Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,

Aš vėl dėl konkurso lotuliukas.gif Jei dar yra norinčių sudalyvauti, bet nespėjusių atlikti konkursinio darbo, siūlau konkursą pratęsti. Kokiam mėnesiui cool.gif Ir išvis klausimas- ar reikalingi konkursai? cool.gif
Atsakyti
Man del to maisto konkurso norisi isvis po lapais sleptis, visom keturiom uz maista pasisakiau, o kai reikia fotkinti, tai snipstas gaunasi doh.gif blush2.gif

Manau, kad visgi reikalingi konkursai ax.gif Tik gal reikia daugiau laiko jiems skirti, bent jau vasaros metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 15:01)
Man del to maisto konkurso norisi isvis po lapais sleptis, visom keturiom uz maista pasisakiau, o kai reikia fotkinti, tai snipstas gaunasi  doh.gif  blush2.gif

Manau, kad visgi reikalingi konkursai  ax.gif Tik gal reikia daugiau laiko jiems skirti, bent jau vasaros metu  smile.gif

Vasara baigiasi šiandien lotuliukas.gif
Šiaip juk balsavom dėl konkursų trukmės... Gal dar kartą balsuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 14:01)
Man del to maisto konkurso norisi isvis po lapais sleptis, visom keturiom uz maista pasisakiau, o kai reikia fotkinti, tai snipstas gaunasi  doh.gif  blush2.gif

Manau, kad visgi reikalingi konkursai  ax.gif Tik gal reikia daugiau laiko jiems skirti, bent jau vasaros metu  smile.gif

As uz konkursus 100%.Bet pvz.maistas,man asmeniskai per sunki tema.Kotleto biuduke kazkaip nesinori deti.O ir balsuoti uz tas keles foto,vien tik del to,kad jos ten idetos,kazkaip ranka nekyla(nes ne taip isivaizduoju maisto fotografija)Tuo labiau kad maisto fotografavimas nera toks paprastas dalykas,net kursai vyksta šita tema.Gal reikejo lengvesnes temos,pvz.vaisiai,darzoves.Pastebejau toki dalyka,kad pati pirma fotografu chebra intensyviai dalyvavo konkursuose.Pasakui susidomejimas jais mazejo,mazejo.Atejo sekanti mokiniu grupe,ir vel konkurai pasipyle, dalyvavimas 100%.Atejo dar naujasni,konkurai merdi,dalyvauti norinciu labai nedaug.Neliko susidomejimo.Man pvz. del to labai liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 31, 15:59)
Pastebejau toki dalyka,kad pati pirma fotografu chebra intensyviai dalyvavo konkursuose.Pasakui susidomejimas jais mazejo,mazejo.Atejo sekanti mokiniu grupe,ir vel konkurai pasipyle, dalyvavimas 100%.Atejo dar naujasni,konkurai merdi,dalyvauti norinciu labai nedaug.Neliko susidomejimo.Man pvz. del to labai liudna verysad.gif

Aš tą irgi pastebėjau drinks_cheers.gif todėl ir klausiu ar konkursai MŪSŲ temoje reikalingi...
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 08 31, 11:08)

Sveikinimai su pirkiniu thumbup.gif

pirmoje nlb rakursas arba reikejo horizontalu formata rinktis, db pirstu galiukus nukirpai ir tas objektas kuris sufokusuostas lieka visai nustumtas i kairiji krasta, taip ir norisi mergaite pasukti i mano desine, kad atsisuktu i kadra
Antra visai faina bigsmile.gif tik rankos truksta ir centravimas nlb...
Trecioje pernelyg i kampa uzsprausta, galbut derejo kiek atgal paejeti, kad ji butu ne pirmoje 'skyleje' kysanti mergaite, o kokioje antroje ar trecioje... nzn, gal smile.gif
Ketvirtoje formatas foto negeras... emocija kaip ir yra, bet atrodo, kad arba pavelavai pagauti momenta arba per anksti paspaudei.. nelabai as ja suprantu...
Penktoje bardakelis.. tu virsuje gal medziu nereikejo, arba priesingai daugiau... tiesiog nesiziuri...
Horizontas svyra
Horizontas, gal perdaug kampe, kojos gabaliuko truksta

QUOTE(vijja @ 2009 08 31, 11:53)

vijja antras planas per intensyvus, arba tiesiog derejo f sumazinti, kad daugiau isplautu ji, nes labai rysku ir vaikas ir fonas... ir gal pabandyk nebutinai taip tiesiai saut, paieskok idomesniu kampu, gal daugiau is apacios, is virsaus, soniau... bet cia tik patarimas 4u.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 08 31, 14:11)
p.s. Nuotraukų turiu, turiu, negaliu skųstis

isivaizduoju...

QUOTE(Will @ 2009 08 31, 14:57)
Aš vėl dėl konkurso 

man tema nlb... blush2.gif aisku ideju galima nemazai rasti, bet kazkaip nzn kodel nelabai man ... galima maista gi det ant panos, vaikui ant galvos, suniui i nasrus, bus neva linksmiau, zaismingiau.. bet... kazkaip nzn... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
As tai mielai dalyvauciau konkursuose, bet man maistas gal sunkoka, nes visu pirma turi sugalvot net ne kaip nufotkint, o ka pagamint ir kaip idomiai pateikt, kazkaip fotografija sitam konkurse kaip ir antraeile gaunas, nei jei graziai paserviruosi, isdomiai pateiksi maista, tai ir fotke daugmaz bus faina (na techniniai dalykai tik lieka), o makaronu lekste tai ir bus tik makaronu lekste..... blush2.gif O maisto gamybai as katastrofiskai laiko neturiu, mes pusfabrikaciais mintam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 31, 16:20)
mes pusfabrikaciais mintam blush2.gif

koks prisipazinimas hihihi.gif as irgi biggrin.gif vaikui verdu tik ziauriai neisvaizdu... aisku, na galima sumastyt ka, bet nzn, cia jau reik tikrai pasedet pakausi pakrapstyti...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 15:22)
koks prisipazinimas hihihi.gif as irgi biggrin.gif vaikui verdu tik ziauriai neisvaizdu... aisku, na galima sumastyt ka, bet nzn, cia jau reik tikrai pasedet pakausi pakrapstyti...

MD (mano diedulis) tai bamba pastoviai, kad galejau ir geresni hobi nei fotografija pasirinkt...pvz kulinarija lotuliukas.gif

Nzn, nebent cia i ta tema tinka, kaip pvz suo apsiputojes eda ar kazkas pns....bet kaip suprantu is aprasymo tai niocen g.gif

Zit, fainas portretas, man tik su tuo kailiu neaisku, vienoj pusej kailis, o kitos plauku sruoga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 31 rugpjūčio 2009 - 15:33
QUOTE(inesaS @ 2009 08 31, 14:59)
As uz konkursus 100%.Bet pvz.maistas,man asmeniskai per sunki tema.Kotleto biuduke kazkaip nesinori deti.O ir balsuoti uz tas keles foto,vien tik del to,kad jos ten idetos,kazkaip ranka nekyla(nes ne taip isivaizduoju maisto fotografija)Tuo labiau kad maisto fotografavimas nera toks paprastas dalykas,net kursai vyksta šita tema.Gal reikejo lengvesnes temos,pvz.vaisiai,darzoves.Pastebejau toki dalyka,kad pati pirma fotografu chebra intensyviai dalyvavo konkursuose.Pasakui susidomejimas jais mazejo,mazejo.Atejo sekanti mokiniu grupe,ir vel konkurai pasipyle, dalyvavimas 100%.Atejo dar naujasni,konkurai merdi,dalyvauti norinciu labai nedaug.Neliko susidomejimo.Man pvz. del to labai liudna verysad.gif

taip -maista dar reik ir kazka tokio pagamint, kad fotkint blush2.gif o vasara su sedevru gaminimu kudai blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 15:18)

man cia ant zurnalo virselio tinkama mirksiukas.gif bet juodas remas ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 31 rugpjūčio 2009 - 17:03
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 14:18)

O va šita man nepatinka. Pats foto apdirbimas nesižiūri. Antakiai kaip anglim nutepti... Aplink nosį ir akis nepatinka. Tiesiog perspausta su ps... ax.gif
Atsakyti
Antakiu nelieciau biggrin.gif cia jos tokie yra... as negrimuoju su fotoshopu biggrin.gif mazai retusavau gal.. g.gif veido oda tik demeles nurinkau ir vos vos pasvelninau, tikrai nedaug wink.gif juk net faktura odos matosi smile.gif dekui uz nuomones. http://farm3.static....2536398f7_b.jpg cia didele. geriau matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 rugpjūčio 2009 - 17:19