Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(BElge @ 2009 09 01, 19:34)
Kaip toks portretas?

pirmas super thumbup.gif
Atsakyti
g.gif

user posted image
Atsakyti
Stikline butu suuper, jeigu ne dangus.. as zinok jauciu nuklonuociau medzius iki virsaus biggrin.gif gal.. ziurint kaip atrodytu... nes po lygiai dalinas medziu ir dangaus atkarpa

Pelytte tvarkyt spalvas reik ir del kitko Tiny pritariu

Tiny tvarkingi portretukai, antra labiau patiko, pirmoje mazai erdves desineje,per daug kaireje, antroje akys pernelyg virsuje, traukciau i apacia ir apacios kirpciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 rugsėjo 2009 - 09:16
QUOTE(Tiny @ 2009 09 02, 08:39)
1. Gal ir objektyvas, bet gal ir tiesiog blogai nustatyti parametrai, per trumpas islaikymas  g.gif O koks tavo objektyvas?

2. Taip taip del rankos tai pritariu, bet neina jau jos nukirpt, jeigu kirpsiu viena ranka, tai nusires ir antroji, tada isvis vaizdo nebus...

musiet kad kitinis canono.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 02, 10:14)
Stikline butu suuper, jeigu ne dangus.. as zinok jauciu nuklonuociau medzius iki virsaus biggrin.gif gal.. ziurint kaip atrodytu... nes polygiai dalinas medziu ir dangaus atkarpa

doh.gif biggrin.gif aš apie tai net nepagalvojau. Dangus man čia nelabai vykusiai apskritai atrodo....gal reik jo daugiau pakirpt g.gif o užklonuot medžius iki viršaus nedrįsiu turbūt biggrin.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus portretams 4u.gif

O del suniuko portreto komentaru nebus? ax.gif Nepatiko? g.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 02, 10:16)
doh.gif  biggrin.gif  aš apie tai net nepagalvojau. Dangus man čia nelabai vykusiai apskritai atrodo....gal reik jo daugiau pakirpt  g.gif  o užklonuot medžius iki viršaus nedrįsiu turbūt  biggrin.gif

Aha, dangus nelabai... manau, kad pakirpus geriau atrodys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytte @ 2009 09 02, 10:15)
musiet kad kitinis canono.

Na, kitinis jo... prisideda prie tamsumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 rugsėjo 2009 - 09:24
Suo suspaustas ir rakursas man nlb, is virsaus g.gif
Atsakyti
Dar turiu tokią šiek tiek liūdnoko veiduko mergaitę...alia visos mergaitės man pasitaiko labai jau pozuojančios biggrin.gif kiek viršaus man per daug...o ta užsimąsčiusi veido išraiška pradėjo patikti net biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 02, 10:29)
Suo suspaustas ir rakursas man nlb, is virsaus  g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Stikline man patinka, tik kazko horizontalaus noretusi formato, priekyje kiek per daug isplauke geles g.gif
Atsakyti
sveikutes.... na palikykit foto bent diena...dabar skaitau ir net nesuprantu ka komoentuojat...

man pelytes aktualu nuotraukos, nes ir pati svejnte fotkinau ta... o fotkiu neberodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 09 02, 09:44)
sveikutes.... na palikykit foto bent diena...dabar skaitau ir net nesuprantu ka komoentuojat...

man pelytes aktualu nuotraukos, nes ir pati svejnte fotkinau ta... o fotkiu neberodo  verysad.gif

tarzaniuke, yra neishtrintos, bet gal mano tas psl uzluzes ir nerodo doh.gif
Atsakyti