Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny, man patiko abu portretai, tik pirmam gal apacios kirpciau, kad maziau butu nefokuse g.gif Suo nekabina 4u.gif

Stiklines pirma patiko, fotogeniski uzpakaliukai biggrin.gif
Antra nezinau, kazkaip nelabai g.gif

Ievukis, manau, kad gerai 4u.gif
Atsakyti
sveiki!

as vel su klausimeliais.. ar nera kokiu nors triuku kaip pasalint atspindzius nuo akiniu? g.gif gal kaip nors su PS?
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 02, 19:41)
sveiki!

as vel su klausimeliais.. ar nera kokiu nors triuku kaip pasalint atspindzius nuo akiniu?  g.gif gal kaip nors su PS?

Reikia isigyti Polarizacini filtra ant objektyvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o as kaip stropi mokinuke vis namu darbus atsiskaitineju ax.gif Stai dirbtinis apsvietimas...
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Rankinis
user posted image
Atsakyti
reik ir man prisest prie ND doh.gif

labai noreciau, kad kas uzduotu daugiau ND, pagal kuriuos kaip nors butu galima labiau susipazint su ISO, Islaikymu, ekspozija ir kitais velniais....

nes dabar tai ka padariau ana karta ta zinau, va su tais islaikymais ir iso man migla.... pvz jei fotkini kadra ir isdega dangus, tai ka reik mazint ar didint... nu zodziu va kad tokius dalykus isisavintumem butu naudinga dar ND dadet, dar kompozijos ND reiktu ir taisykliu tu trecdaliu ir visu kitu... zodziu reik griezciau cia mum...

ir siulyciau isrinkti mokytoju taryba bent 3, kurios butu mums virsininkes biggrin.gif

siulau:
Zitlali
Tiny
Citra

atleskit ko nepaminejau, bet sios mamkos man atrodo dazniausiai cia reiskias ir nusimano daugiau uz mane tai tikrai lotuliukas.gif

pirmoj zinutej parasytumem, kad ND uzskaitomi tik po siu 3 mokytoju teigiamu balu thumbup.gif ot butu tvarka ir ND reiktu skelbti kas savaite ar dvi naujus, senus privalomus palikti kaip yra, o nauju vis sugalvoti....

nu ot pasireiskiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
tarzaniuke,nelabai supratau tavo pasiulymo unsure.gif O tai tie kur buna kurybiniai konkursiniai tai tau netinka? unsure.gif O apie ISO,nu tai paimk fotoaparata dabar ir padaryk 3 foto su skirtingu ISO nustatynu ir pamatysi skirtuma.Juk sitiek info prideta,pasiskaitai ir pasibandai prie to pacio ax.gif Ar as ne taip supratau tave?

Ievukis,as uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 02 rugsėjo 2009 - 22:06
Na as tai manau kad yra namu darbai tokie kokie yra,o visa kita priklauso nuo saves pacios.Kiek domiuosi fotografavimo technika, fotoaparato galimybem ir pan.Tikrai nemazai nuorodu yra psistudijavimui,o visa kita tik bandymai ir pazinimas mirksiukas.gif Juk nereikia kad kiekviena karta nurodytu krypti kuria reikia eiti.Taip,pradzioj labai sveika atlikti ND ir truputi susikoncentruot.Bet po to jau prasideda saves pacios isbandymai 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
nu nesupratot manes... verysad.gif ai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 02 rugsėjo 2009 - 22:26
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 02, 22:24)
nu nesupratot manes... verysad.gif  ai...

Negi sunku paaiskinti g.gif As tikrai nesupratau blush2.gif
Atsakyti
Oj ni, nebusiu virsininkas... aciu 4u.gif

Del ND tai toki dalykai yra ieskomi temos pirmame psl kur kruva nuorodu, kad ir pradziamoksliu blog'e 4u.gif arba klaust galima visad cia ax.gif

keli is siandien
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 rugsėjo 2009 - 22:37
QUOTE(inesaS @ 2009 09 02, 23:05)
tarzaniuke,nelabai supratau tavo pasiulymo unsure.gif O tai tie kur buna kurybiniai konkursiniai tai tau netinka? unsure.gif O apie ISO,nu tai paimk fotoaparata dabar ir padaryk 3 foto su skirtingu ISO nustatynu ir pamatysi skirtuma.Juk sitiek info prideta,pasiskaitai ir pasibandai prie to pacio ax.gif Ar as ne taip supratau tave?

Ievukis,as uzskaitau mirksiukas.gif

netinka... nes juose beveik nieks nebedalyvauja ir ten man be rysio skaityt po kiekviena nuotrauka atskirai komentarus, o sunkiausia yra prisivert ilist i ta fotki.com....
del ISO, zinau dariau, bandziau, bet kai fotkinu as nejauciu pagal nustatymus kada ji reik kelt kada mazint, nes pamatau tik iskelus i PC, kad reikejo mazint ISO, man idomu kaip fotkinant nsusireguliuot parametrus ir kuom vadovautis atitinkamose situacijose...

ir tema skaityt buvo idomiau ir naudingiau man kai buvo daromi ND ir grieztai kontroliuojama, nes dabar tai laisvam stiliuj taip mokymasis vyksta...

na bet gal ir nusisneku.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 02, 23:12)
Juk nereikia kad kiekviena karta nurodytu krypti kuria reikia eiti.

tuomet labai 'lygiais' issiskirstysim... nes naujai prisijunge bus kazka praleide smile.gif
Atsakyti