Tesiant tema apie filtrus, su kokiu filtru galima zaisti gaudant judesi? judesi turiu omenyje kai viename kadre zmogus keliose vietose ir nebutinai gaudant reikalinga aklina tamsa ar blykste...
ir dar, jauciu tose statybose pridulkejo mano fotikas, reik nest valyt, nes fotkinant visur demes gal zinot kur kas kaip? kas valo kiek kainuoja?
Gal galetumete parekomenduoti koki puslapiuka, kur galeciau paziureti kaip sheimas fotografuoja efoto.lt nieko tinkamo nerandu (ziurejau prie sheima namai )
QUOTE(pelytte @ 2009 08 31, 22:50)
Gal galetumete parekomenduoti koki puslapiuka, kur galeciau paziureti kaip sheimas fotografuoja efoto.lt nieko tinkamo nerandu (ziurejau prie sheima namai )
flickr.com
http://www.flickr.com/photos/jme/ kokios fantastishkos leles o jau lelyciu kainos nuo 300$
to ko ash noriu nerandu bent kolkas
to ko ash noriu nerandu bent kolkas
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 23:09)
Tesiant tema apie filtrus, su kokiu filtru galima zaisti gaudant judesi? judesi turiu omenyje kai viename kadre zmogus keliose vietose ir nebutinai gaudant reikalinga aklina tamsa ar blykste...
ir dar, jauciu tose statybose pridulkejo mano fotikas, reik nest valyt, nes fotkinant visur demes gal zinot kur kas kaip? kas valo kiek kainuoja?
Pabandyk čia: http://www.vilbrafot...ndex.php?id=651
Nėra pigiausi, bet gal nors normaliai atliks. O šiaip paklausk pažįstamų fotografų, kur jie tą atlieka. Tikrai bus patikima ir išbandyta vieta, nes vis dėl to matrica jautrus dalykas.
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 31, 22:08)
O gal gali pasidalinti kaip tu tai darai - ar kokį filtrą naudojį ar ką, ar saulei leidžiantis fotkini, kokiu kampu. Ar saulei tekant kai ji nėra tokia intensyvi. Nes šiaip nelabai gerai saulutės tiesioginiai spinduliukai objektyvui, bent jau objektyvo instrukcijose patariama nenukreipti, nes tiesiog gali padeginti fotiką ir patį objektyvą .
Jokiu filtru neturiu, tai ir nenaudoju, o saule jau kokia buna, tokioj ir fotografuoju Kazkaip jos nelabai bijau, lietaus labiau
Kad jau užsibuvau šiandien prie pc, ta proga įkelsiu vieną potkę
labas vakaras!
buvau pasizadejus kad kol nebaigsiu sutvarkyt foto tol nefotkinsiu.. bet va keliu is siandieninio pasivaikciojimo
mama, ziurek ka matau!
tiesiog man siandien liudna
o man smagu..
o cia is kitos dar serijos.. tikiuosi bus daugiau bet dar nesutvarkiau..
undinele
buvau pasizadejus kad kol nebaigsiu sutvarkyt foto tol nefotkinsiu.. bet va keliu is siandieninio pasivaikciojimo
mama, ziurek ka matau!
tiesiog man siandien liudna
o man smagu..
o cia is kitos dar serijos.. tikiuosi bus daugiau bet dar nesutvarkiau..
undinele
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 01, 00:50)
Na man tai gražu Labai nuotaikinga nuotrauka.
Tik kad horizontas šiek tiek kreivas, pagal medžius antram plane sprendžiant - jei jau kabinėtis pagal vadovėlines fotografijos taisykles.
Bet žmogus pats judesyje, tai tas horizonto netiesumas sušvelninamas. Bent jau man tokie susiejimai .
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 31, 23:50)
Kad jau užsibuvau šiandien prie pc, ta proga įkelsiu vieną potkę
smagi, seimos albumui... horizontas tai nekliudo , visvien foto pati ner rimta palei taisykles.. bet gal spalvu truksta. Man nepatinka, kad dangus befakturis... toks baltas plemas.. gal sakau spalvotoj kitaip butu
QUOTE(antajo @ 2009 09 01, 00:15)
pirmoje rankytes apacios truksta, bet dar nebaisiai, mane antras planas ryskus trikdo, vis zvilgsnis klaidzioja i ka ziuret, i mergina ar i vaika, lb marga maikute irgi demesi traukia
kaireje daug daug vietos, o desinej vaikui pakausio bei ausies nuemei...
akys lygiai per viduriuka... akys nuleistos, man neiskalbus portretas
si tvarkinga, bet pavadinimas... gal geriau jokio ir pastebejau, kad tu formatus belekokius darai.. pasirink ps 6x9 ar 9x6 arba 6x6 jei jau nori itaikiti i standarta, nes kazkaip truputi netvarkinga
paskutinej kazkaip neaisku man kaip tas megztinis tiek issitempes, ar ten ji kelius parietus, ar ten kunas toks, rankos apacios truksta arba kaires daugiau... o sia mergina isnaudok, labai puiki, gal pabandyk judesyje pagauti? jos plaukai nuostabus, ar vandenyje tegul pasitasko, paplaukioja... tokia egzotiska
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 31, 23:17)
aciu
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 08 31, 23:41)
Zitlali, nuotraukos nuostabios.
aciu, del maisto nzn ....
pelytte cia surasysit geriausi pasaulio fotografai su nuorodom i ju svetaines, pasiieskok http://fotokudra.lt/....php?id=7&mnx=1
geras http://www.flickr.co...uck/3863667780/