Zitlali, patinka paskutine, paslaptinga tokia, idomiai ziurisi tikrai
Tiny, na sakau,gal vel mano pc spalvos grybina,nu bet man veidukas per pilkas Toks melsvai-pilkas tiksliau.
Tiny,, man spalvos liuks
tarzaniuke, pirmoj pirstuku gaila, antroj visos rankytes plies centravimas man nelabai, trecia, ketvirta horizontus patiesint reikia, bet plaukai fainiai pagauti, penktoj kirpciau siek tiek apacios, sesta septinta nzn net ka pasakyt Spavos visose patiko man
tarzaniuke, pirmoj pirstuku gaila, antroj visos rankytes plies centravimas man nelabai, trecia, ketvirta horizontus patiesint reikia, bet plaukai fainiai pagauti, penktoj kirpciau siek tiek apacios, sesta septinta nzn net ka pasakyt Spavos visose patiko man
sveikos
Tiny,man spalvos liuks
vaikinukas su strazdanėlėm
Zitlali,apie taviškes tyliu
Tarzaniuke,atkreipk dėmesį į horizontą ir vaikučių rankytes,tikrai nukapota
mes bandėm burbuliuotis
dangus kaip zaraza visur išdegęs nepadeda man jokie bandymai su juo kovot
šiai tikriausiai kliūna centravimas
vajeeeeeee,koks jis didelis...
o jei taip?
o tokia kažkokia be fokuso atrodo
na va,sutalpinau į burbulą visą namą
Tiny,man spalvos liuks
vaikinukas su strazdanėlėm
Zitlali,apie taviškes tyliu
Tarzaniuke,atkreipk dėmesį į horizontą ir vaikučių rankytes,tikrai nukapota
mes bandėm burbuliuotis
vajeeeeeee,koks jis didelis...
o jei taip?
o tokia kažkokia be fokuso atrodo
na va,sutalpinau į burbulą visą namą
Tiny, man spalvos labai patinka Žinoma, veiduko norėtųsi daugiau...
Aciu uz komentarus As is dalies Citrai pritariu, bet nesu iki galo tikra
vijja, pirmo kadro pirmas kadravimas man labiau patinka, antram kadrui truksta erdves. Mimikos neblogai pagautos
Na, spalvos labai grazios Man labiausiai trecia patiko, tik reiketu patiesinti ir noretusi, kad mergyte butu truputi desiniau Paskutine dar visai nieko Bet kompoziciskai visos kliuva
vijja, pirmo kadro pirmas kadravimas man labiau patinka, antram kadrui truksta erdves. Mimikos neblogai pagautos
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 08 31, 11:08)
o cia keli bandomieji kadrai
Na, spalvos labai grazios Man labiausiai trecia patiko, tik reiketu patiesinti ir noretusi, kad mergyte butu truputi desiniau Paskutine dar visai nieko Bet kompoziciskai visos kliuva
QUOTE(vijja @ 2009 08 31, 12:53)
sveikos
mes bandėm burbuliuotis
mes bandėm burbuliuotis
xixi, na paaiškinkit man nesusipratėlei kodėl tas dangus dabar kliūna, man jis visiškai nemaišo - juk yra fotografuojamas portretas, o ne peizažas ar kas kita.
O antra, juk nevisada gali fotografuoti kai saulutė šviečia ir dangus yra vaiskiai mėlynas. Fotografuoji ir apsiniaukusią dieną, kai mėlyno dangaus nei su žiburiu nerasi, tuo labiau tavo atveju nei vienoj nuotraukoj nesimato, kad saulutė į akis šviestų. Ar čia aš kai ko nesuprantu?
O šiaip fainos nuotraukos bei fainos emocijos .
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 10:47)
sita man labai labai saunuoles abi
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 06:55)
geros
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 11:55)
Del visko pritariu
vijja, o man kazkaip antra geriau uz pirma, nezinau, ta emocija tokia gera,kad norisi ja is arciau matyti Trecia irgi patiko.
ačiū,mergaitės
iš 300 kadrų tik pora galiu parodyt ir tai jie mano akim nėra tobuli,tik va,emocijos pagautos
Jurgitukas123,aš suprantu,kad negali būti dangus visada žydras,bet manau reikia įvaldyti žinias,kad jis nebūtų išdegęs koks jis bebūtų be to,ne tik dangus,bet ir balta spalva išdega
iš 300 kadrų tik pora galiu parodyt ir tai jie mano akim nėra tobuli,tik va,emocijos pagautos
Jurgitukas123,aš suprantu,kad negali būti dangus visada žydras,bet manau reikia įvaldyti žinias,kad jis nebūtų išdegęs koks jis bebūtų be to,ne tik dangus,bet ir balta spalva išdega
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 31, 13:35)
xixi, na paaiškinkit man nesusipratėlei kodėl tas dangus dabar kliūna, man jis visiškai nemaišo - juk yra fotografuojamas portretas, o ne peizažas ar kas kita.
O antra, juk nevisada gali fotografuoti kai saulutė šviečia ir dangus yra vaiskiai mėlynas. Fotografuoji ir apsiniaukusią dieną, kai mėlyno dangaus nei su žiburiu nerasi, tuo labiau tavo atveju nei vienoj nuotraukoj nesimato, kad saulutė į akis šviestų. Ar čia aš kai ko nesuprantu?
Isdege plotai nuotraukoje yra blogai ne tik del to, kad nesiziuri, bet ir delto, kad veliau ju neina pakoreguoti, jie visur ir lieka balti. Kai kuriose nuotraukose isdeges dangus visai tinka, bet siose vijjos nuotraukose tikrai ne
Manau, kad pavertus i j/b, tie isdege lopineliai nekristu taip i akis Be to, paskutineje foto, kai fonas sulietas isdegimai irgi ne taip maiso. Tai vat, jeigu pirmajame kadre fonas butu toliau nuo vaiko arba diafragma butu placiau atverta, kontrastas tarp isdegusio dangaus ir lapu butu svelnesnis