Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 09:00)

Man buvo tas noras atėjęs su pirma naujokų grupe...kai visi čia labai entuziastingi buvo biggrin.gif

drinks_cheers.gif aha, as ir tada studijavau kelbi thumbup.gif ale antra knyga kai pradejau skaityt -ten apie visokius studijinius -kas mane snedomino visai -tai meciau ta reikala blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar isidejau pirma j/b juostele i juostinuka, tik kada isfotkinsiu nezinau lotuliukas.gif , nes nesinori bile ka ir bile kaip, o ir fotkint apart savo nenuoramos neturiu ka daugiau, tai tenka apsisarvot kantrybe, kad nors kiek nejudetu doh.gif na bet idomu idomu baisiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 09:44)

Jurgituk laukiu auto  bigsmile.gif man labai patinka autoportretai  ax.gif

Būtinai parodysiu jei kas nors gero gausis smile.gif.
Atsakyti
auto ir as norec isbandyt unsure.gif gal pribrndau unsure.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 03, 09:06)
Vakar isidejau pirma j/b juostele i juostinuka, tik kada isfotkinsiu nezinau  lotuliukas.gif , nes nesinori bile ka ir bile kaip, o ir fotkint apart savo nenuoramos neturiu ka daugiau, tai tenka apsisarvot kantrybe, kad nors kiek nejudetu  doh.gif na bet idomu idomu baisiai  ax.gif

ooo -kazkas naujo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 03, 10:00)
O tavo stiprioji pusė yra portretai, manau turi tai tobulinti, o ne graužtis ir blaškytis smile.gif

na gal tu ir teisi..

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 03, 10:06)
Vakar isidejau pirma j/b juostele

sveikinu isigijus 4u.gif as tai atidejau i sali kol kas smile.gif kol negaliu sau leist namie ryskinti ir kol neturiu skanerio, pernelyg brangus malonumas, juolab nenesantis man kazkokios super pasitenkinimo.. bet nenesa del to, kad neturiu kantrybes laukt rezultato smile.gif as visada taip.. arba dabar arba eina velniop blush2.gif tai guli pas mane visa amunicija ir mastau ku daryt ar laikyt ar parduot g.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 03, 10:07)
Būtinai parodysiu jei kas nors gero gausis smile.gif.

viska rodyk smile.gif

Bonda, jau kaip cekava bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 09:17
nu ir kaip?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 09:12)

Bonda, jau kaip cekava  bigsmile.gif

bet tik po rytojaus tongue.gif lotuliukas.gif (nes einu i kirpykla po visos vasaros doh.gif lotuliukas.gif ) ir aisku, jei kas gausis normalesnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 03, 10:14)
nu ir kaip?

Truksta informacijos kadre, nelabai suprantu apie ka.. ar apie gatve ar apie bobute ar apie juos abu smile.gif kaireje pernelyg kirpta arti varteliu.. siaip nzn.. jeigu apie bobute tai noreciau jos kiek isryskintos ir nenugrustos taip i kampa 4u.gif j/b pilkokas g.gif as tai tundra siaip.. nes galima elementariai be tu per aplink verst j/b, tiesiog eini i gradient map ir renkiesi j/b kontrastinga laugh.gif tundra nu..

QUOTE(bonda @ 2009 09 03, 10:15)
bet tik po rytojaus tongue.gif  lotuliukas.gif (nes einu i kirpykla po visos vasaros doh.gif  lotuliukas.gif ) ir aisku, jei kas gausis normalesnio doh.gif

lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 09:23
Zitlali, pritariu,kad portretai tavo stiprioji puse ir nereikia grauztis,kad vien juos fotografuoji,gal tik stenkis,jei yra/bus salygu itraukti ir daugiau aplinkos,sukurti istorijas,nes dabar vien tik grazus veidai...
vakar pasiziurejau savo albuma,nu tragedija! makalyne! va man tai reikia grauztis lotuliukas.gif puolu tai prie vieno,tai prie kito blush2.gif savaitg. dariau draugei ale sesija,tai kur ten ! apie pozavimus ne kalbos nera! biggrin.gif tai viskas zurnalistinio stiliaus lotuliukas.gif
ai klausei apie pinigelius,tai dar svetimu nefotografavau... draugu draugai nori,tai imsiu smile.gif tikiuosi,kad bus uz ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 10:22)
Truksta informacijos kadre, nelabai suprantu apie ka.. ar apie gatve ar apie bobute ar apie juos abu smile.gif kaireje pernelyg kirpta arti varteliu.. siaip nzn.. jeigu apie bobute tai noreciau jos kiek isryskintos ir nenugrustos taip i kampa  4u.gif j/b pilkokas  g.gif as tai tundra siaip.. nes galima elementariai be tu per aplink verst j/b, tiesiog eini i gradient map ir renkiesi j/b kontrastinga laugh.gif tundra nu..
lauksim  drinks_cheers.gif

nu tada as tundru tundra lotuliukas.gif nes kur rast ta Gradient map?
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 03, 10:30)
nu tada as tundru tundra  lotuliukas.gif nes kur rast ta Gradient map?

ps, (tik aisku spalvota foto turetu buti sureguliuota sviesumu bei kontrastingumu) image-adjustments-gradient map ir renkiesi j/b

ediper, aciu uz patarima, bandysiu 4u.gif del pinigu tai teisingai, as jau viena kart emiau irgi.. ir va kita svtgl penktadieni i kauna leksiu vestuviu porai val pafotkint, norit kas kartu uz kompanija? ax.gif bet cia fotkinsiu nes labai prase, siaip tikrai neapsiimsiu daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 rugsėjo 2009 - 09:33
ai isbandziau as ta 24-70 obj. ,tai man patiko visai, astrus,sviesus, bokeh grazus ir aisku thumbup.gif kad zoom'as ,aisku sunkus! bet fotografuojasi stabiliai ir tas svoris kazkaip nesijaucia ...
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 03, 10:31)

ediper, aciu uz patarima, bandysiu  4u.gif del pinigu tai teisingai, as jau viena kart emiau irgi.. ir va kita svtgl penktadieni i kauna leksiu vestuviu porai val pafotkint, norit kas kartu uz kompanija?  ax.gif bet cia fotkinsiu nes labai prase, siaip tikrai neapsiimsiu daugiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif is draugu gyvenime neimsiu,bet nepazystamus zmones uz dyka fotografuot,kazkaip be rysio schmoll.gif sitiek laiko sugaisti,kol tas foto sutvarkai,o dar pati sesija pora val.min. o del to,kad 'ai as dar mokausi,man naudinga' ,tai juk visa gyvenima mokomes biggrin.gif
Atsakyti