Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

zit man kaip labaiu megstanciai spalvotas nuotraukas, juoda balta geriau g.gif sita per daug sintetine, nors gal tau ir patinka
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 01, 16:26)

stikline, man is viso tavo paskutines foto labai labai...  ax.gif  bigsmile.gif

wau, ačiū labai smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 16:45)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(BElge @ 2009 09 01, 20:34)
Kaip toks portretas?

vež mane labai smile.gif modelis gražus thumbup.gif

Ką čia dar....antajo modeliukas nerealus..reik jį išnaudot smile.gif

Zitlali, gražu...tik man šiek tiek kliūva dešinė pusė su plaukais.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 22:21)
laugh.gif keliu dar karta...
user posted image
nepratus su spalvom zaist... sintetikos pridejau, ale nzn

Man visai įdomiai žiūrisi, tik ta ranka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tiek spalva labai šviesi, iškrenta, tiek plaukai ant tos rankos...
Atsakyti
Sveikos, labai gražios nuotraukos. Mokytis ir mokytis man dar blush2.gif Įdedu porą Jūsų kritikai. Nuotraukoms nedaryta nieko - nelabai moku ir nelabai žinau, ką reikėtų daryti smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 01, 23:07)
Sveikos, labai gražios nuotraukos. Mokytis ir mokytis man dar  blush2.gif  Įdedu porą Jūsų kritikai. Nuotraukoms nedaryta nieko - nelabai moku ir nelabai žinau, ką reikėtų daryti smile.gif

Sveika, marš namų darbų ruošt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 02, 00:13)
Sveika, marš namų darbų ruošt  tongue.gif

Labai atsiprašau - kol kas foto aparatą dalinamės su dukra blush2.gif , bet būtinai padarysiu, pažadu pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 01 rugsėjo 2009 - 23:17
Labas rytas 4u.gif

antajo, pritariu merginu kometarams del paskutines foto mirksiukas.gif
QUOTE(almara @ 2009 09 01, 19:34)
Svėikos panelytės
Baigėsi vasara ,prasidėjo mokslo metai ir aš kartu sau savo vaikais tęsiu mokslus,aišku jaigu dar priimsit,
Per atostogas labai jau buvau atsipalaidavus nuo fotografavimo ,bet žadu pasitaisyti.Kimbu i skaitymus senų tėmų kurias atsilikau

Sveika sugrizus 4u.gif Kibk kibk mirksiukas.gif

QUOTE(BElge @ 2009 09 01, 20:34)
Kaip toks portretas?

Superinis, ant zurnalo virselio galetum deti bigsmile.gif Spalvos kokios svelnios bigsmile.gif

QUOTE(BElge @ 2009 09 01, 21:06)
ir dar vienas

Sitas irgi neblogas, bet kai palyginu su pirmu, tai pirmas zymiai geresnis 4u.gif Cinkelio man kokio tai truksta 4u.gif

Zitlali, nespalvota man geriau 4u.gif Jau j/b vertimo srity tave sunku butu aplenkti smile.gif O vat spalvota nelabai... ax.gif
Atsakyti
pellyte,

1. Blogai, kad vyras netilpo i kadra biggrin.gif Gerai, kad zmones lyg ir pozuoja, bet ir sustacius prie sienos pavyko emocijas uzfiksuot smile.gif

2. Nezinau kuom, bet ji man visai idomi, bet gerai tik tuo atveju, jei sumanymas buvo pagrindiniu objektu ne mergyte, o ta meno kurini virs galvos imti ax.gif

3. Deja, vel... rankos netilpo.

4. Si kompoziciskai geresne 4u.gif

5. J/b per pilkas ax.gif

6. Per arti fotografuota, galva tokia diiiidele gavos, o kunas maziukas (pati tokiu kadru prigaudau, manau, kad mano objektyvas tokiems va kadrams netinkamas doh.gif ), dar rankos truksta...

7-ta ir 8-ta idomios bigsmile.gif

9. Truksta erdves

Dauguma foto tamsokos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 02, 00:07)
Sveikos, labai gražios nuotraukos. Mokytis ir mokytis man dar  blush2.gif  Įdedu porą Jūsų kritikai. Nuotraukoms nedaryta nieko - nelabai moku ir nelabai žinau, ką reikėtų daryti smile.gif

Pirma nesiziuri del to, kad fotografuota is virsaus 4u.gif Gele plokscia patapo...

Antroje blogas kadravimas, noretusi arba neryskaus to nukirpto konkorezio arba jo viso 4u.gif

Papildyta:
Keliu pora vakaryksciu bandymu...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 rugsėjo 2009 - 07:19
Ir suniuka dar teko pafotkinti...

user posted image
Atsakyti
Tiny aciu, del pirmos nuotraukos tai ten spec nupjauta, nes rankose cigarete buvo. o del tamsumo doh.gif gal galetu pasakyti ka ash ne taip darau? ir ish su CS# pashviesinu, ar cia visgi objektyvo kalte? filtrai nepadetu? ar reiktu jau kito objektyvo g.gif

Tiny gal cia ne i tema, bet man tavo idetos merginos pirmoje foto labai apacioje plashtaka maisho, ji toookia gigantishka g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 09 02, 09:29)
Tiny aciu, del pirmos nuotraukos tai ten spec nupjauta, nes rankose cigarete buvo. o del tamsumo doh.gif gal galetu pasakyti ka ash ne taip darau? ir ish su CS# pashviesinu, ar cia visgi objektyvo kalte? filtrai nepadetu? ar reiktu jau kito objektyvo g.gif

Tiny gal cia ne i tema, bet man tavo idetos merginos pirmoje foto labai apacioje plashtaka maisho, ji toookia gigantishka g.gif

1. Gal ir objektyvas, bet gal ir tiesiog blogai nustatyti parametrai, per trumpas islaikymas g.gif O koks tavo objektyvas?

2. Taip taip del rankos tai pritariu, bet neina jau jos nukirpt, jeigu kirpsiu viena ranka, tai nusires ir antroji, tada isvis vaizdo nebus...
Atsakyti
Tiny, man abiems portretams šiek tiek kitokio kampo norisi, kad akys taip labai nusuktos nebūtų. Labai jau daug baltymo ir tik kampučiuose vyzdžiai. Nelabai kaip atrodo....
Ir pritariu Pellytei dėl plaštakos.
Nors šiaip bandymas labai neblogas 4u.gif
Atsakyti