Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 06:31)
smagi, seimos albumui... smile.gif horizontas tai nekliudo , visvien foto pati ner rimta palei taisykles.. bet gal spalvu truksta. Man nepatinka, kad dangus befakturis... toks baltas plemas.. gal sakau spalvotoj kitaip butu

Sunkus reikalas smile.gif dangus ir buvo befaktūris tą dieną, o labiau tamsinant žmogus labai tamsus gaunasi tuomet ax.gif nžn net ką ir padaryt...jaučiu, kad nieko geresnio ir nesigaus iš jos smile.gif asmeniškai horizontas man visiškai nekliudo, nes nėra kažkokios čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 01 rugsėjo 2009 - 07:48
reikejo paciai ant kojuku lipt tongue.gif tada dangaus butu nesimate biggrin.gif bet gal ir nieko tas dangus, nzn as..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 rugsėjo 2009 - 07:56
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 21:09)
Tesiant tema apie filtrus, su kokiu filtru galima zaisti gaudant judesi? judesi turiu omenyje kai viename kadre zmogus keliose vietose ir nebutinai gaudant reikalinga aklina tamsa ar blykste...  g.gif

cia inesas tau gal pasakys -uzkrito man pavadinimas..nd ne nd kokie tai g.gif nu nepamenu pavadinimo doh.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 31, 22:50)
Kad jau užsibuvau šiandien prie pc, ta proga įkelsiu vieną potkę  biggrin.gif

oi akulioriai lotuliukas.gif thumbup.gif man tokiem akiniam ir spalvotos noretus thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 05:31)

aha thumbup.gif
Atsakyti
klausykit, kas zinot kaip vyksta pardavimas foto online? as apie galerijas kuriose kelia nuotraukas begale fotografu g.gif kokios populiariausios ir kokios salygos.. idomu ir pacios keliamos foto g.gif cia tik apsisviesti noriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 rugsėjo 2009 - 08:16
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 09:13)
klausykit, kas zinot kaip vyksta pardavimas foto online? as apie galerijas kuriose kelia nuotraukas begale fotografu  g.gif kokios populiariausios ir kokios salygos.. idomu ir pacios keliamos foto  g.gif cia tik apsisviesti noriu

Toki va zinau, kur vienas pazistamas sekmingai pardavineja fotkes wink.gif Del salygu labai nesidomejau ax.gif

www.shutterstock.com

Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 01, 09:31)
Toki va zinau, kur vienas pazistamas sekmingai pardavineja fotkes wink.gif Del salygu labai nesidomejau  ax.gif

www.shutterstock.com

bigsmile.gif gal gali foto jo parodyt?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 rugsėjo 2009 - 09:04
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 01, 08:47)
asmeniškai horizontas man visiškai nekliudo, nes nėra kažkokios čia.

Oj nedamušiau sakinio....nekreipkit dėmesio... biggrin.gif bonda man tai tos spalvos beryšio buvo tokios...nu pažiūrėsiu namie dar, jei netingėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Kam idomu apie foto pardavimus http://www.efoto.lt/...vimas_internete ir http://www.efoto.lt/...nigus_internete

Maisto foto http://www.shutterst...-and-Drink.html mane pajamo ikvepimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 rugsėjo 2009 - 10:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 10:14)
Kam idomu apie foto pardavimus ..

Yra ir lietuviškų svetainių, pvz www.fotosodas.lt Daugiau dabar neprisimenu, nes galva nedirba doh.gif Šiaip yra nemažai, bet užsienyje manrods didesnis interesantų srautas ir geresni pardavimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif Su rugsejo pirmaja ir mamas, ir vaikucius 4u.gif Mums siandien irgi svente, pirma diena darzelyje 4u.gif
QUOTE(ich @ 2009 08 31, 19:42)

labai fainai thumbup.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 31, 23:50)

o, kokia moteriske jegova biggrin.gif linksma fotke, tai ir klaideles nepasistebi.
QUOTE(antajo @ 2009 09 01, 00:15)

kaires tikrai truksta, bet modelis man labai thumbup.gif pakankinciau daugiau.
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 06:31)

tikrai thumbup.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 01, 10:14)

kaip skaniai viskas atrodo essen.gif ideju nemazai. ir paprasta stkline su vandeniu gali atrodyt ispudingai wub.gif
Atsakyti
Sveikinu su rugsejo 1-aja 4u.gif
Labai patiko foto su saule ir su dideliais akiniais thumbup.gif
antajo tikrai labai israiskingas modelis thumbup.gif
Zitlali vis neiseina is galvos tavo fotosesija be drabuziu blush2.gif Tiesa pasakius seniai apie tai svajojau.Jei nerasi modeliuko tai pabandysiu kada iki Vilniaus atlekt ax.gif
Ir dar...Ta nuoroda su maisto foto thumbup.gif idejos nerealios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 01 rugsėjo 2009 - 14:33
Klausykit kolegos, turiu tokį vat klausimą apie raw formatą ax.gif aš atsidarau raw su lightroomu, ten pakoreguoju viską, ką man reikia ir užseivinu į kompą jau jpeg, tada tik su PS dar ką nors pakoreguoju, jei noriu ar kokį actioną uždedu... Ar jūs actionus dedate ant raw formato, ar ant jpeg jau? g.gif mano senesnis PS neatidaro raw formato...
Atsakyti