Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 11:16)
O man dar ir kaip smile.gif tiesiog pasakau iš karto, nesitikėkit stebuklo..plius galima diktuot savo sąlygas....dar gi žmonės mokėdami pinigus laukia kažko tokio...na vistiek lūkesčiai manau daug didesni nei už dyką  ax.gif

Zitlali, o kokį tu juostinį turi? Pirkai ar iš senų laikų?

drinks_cheers.gif
Nikon F80 smile.gif geras, man patinka, aiku Mamiya geriau butu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 10:32
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 11:21)
drinks_cheers.gif
Nikon F80 smile.gif geras, man patinka, aiku Mamiya geriau butu laugh.gif

bet kiek pinigų reikia tam malonumui, šakės doh.gif
Atsakyti
reik pagalbos blush2.gif dedat kas texturas gi su PS? blush2.gif tai kaip padaryt, kad textura butu tokio pat dydzio, kaip ir redaguojama foto? man pastoviai per mazos ir nemoku patampyt doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 03, 11:41)
reik pagalbos blush2.gif  dedat kas texturas gi su PS? blush2.gif  tai kaip padaryt, kad textura butu tokio pat dydzio, kaip ir redaguojama foto? man pastoviai per mazos ir nemoku patampyt doh.gif  g.gif

Yra kairėj pusėj įrankiai, tai tokią rodiklytę paspaust reikia tada turėtų ta visa textūra pasižymėt ir ją galima tampyt kaip tik nori. šiaip kai neturiu prieš akis PS labai sunku aiškint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 10:48)
Yra kairėj pusėj įrankiai, tai tokią rodiklytę paspaust reikia tada turėtų ta visa textūra pasižymėt ir ją galima tampyt kaip tik nori. šiaip kai neturiu prieš akis PS labai sunku aiškint smile.gif

dekui -eisiu ieskot mirksiukas.gif ne sjau galvoju, kad man visai tiu tiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 08:44)
user posted image

man ši labai patinka, pati faktūra kažkokia labai įdomi, super man thumbup.gif nu gal rankos galėtų ir nebūt, bet šiaip laabai patinka
man išvis visos fotkės su šita tavo drauge labai patinka, matomai ji man patinka biggrin.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 03, 10:14)
nu ir kaip?
user posted image

per pilka man ir per daug erdvės, tų plytelių, karoč bobutės mažai biggrin.gif

kak žyviote?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tiek daug graziu portretu bigsmile.gif Nesuprantu, o kur gelytes, kur drugeliai? lotuliukas.gif

Jau neatsimenu ar rasiau, bet visai patiko Tiny paskutiniai portretukai.
Stiklines mergaite pievoj graziai ziuris, tik priekyje per daug isplaukus gele krenta i akis.
Belges portretai wub.gif
O Zitlali kaip visad faini, kiek pamenu cia toji Iveta? g.gif Tai man graziai, kur sypsos ir paskutine thumbup.gif Tos strazdaneles man patinka biggrin.gif

Maciau apie auto snekejot. Pamokino Zitlali, atrodo viskas aisku, zaidziau zaidziau, ale ka parodyt tai butu geda. Nzn atrodo sufokusuoju i ta vieta, kur reikia, vistiek tai ausis fokuse, tai plaukai, tai veidas kavadratinis, tai akys zvairos lotuliukas.gif Nzn reikia ir didesnio pasitikejimo savimi, kad isdrysciau ka parodyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 03 rugsėjo 2009 - 13:00
Ktten, mano irgi auto fokusas tai plaukuos, tai kur žande, tai dar kur, bet niekur akyse doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
saunuoles kad bent jau badot!!!
Atsakyti
Idedu pries kelias savaites daryta foto...Nieko jai nedariau nes vis i PS nesugebu pradet gilintis blush2.gif

user posted image

gal kiek spalvu daugoka ax.gif
Atsakyti
Jei kuriai įdomu pora video pamokėliu apie fotografavimą
http://www.prophotol.../video-library/

Man labiausia patiko apie portretini apišvietimą
http://www.prophotol...just-one-light/
Atsakyti
Autoportrete svarbu emocija, ne fokusas 4u.gif tai AUTO-jusu dabartines busenos ar bendrai JUSU atspindys smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 03, 12:04)
dekui -eisiu ieskot mirksiukas.gif ne sjau galvoju, kad man visai tiu tiu doh.gif

spaudi ant to layerio kuri uzdejai kaip textura desineje puslapyje, tada image-free transform ir tampai biggrin.gif

kitten aha man ji irgi patinka,mergina portretuose.. ta pati cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 15:02