Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aj o man patare fotografas kuris placiakampi mano nupirko, tai kad portretam tik fixas... ir geriausias senasis 105 su rankiniu fokusu, tipo klasika, o siaip 85 1.4 arba 50 1.4 g.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 09 03, 10:39)
drinks_cheers.gif is draugu gyvenime neimsiu,bet nepazystamus zmones uz dyka fotografuot,kazkaip be rysio  schmoll.gif sitiek laiko sugaisti,kol tas foto sutvarkai,o dar pati sesija pora val.min. o del to,kad 'ai as dar mokausi,man naudinga' ,tai juk visa gyvenima mokomes  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tik va ikainius kokius pasidaryt tai irgi neisivaizduoju.. plius pas mane is sesijos gaunas kartais 100 geru kadru o kartais 10 blink.gif
Atsakyti
Zit man paskutine tavo fotosesija, tokia gyvesne, bishki skiriasi nuo kitu, gal modeliukas kitas, gyvesnis thumbup.gif
O del Kauno ex, man vis nesiseka doh.gif kai noriu neisheina doh.gif gryshiu ish atostogu galvoju reix ishsinuomot ta fotika kurio noriu, paziuret kaip kas ar maloniai fotkina.
DAr norejau paklausti, Jei fotkinu ant auto wb, ir nuotraukos vistiek tamsios, jei rankiniu butu nustatytas wb shviesesnes butu? ar cia tas WB ne prie ko?
Atsakyti
Tamsios gali buti nes islaikymas per trumpas, f mazas, iso mazas (arba vienas is ju, arba visi arba pora smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 09 03, 10:24)
ai klausei apie pinigelius,tai dar svetimu nefotografavau... draugu draugai nori,tai imsiu  smile.gif tikiuosi,kad bus uz ka  lotuliukas.gif

Mes su drauge draugų vesela fotkinom...nu visai smagu buvo... biggrin.gif iš tiesų, tai smagu, kai gali neimti pinigų ir nedrebėt kokios foto gausis thumbup.gif dabar dar rudenį planuojam pasilinksmint vestuvėse vienose smile.gif bet va nesenai pamačiau vieno fotografo vestuvines nuotraukas...tokias...hmm..na nžn...įkvėpė pasitikėjimo savimi thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 09:49)
bet va nesenai pamačiau vieno fotografo vestuvines nuotraukas...tokias...hmm..na nžn...įkvėpė pasitikėjimo savimi  thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 10:49)
įkvėpė pasitikėjimo savimi  thumbup.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif bet kaip be zumo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 10:40)
aj o man patare fotografas kuris placiakampi mano nupirko, tai kad portretam tik fixas... ir geriausias senasis 105 su rankiniu fokusu, tipo klasika, o siaip 85 1.4 arba 50 1.4  g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif tik va ikainius kokius pasidaryt tai irgi neisivaizduoju.. plius pas mane is sesijos gaunas kartais 100 geru kadru o kartais 10  blink.gif

joa,tikiu,kad portretams fiksas geriau,bet cia turbut priklauso kokio tipo dar tie portretai g.gif jei fotografuoji kokius modelius,visu kunu ir visokiom pozom,tai su fiksu sunkiai...tas pats turbut ir su seimom/vaikais g.gif na nzn vat ir noriu pasibandyt 85 arba 100 fiksa,tada zinosiu geriau,kas butent man tinka unsure.gif

del ikainiu,tai joa! tai gal nusistatytk sesijos kaina su maziausiai kiek atiduodi nuotr. ir kitas papildomai issiperka lai,jei nori g.gif neisivaizduoju net!

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 10:56)
hihihi.gif bet kaip be zumo  blink.gif

ta prasme vestuves fotkint be zumo? na aš pirmas vestuves fotkinau su savo skaitmena dar....o dabar eisim dviese...aš be zumo, o drauge su zumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 10:49)
Mes su drauge draugų vesela fotkinom...nu visai smagu buvo...  biggrin.gif iš tiesų, tai smagu, kai gali neimti pinigų ir nedrebėt kokios foto gausis  thumbup.gif  dabar dar rudenį planuojam pasilinksmint vestuvėse vienose  smile.gif    bet va nesenai pamačiau vieno fotografo vestuvines nuotraukas...tokias...hmm..na nžn...įkvėpė pasitikėjimo savimi  thumbup.gif  lotuliukas.gif

nu zinok,man asmeniskai,tai kad neimu pinigu,visai atsakomybes nenuima ir streso nepalengvina schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Ediper, o koks tavo obej? nikkon, canon? unsure.gif
zinau, kad cia ne i tema, bet objk tema visai mirus.. as kazkodel labai uzsikalbiavau su SIGMA 50-150... ir nezinau ka daryt.. kazkaip visad galvojau kad jeigu nikon tai su nikonu turi eit.. jau pasimetus visai blink.gif doh.gif verysad.gif

Zitlali, man si karta spalvotos labaiu i aki krito.. 4u.gif
Atsakyti
Antajo, apie Sigma girdejus tik blogai 4u.gif

Pelytte del foto gyvumo.. tai kiek duoda tiek stengiuosi ir paimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 10:10
QUOTE(ediper @ 2009 09 03, 11:03)
nu zinok,man asmeniskai,tai kad neimu pinigu,visai atsakomybes nenuima ir streso nepalengvina  schmoll.gif  blush2.gif

O man dar ir kaip smile.gif tiesiog pasakau iš karto, nesitikėkit stebuklo..plius galima diktuot savo sąlygas....dar gi žmonės mokėdami pinigus laukia kažko tokio...na vistiek lūkesčiai manau daug didesni nei už dyką ax.gif

Zitlali, o kokį tu juostinį turi? Pirkai ar iš senų laikų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 03 rugsėjo 2009 - 10:18