Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 26, 23:11)
Manau natūralios spalvos daug geriau atrodytų, nei su tais ationais. Bent jau paskutinių spalvotų fotų odos spalva gelsva mano monike.  O dirbtiniai triukšmai spalvotose fotose nesižiūri dažniausiai...nespalvotose geriau.

Naturalios spalvos tai zinok isvis i zalsvuma buvo, nuo zalios sienos. Tai cia sitos tikrai geriau atrodo smile.gif Man asmeniskai nieko tos spalvos. Plaukai ir ta zalia siena labai graziai man dera. Del triuksmo tai tikrai sutinku, tiesiog eksperimentavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 rugpjūčio 2009 - 22:17
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 21:38)

labai patiko nuotrauka, labai net wub.gif bet jai kabineciausi, nors nedrystu biggrin.gif biggrin.gif cia siaip, labiau simetriskos noretusi, veidukasiek tiek pasukciau i desine, ypac apacia blush2.gif 4u.gif
Papildyta:

QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 22:24)

Sitos spalvos jau turbut nelabai?

user posted image

fonas gal ir nelabai, bet pati foto labai thumbup.gif

kur daugiau internete pasiskaityti kaip dirbti su ps, moku tik dantis pabalinti ir j/b versti ten lotuliukas.gif su action sunku man, zitlali - neradau nieko apie juos, net neisivaizduoju kaip ten su juo dorbti doh.gif o taip noreciau isbandyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 20:38)

Zitka, aš tau pasakysiu, kokia tu šitoj fotkėj graži... nu tikrai žiauriai.

Melodi, man norėtųs vos vos daugiau kaktos, nes jau rodos tuoj ant akių užkris biggrin.gif Bet idėja faina.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 08 26, 23:27)
Zitka, aš tau pasakysiu, kokia tu šitoj fotkėj graži... nu tikrai žiauriai.

drinks_cheers.gif pritariu, tiesiai i zurnalo virseli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 26, 23:30)
drinks_cheers.gif  pritariu, tiesiai i zurnalo virseli  bigsmile.gif

Ir as pritariu drinks_cheers.gif Isvis ji kiekvienoje foto skirtingai atrodo. Modeliu galetu buti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 22:42)
Ir as pritariu drinks_cheers.gif Isvis ji kiekvienoje foto skirtingai atrodo. Modeliu galetu buti  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Bet tikrai, ta pati pagalvojau, o toj paskutine tai isvis tobulybe bigsmile.gif I save net nepanasi. O tie uzrasai man nelabai, nes fonas apkrautas, jei butu fonas vientisas- tada gal ir nieko tie uzrasai butu.

Tiny- spalvoti variantai man patiko ir jb paskutinis ( blikai gale, zvilgsnis bigsmile.gif ), tik gal grudo per daug?

Melodi- pilkokas jb,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 26 rugpjūčio 2009 - 23:02
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 26, 23:58)
Tiny- spalvoti variantai man patiko ir jb paskutinis ( blikai, zvilgsnis  bigsmile.gif ), tik gal grudo per daug?

Aciu, Citra 4u.gif Sutinku del grudo, reikia dar ji perprasti...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

šiek tiek seku jūsų pokalbius, praktikuojuos nuo labai labai neseniai šio subtilaus meno. Bet kažkaip noriu paklausti. O jūs visas nuotraukas nufotkinę su PS dar jas apdirbinėjat stiprokai? Na nes aš visą gyvenimą (naivuolė) įsivaizdavau, kad reikia stengtis ir nufotografuoti taip, kad apdirbimo būtų kuo mažiau. Bet čia aš turbūt klystu? rolleyes.gif Na nes tada jau prasideda - kas geriau dirba su PS. O ne kas gražiau fotografuoja? blush2.gif
Atsakyti
Tiny, pirmoji man gražiau jb.
Zitlali tikra gražuolė 4u.gif Ir, mano akimis žiūrint, tie užrašai labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 08 26, 23:06)
Labas vakaras 4u.gif

šiek tiek seku jūsų pokalbius, praktikuojuos nuo labai labai neseniai šio subtilaus meno. Bet kažkaip noriu paklausti. O jūs visas nuotraukas nufotkinę su PS dar jas apdirbinėjat stiprokai? Na nes aš visą gyvenimą (naivuolė) įsivaizdavau, kad reikia stengtis ir nufotografuoti taip, kad apdirbimo būtų kuo mažiau. Bet čia aš turbūt klystu? rolleyes.gif Na nes tada jau prasideda - kas geriau dirba su PS. O ne kas gražiau fotografuoja? blush2.gif

Na, iš dalies tu teisi mirksiukas.gif bet matai, daug kur rašoma, kad fotografija ir PS neatskiriami dalykai...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 08 27, 00:11)
Na, iš dalies tu teisi mirksiukas.gif bet matai, daug kur rašoma, kad fotografija ir PS neatskiriami dalykai...

oh doh.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki!Noriu istoti i jusu bureli smile.gif Aparatas Canon 1000D,fotografuoju nuo vasario menesio.Gaunasi kartais ir neblogu nuotrauku ...
Atsakyti