Tiny, man patiko abu portretai, tik pirmam gal apacios kirpciau, kad maziau butu nefokuse Suo nekabina
Stiklines pirma patiko, fotogeniski uzpakaliukai
Antra nezinau, kazkaip nelabai
Ievukis, manau, kad gerai
sveiki!
as vel su klausimeliais.. ar nera kokiu nors triuku kaip pasalint atspindzius nuo akiniu? gal kaip nors su PS?
as vel su klausimeliais.. ar nera kokiu nors triuku kaip pasalint atspindzius nuo akiniu? gal kaip nors su PS?
QUOTE(antajo @ 2009 09 02, 19:41)
sveiki!
Reikia isigyti Polarizacini filtra ant objektyvo
Na o as kaip stropi mokinuke vis namu darbus atsiskaitineju Stai dirbtinis apsvietimas...
Auto
Lempute
Rankinis
Auto
Lempute
Rankinis
reik ir man prisest prie ND
labai noreciau, kad kas uzduotu daugiau ND, pagal kuriuos kaip nors butu galima labiau susipazint su ISO, Islaikymu, ekspozija ir kitais velniais....
nes dabar tai ka padariau ana karta ta zinau, va su tais islaikymais ir iso man migla.... pvz jei fotkini kadra ir isdega dangus, tai ka reik mazint ar didint... nu zodziu va kad tokius dalykus isisavintumem butu naudinga dar ND dadet, dar kompozijos ND reiktu ir taisykliu tu trecdaliu ir visu kitu... zodziu reik griezciau cia mum...
ir siulyciau isrinkti mokytoju taryba bent 3, kurios butu mums virsininkes
siulau:
Zitlali
Tiny
Citra
atleskit ko nepaminejau, bet sios mamkos man atrodo dazniausiai cia reiskias ir nusimano daugiau uz mane tai tikrai
pirmoj zinutej parasytumem, kad ND uzskaitomi tik po siu 3 mokytoju teigiamu balu ot butu tvarka ir ND reiktu skelbti kas savaite ar dvi naujus, senus privalomus palikti kaip yra, o nauju vis sugalvoti....
nu ot pasireiskiau
labai noreciau, kad kas uzduotu daugiau ND, pagal kuriuos kaip nors butu galima labiau susipazint su ISO, Islaikymu, ekspozija ir kitais velniais....
nes dabar tai ka padariau ana karta ta zinau, va su tais islaikymais ir iso man migla.... pvz jei fotkini kadra ir isdega dangus, tai ka reik mazint ar didint... nu zodziu va kad tokius dalykus isisavintumem butu naudinga dar ND dadet, dar kompozijos ND reiktu ir taisykliu tu trecdaliu ir visu kitu... zodziu reik griezciau cia mum...
ir siulyciau isrinkti mokytoju taryba bent 3, kurios butu mums virsininkes
siulau:
Zitlali
Tiny
Citra
atleskit ko nepaminejau, bet sios mamkos man atrodo dazniausiai cia reiskias ir nusimano daugiau uz mane tai tikrai
pirmoj zinutej parasytumem, kad ND uzskaitomi tik po siu 3 mokytoju teigiamu balu ot butu tvarka ir ND reiktu skelbti kas savaite ar dvi naujus, senus privalomus palikti kaip yra, o nauju vis sugalvoti....
nu ot pasireiskiau
tarzaniuke,nelabai supratau tavo pasiulymo O tai tie kur buna kurybiniai konkursiniai tai tau netinka? O apie ISO,nu tai paimk fotoaparata dabar ir padaryk 3 foto su skirtingu ISO nustatynu ir pamatysi skirtuma.Juk sitiek info prideta,pasiskaitai ir pasibandai prie to pacio Ar as ne taip supratau tave?
Ievukis,as uzskaitau
Ievukis,as uzskaitau
Na as tai manau kad yra namu darbai tokie kokie yra,o visa kita priklauso nuo saves pacios.Kiek domiuosi fotografavimo technika, fotoaparato galimybem ir pan.Tikrai nemazai nuorodu yra psistudijavimui,o visa kita tik bandymai ir pazinimas Juk nereikia kad kiekviena karta nurodytu krypti kuria reikia eiti.Taip,pradzioj labai sveika atlikti ND ir truputi susikoncentruot.Bet po to jau prasideda saves pacios isbandymai
Aciu
Aciu
nu nesupratot manes... ai...
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 02, 22:24)
nu nesupratot manes... ai...
Negi sunku paaiskinti As tikrai nesupratau
QUOTE(inesaS @ 2009 09 02, 23:05)
tarzaniuke,nelabai supratau tavo pasiulymo O tai tie kur buna kurybiniai konkursiniai tai tau netinka? O apie ISO,nu tai paimk fotoaparata dabar ir padaryk 3 foto su skirtingu ISO nustatynu ir pamatysi skirtuma.Juk sitiek info prideta,pasiskaitai ir pasibandai prie to pacio Ar as ne taip supratau tave?
Ievukis,as uzskaitau
Ievukis,as uzskaitau
netinka... nes juose beveik nieks nebedalyvauja ir ten man be rysio skaityt po kiekviena nuotrauka atskirai komentarus, o sunkiausia yra prisivert ilist i ta fotki.com....
del ISO, zinau dariau, bandziau, bet kai fotkinu as nejauciu pagal nustatymus kada ji reik kelt kada mazint, nes pamatau tik iskelus i PC, kad reikejo mazint ISO, man idomu kaip fotkinant nsusireguliuot parametrus ir kuom vadovautis atitinkamose situacijose...
ir tema skaityt buvo idomiau ir naudingiau man kai buvo daromi ND ir grieztai kontroliuojama, nes dabar tai laisvam stiliuj taip mokymasis vyksta...
na bet gal ir nusisneku....
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 02, 23:12)
Juk nereikia kad kiekviena karta nurodytu krypti kuria reikia eiti.
tuomet labai 'lygiais' issiskirstysim... nes naujai prisijunge bus kazka praleide