labas merginos!
aciu uz psw - paziurejau konkursinius darbus - labai patiko baltas baltame!
Zitlali, aciu uz kritika! ( po jos piuse foto i siukslyne ismeciau nors pirma tokios fainos atrode )
siaip mano modelis nosi pakeles vaiksto dbr - sako va as modelis tai geras tik tu fotografas prastas
siaip as turiu jos foto daug.. fotografuoju daznai ir visaip.. ji mano aukle-dukterecia!
na man tik mokytis ir mokytis!
stikline, man is viso tavo paskutines foto labai labai...
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 01, 15:40)
Ar jūs actionus dedate ant raw formato, ar ant jpeg jau?
jpeg
QUOTE(antajo @ 2009 09 01, 16:26)
po jos piuse foto i siukslyne ismeciau nors pirma tokios fainos atrode
nemesk, juk tai visvien prisiminimai... o ir mano kritika tai tik mano nuomone, ji nebutinai teisinga
o man krize ... nesigauna fotkint kaip noriu, nesamone kazkokia...
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 15:45)
nemesk, juk tai visvien prisiminimai... o ir mano kritika tai tik mano nuomone, ji nebutinai teisinga
o man krize ... nesigauna fotkint kaip noriu, nesamone kazkokia...
as priimu kritika kaip mokymosi buda! taip kad labai gerai kai kas nors pasako kaip is tiesu!
na o tokia krize tai man seniai tesiaisi - as tiek minciu turiu! tiek ideju!!! pafotkinu ir .. niu ner ka ziuri! ai bet ismoksiu
kaip tokia ziurisi? cia akys vel nuleistos.. bet man kartais net nematant akiu tiek daug sako foto..
bet as pirmas norejau zaist
nu tokia kazinau foto... man kiek maiso apyranke, apacioje kazkoks uzapvalinimas.. as si berniuka isivaizduoju kazkur labai sviesioje aplinkoje, su kokiais sortais jau kaip kas minejo, plika, dukstanti, veiksme, gal suolyje, nzn.. prie juros gal kur, ant smelio ar pvz zolej su suniu kokiu dukstant.. kur fonas vientisas ir tik jis ryskus ryskus... nzn kaip papasakoti... o jei portrete tai gal irgi is zoliu besisypsanti, susivelusi, arba ryte atsikelusi pataluose susikuitusi toki... siaip labai fotogeniskas vaikas maikute zydra ryskesne cia nei berniuko veido israiska
fotogeniskas tai joooo!!!! bet va prisikalbint tai...
o plius as is savo objektyvo neislausiu sviesaus sviesaus foto.. arba bent jau man neiseina.. fotkinu RAW dbr, ir WB nusistatineju.. bet vis viena man tamsios foto gaunasi..
sita foto pagavau gimtadieni kai jis norejo zaist su berniuko dovanom..
o plius as is savo objektyvo neislausiu sviesaus sviesaus foto.. arba bent jau man neiseina.. fotkinu RAW dbr, ir WB nusistatineju.. bet vis viena man tamsios foto gaunasi..
sita foto pagavau gimtadieni kai jis norejo zaist su berniuko dovanom..
QUOTE(antajo @ 2009 09 01, 16:12)
kaip tokia ziurisi? cia akys vel nuleistos.. bet man kartais net nematant akiu tiek daug sako foto..
Cia jau daugumai taip buna,kai nuotraukoje savas zmogus.Man asmeniskai nekokia foto.Akys nuleistos is nukapotu galuniu bardakas didziulis visaoje aptineje nuotraukos dalyje.Norisi isiaiskinti kieno tos nukapotos rankos,ar kas ten.Gal jei akys butu pakeltos,i jas demesys butu
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 16:26)
Antajo, bet juk fotkinimas Raw ir suteikia galimybe koreguoti ekspozicija o sviesuma gali pasikoreguoti ir islaikyma pailginant... dar pagalvojau kad jis kazkur zaliame fone labai tiktu.. tai tu papirk ji viena kart taip padoriai, kad visa diena leistu pyskint
ir zaliam ir raudonai apsirenges
QUOTE(inesaS @ 2009 09 01, 17:27)
ir zaliam ir raudonai apsirenges
bet lengva mum pasakyt... kazi kur musu TOs TEIsingos foto tobulam fone, tobulas vaikas, tobulai zaidzia ir tu toblai fotografuoji
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 16:26)
Antajo, bet juk fotkinimas Raw ir suteikia galimybe koreguoti ekspozicija o sviesuma gali pasikoreguoti ir islaikyma pailginant... dar pagalvojau kad jis kazkur zaliame fone labai tiktu.. tai tu papirk ji viena kart taip padoriai, kad visa diena leistu pyskint
sakai zaliai?
o del papirkimo tai derinu ir derinu
o ekspozicija tai koreguoju.. bet man vis vien ne tas..
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 16:39)
bet lengva mum pasakyt... kazi kur musu TOs TEIsingos foto tobulam fone, tobulas vaikas, tobulai zaidzia ir tu toblai fotografuoji
butu tobula!!!
siaip tai labai faina butu vis kitus fotkint!!! ta prasme ne savus.. tada tikrai fotkes kitaip ziurisi!!!
ai tiesa, klausimas! as pasikvieciau pas save mergaites dvi - leisiu joms matuotis savo drabuzius, dazytis ir tt.. na pazaist.. bet kambarys tai tamsokas.. ir plius raudono atspalvio labai daug jame.. gal kokiu patarimu turit kaip apsviesti geriau?
QUOTE(antajo @ 2009 09 01, 17:58)
ai tiesa, klausimas! as pasikvieciau pas save mergaites dvi - leisiu joms matuotis savo drabuzius, dazytis ir tt.. na pazaist.. bet kambarys tai tamsokas.. ir plius raudono atspalvio labai daug jame.. gal kokiu patarimu turit kaip apsviesti geriau?
o langas yra? geriausia manau buu gal koki veidrodi pastatyti beveik priesais langa, kad sviesa atspindetu tuomet ir apsisviestu jos ziuredamos i save veidrodyje ir kadru idomesiu su atspindziais pagautum... ar kaip nors kampu i spinta kur matuosis pasuk, kad sviesa nukreiptum...
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 17:44)
o langas yra? geriausia manau buu gal koki veidrodi pastatyti beveik priesais langa, kad sviesa atspindetu tuomet ir apsisviestu jos ziuredamos i save veidrodyje ir kadru idomesiu su atspindziais pagautum... ar kaip nors kampu i spinta kur matuosis pasuk, kad sviesa nukreiptum...
langu yra, .. reikia jauciu perstatyt kambari Mb sakys kad visai nukvaisau
as labai bijau del raudonos sviesos kazkodel.. bet jeigu nusistatinesiu WB tai jauciu turetu but ok tada..
Svėikos panelytės
Baigėsi vasara ,prasidėjo mokslo metai ir aš kartu sau savo vaikais tęsiu mokslus,aišku jaigu dar priimsit,
Per atostogas labai jau buvau atsipalaidavus nuo fotografavimo ,bet žadu pasitaisyti.Kimbu i skaitymus senų tėmų kurias atsilikau
Baigėsi vasara ,prasidėjo mokslo metai ir aš kartu sau savo vaikais tęsiu mokslus,aišku jaigu dar priimsit,
Per atostogas labai jau buvau atsipalaidavus nuo fotografavimo ,bet žadu pasitaisyti.Kimbu i skaitymus senų tėmų kurias atsilikau