Labas,
Aš vėl dėl konkurso Jei dar yra norinčių sudalyvauti, bet nespėjusių atlikti konkursinio darbo, siūlau konkursą pratęsti. Kokiam mėnesiui Ir išvis klausimas- ar reikalingi konkursai?
Man del to maisto konkurso norisi isvis po lapais sleptis, visom keturiom uz maista pasisakiau, o kai reikia fotkinti, tai snipstas gaunasi
Manau, kad visgi reikalingi konkursai Tik gal reikia daugiau laiko jiems skirti, bent jau vasaros metu
Manau, kad visgi reikalingi konkursai Tik gal reikia daugiau laiko jiems skirti, bent jau vasaros metu
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 15:01)
Man del to maisto konkurso norisi isvis po lapais sleptis, visom keturiom uz maista pasisakiau, o kai reikia fotkinti, tai snipstas gaunasi
Vasara baigiasi šiandien
Šiaip juk balsavom dėl konkursų trukmės... Gal dar kartą balsuojam
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 14:01)
As uz konkursus 100%.Bet pvz.maistas,man asmeniskai per sunki tema.Kotleto biuduke kazkaip nesinori deti.O ir balsuoti uz tas keles foto,vien tik del to,kad jos ten idetos,kazkaip ranka nekyla(nes ne taip isivaizduoju maisto fotografija)Tuo labiau kad maisto fotografavimas nera toks paprastas dalykas,net kursai vyksta šita tema.Gal reikejo lengvesnes temos,pvz.vaisiai,darzoves.Pastebejau toki dalyka,kad pati pirma fotografu chebra intensyviai dalyvavo konkursuose.Pasakui susidomejimas jais mazejo,mazejo.Atejo sekanti mokiniu grupe,ir vel konkurai pasipyle, dalyvavimas 100%.Atejo dar naujasni,konkurai merdi,dalyvauti norinciu labai nedaug.Neliko susidomejimo.Man pvz. del to labai liudna
QUOTE(inesaS @ 2009 08 31, 15:59)
Pastebejau toki dalyka,kad pati pirma fotografu chebra intensyviai dalyvavo konkursuose.Pasakui susidomejimas jais mazejo,mazejo.Atejo sekanti mokiniu grupe,ir vel konkurai pasipyle, dalyvavimas 100%.Atejo dar naujasni,konkurai merdi,dalyvauti norinciu labai nedaug.Neliko susidomejimo.Man pvz. del to labai liudna
Aš tą irgi pastebėjau todėl ir klausiu ar konkursai MŪSŲ temoje reikalingi...
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 08 31, 11:08)
sveikutes
Sveikinimai su pirkiniu
pirmoje nlb rakursas arba reikejo horizontalu formata rinktis, db pirstu galiukus nukirpai ir tas objektas kuris sufokusuostas lieka visai nustumtas i kairiji krasta, taip ir norisi mergaite pasukti i mano desine, kad atsisuktu i kadra
Antra visai faina tik rankos truksta ir centravimas nlb...
Trecioje pernelyg i kampa uzsprausta, galbut derejo kiek atgal paejeti, kad ji butu ne pirmoje 'skyleje' kysanti mergaite, o kokioje antroje ar trecioje... nzn, gal
Ketvirtoje formatas foto negeras... emocija kaip ir yra, bet atrodo, kad arba pavelavai pagauti momenta arba per anksti paspaudei.. nelabai as ja suprantu...
Penktoje bardakelis.. tu virsuje gal medziu nereikejo, arba priesingai daugiau... tiesiog nesiziuri...
Horizontas svyra
Horizontas, gal perdaug kampe, kojos gabaliuko truksta
QUOTE(vijja @ 2009 08 31, 11:53)
vijja antras planas per intensyvus, arba tiesiog derejo f sumazinti, kad daugiau isplautu ji, nes labai rysku ir vaikas ir fonas... ir gal pabandyk nebutinai taip tiesiai saut, paieskok idomesniu kampu, gal daugiau is apacios, is virsaus, soniau... bet cia tik patarimas
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 31, 14:11)
p.s. Nuotraukų turiu, turiu, negaliu skųstis
isivaizduoju...
QUOTE(Will @ 2009 08 31, 14:57)
Aš vėl dėl konkurso
man tema nlb... aisku ideju galima nemazai rasti, bet kazkaip nzn kodel nelabai man ... galima maista gi det ant panos, vaikui ant galvos, suniui i nasrus, bus neva linksmiau, zaismingiau.. bet... kazkaip nzn...
As tai mielai dalyvauciau konkursuose, bet man maistas gal sunkoka, nes visu pirma turi sugalvot net ne kaip nufotkint, o ka pagamint ir kaip idomiai pateikt, kazkaip fotografija sitam konkurse kaip ir antraeile gaunas, nei jei graziai paserviruosi, isdomiai pateiksi maista, tai ir fotke daugmaz bus faina (na techniniai dalykai tik lieka), o makaronu lekste tai ir bus tik makaronu lekste..... O maisto gamybai as katastrofiskai laiko neturiu, mes pusfabrikaciais mintam
QUOTE(Melodi @ 2009 08 31, 16:20)
mes pusfabrikaciais mintam
koks prisipazinimas as irgi vaikui verdu tik ziauriai neisvaizdu... aisku, na galima sumastyt ka, bet nzn, cia jau reik tikrai pasedet pakausi pakrapstyti...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 15:22)
koks prisipazinimas as irgi vaikui verdu tik ziauriai neisvaizdu... aisku, na galima sumastyt ka, bet nzn, cia jau reik tikrai pasedet pakausi pakrapstyti...
MD (mano diedulis) tai bamba pastoviai, kad galejau ir geresni hobi nei fotografija pasirinkt...pvz kulinarija
Nzn, nebent cia i ta tema tinka, kaip pvz suo apsiputojes eda ar kazkas pns....bet kaip suprantu is aprasymo tai niocen
Zit, fainas portretas, man tik su tuo kailiu neaisku, vienoj pusej kailis, o kitos plauku sruoga?
QUOTE(inesaS @ 2009 08 31, 14:59)
As uz konkursus 100%.Bet pvz.maistas,man asmeniskai per sunki tema.Kotleto biuduke kazkaip nesinori deti.O ir balsuoti uz tas keles foto,vien tik del to,kad jos ten idetos,kazkaip ranka nekyla(nes ne taip isivaizduoju maisto fotografija)Tuo labiau kad maisto fotografavimas nera toks paprastas dalykas,net kursai vyksta šita tema.Gal reikejo lengvesnes temos,pvz.vaisiai,darzoves.Pastebejau toki dalyka,kad pati pirma fotografu chebra intensyviai dalyvavo konkursuose.Pasakui susidomejimas jais mazejo,mazejo.Atejo sekanti mokiniu grupe,ir vel konkurai pasipyle, dalyvavimas 100%.Atejo dar naujasni,konkurai merdi,dalyvauti norinciu labai nedaug.Neliko susidomejimo.Man pvz. del to labai liudna
taip -maista dar reik ir kazka tokio pagamint, kad fotkint o vasara su sedevru gaminimu kudai
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 15:18)
man cia ant zurnalo virselio tinkama bet juodas remas ne
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 14:18)
O va šita man nepatinka. Pats foto apdirbimas nesižiūri. Antakiai kaip anglim nutepti... Aplink nosį ir akis nepatinka. Tiesiog perspausta su ps...
Antakiu nelieciau cia jos tokie yra... as negrimuoju su fotoshopu mazai retusavau gal.. veido oda tik demeles nurinkau ir vos vos pasvelninau, tikrai nedaug juk net faktura odos matosi dekui uz nuomones. http://farm3.static....2536398f7_b.jpg cia didele. geriau matosi