Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 16:13)
Antakiu nelieciau biggrin.gif cia jos tokie yra... as negrimuoju su fotoshopu biggrin.gif mazai retusavau gal..  g.gif veido oda tik demeles nurinkau ir vos vos pasvelninau, tikrai nedaug wink.gif juk net faktura odos matosi smile.gif dekui uz nuomones. http://farm3.static....2536398f7_b.jpg cia didele. geriau matosi smile.gif

Na, gal mano laptopas kvailioja. Atsiprašom 4u.gif

P.s. Zitlali, kur galima daugiau tavo nuotraukų vienoj vietoj pamatyt? Su vienu bernelu derinu plikšių fotosesijos galimybę, norėčiau daugiau tavo darbų parodyt. O ir kaina domina...
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 08 31, 18:26)
Na, gal mano laptopas kvailioja. Atsiprašom  4u.gif

P.s. Zitlali, kur galima daugiau tavo nuotraukų vienoj vietoj pamatyt? Su vienu bernelu derinu plikšių fotosesijos galimybę, norėčiau daugiau tavo darbų parodyt. O ir kaina domina...

tai ner ko atsiprasineti, net jei ir tokia nuomone tavo, neprivalo sutapti viskas... ax.gif

http://www.flickr.co...s/39092558@N04/ cia as smile.gif del kainos nzn.. ziurint kas ir kaip smile.gif jei plikinetis kaip as noriu tai nekainuos, bo cia mano eksperimentas bus, negarantuoju nieko, o jei kazkas kitko tai viskas AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 rugpjūčio 2009 - 17:29
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Zitlali, kaip visada nuotraukos zavingos rolleyes.gif Man turbut visos patiko 4u.gif

Mane labai traukia saule, todel, kol dar ne lyja pastoviai, ja fotkinu smile.gif

Kritikai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 08 31, 19:42)

mmmmm, ir man patinka, tik siuo atveju jos daugoka, galima buvo maziau paimt, butu irgi efektingai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 31 rugpjūčio 2009 - 18:46
Ačiū merginos už paaiškinimus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
tarzaniuke, is tavo foto man daugiausia kliuvo nukarpytos rankytes... ax.gif

QUOTE(Will @ 2009 08 31, 13:57)
Labas,

Aš vėl dėl konkurso  lotuliukas.gif  Jei dar yra norinčių sudalyvauti, bet nespėjusių atlikti konkursinio darbo, siūlau konkursą pratęsti. Kokiam mėnesiui  cool.gif  Ir išvis klausimas- ar reikalingi konkursai?  cool.gif

as mmanau kad reikalingi konkursai! irplius jus turejot i tema keliamus darbus.. gal atnaujinam?
tik va as dar albumo duomenu neturiu...gal jau galiu ir as dalyvaut? ND atsiskaiciau jau senokai.. ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 17:13)
Antakiu nelieciau biggrin.gif cia jos tokie yra... as negrimuoju su fotoshopu biggrin.gif mazai retusavau gal..  g.gif veido oda tik demeles nurinkau ir vos vos pasvelninau, tikrai nedaug wink.gif juk net faktura odos matosi smile.gif dekui uz nuomones. http://farm3.static....2536398f7_b.jpg cia didele. geriau matosi smile.gif

liuks!!! man sita tikriausia geriausia is tavo paskutiniu.. akys tiesiog prikausto..

ai, dar ta labai paslaptinga kur vienos puses visai nesimato..

QUOTE(ich @ 2009 08 31, 18:42)

labai idomi! bigsmile.gif
Atsakyti
ich bigsmile.gif man patiko, tik kazkaip gan didelis skirtumas tarp kontrastingo koto ir visai isplaukusiu ziedu.. kazkaip vienodziau gal geriau butu? g.gif bet as ir taip nemoku biggrin.gif man patiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 rugpjūčio 2009 - 18:52
QUOTE(ich @ 2009 08 31, 18:42)

ka cia kritikuosi bigsmile.gif bigsmile.gif faina..nman tai labai bigsmile.gif bigsmile.gif kaip gauda -dabar papasakok..nes man jei gaunas- tai netycia blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 08 31, 19:42)

Nugi fainai... labai net... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 31, 19:44)
mmmmm, ir man patinka, tik siuo atveju jos daugoka, galima buvo maziau paimt, butu irgi efektingai wink.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 31, 19:51)
labai idomi!  bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 19:52)
ich  bigsmile.gif man patiko, tik kazkaip gan didelis skirtumas tarp kontrastingo koto ir visai isplaukusiu ziedu.. kazkaip vienodziau gal geriau butu?  g.gif bet as ir taip nemoku  biggrin.gif man patiko..

QUOTE(bonda @ 2009 08 31, 20:09)
ka cia kritikuosi bigsmile.gif  bigsmile.gif faina..nman tai labai bigsmile.gif  bigsmile.gif kaip gauda -dabar papasakok..nes man jei gaunas- tai netycia blush2.gif  blush2.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Galvojau deti ar ne, man tokios dabar labai patinka, nes iki zmoniu foto dar reikia paaugt blush2.gif O gaudau labai paprastai, tiesiog fotografuoju pries saule biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 20:24)
Nugi fainai... labai net... bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 08 31, 21:27)
Aciu labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Galvojau deti ar ne, man tokios dabar labai patinka, nes iki zmoniu foto dar reikia paaugt blush2.gif O gaudau labai paprastai, tiesiog fotografuoju pries saule biggrin.gif
Papildyta:

4u.gif

O gal gali pasidalinti kaip tu tai darai - ar kokį filtrą naudojį ar ką, ar saulei leidžiantis fotkini, kokiu kampu. Ar saulei tekant kai ji nėra tokia intensyvi. Nes šiaip nelabai gerai saulutės tiesioginiai spinduliukai objektyvui, bent jau objektyvo instrukcijose patariama nenukreipti, nes tiesiog gali padeginti fotiką ir patį objektyvą wink.gif.
Atsakyti