gif nekokybiskai nusviestas smile.gif
Cia ne OT, cia komentarai ikeltom nuotraukom smile.gif
Papildyta:
Paziurek i nuotaika, nuotraukos kokybe, apsvietima smile.gif
http://fotokudra.lt/...716&nav=a&page=
http://fotokudra.lt/...767&nav=a&page=
http://fotokudra.lt/...044&nav=a&page=
http://fotokudra.lt/...716&nav=a&page=
http://fotokudra.lt/...662&nav=a&page= ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 15:54