Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, patinka paskutine, paslaptinga tokia, idomiai ziurisi tikrai

Tiny, na sakau,gal vel mano pc spalvos grybina,nu bet man veidukas per pilkas unsure.gif Toks melsvai-pilkas tiksliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 31 rugpjūčio 2009 - 10:38
Tiny,, man spalvos liuks thumbup.gif

tarzaniuke, pirmoj pirstuku gaila, antroj visos rankytes plies centravimas man nelabai, trecia, ketvirta horizontus patiesint reikia, bet plaukai fainiai pagauti, penktoj kirpciau siek tiek apacios, sesta septinta nzn net ka pasakyt g.gif Spavos visose patiko man 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Tiny,man spalvos liuks thumbup.gif

vaikinukas su strazdanėlėm wub.gif

Zitlali,apie taviškes tyliu biggrin.gif

Tarzaniuke,atkreipk dėmesį į horizontą ir vaikučių rankytes,tikrai nukapota unsure.gif

mes bandėm burbuliuotis biggrin.gif
dangus kaip zaraza visur išdegęs doh.gif nepadeda man jokie bandymai su juo kovot unsure.gif
šiai tikriausiai kliūna centravimas g.gif

vajeeeeeee,koks jis didelis...
user posted image
o jei taip?
user posted image

o tokia g.gif kažkokia be fokuso atrodo g.gif
na va,sutalpinau į burbulą visą namą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Tiny, man spalvos labai patinka thumbup.gif Žinoma, veiduko norėtųsi daugiau...
Atsakyti
Na va,tai reiskia grybauja mano psalvos, tai tada del spalvu nebekomentuosiu smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif As is dalies Citrai pritariu, bet nesu iki galo tikra smile.gif

vijja, pirmo kadro pirmas kadravimas man labiau patinka, antram kadrui truksta erdves. Mimikos neblogai pagautos mirksiukas.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 08 31, 11:08)
o cia keli bandomieji kadrai  blush2.gif

Na, spalvos labai grazios wub.gif Man labiausiai trecia patiko, tik reiketu patiesinti ir noretusi, kad mergyte butu truputi desiniau 4u.gif Paskutine dar visai nieko smile.gif Bet kompoziciskai visos kliuva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 08 31, 12:53)
sveikos  4u.gif

mes bandėm burbuliuotis  biggrin.gif
dangus kaip zaraza visur išdegęs  doh.gif  nepadeda man jokie bandymai su juo kovot  unsure.gif
šiai tikriausiai kliūna centravimas  g.gif

xixi, na paaiškinkit man nesusipratėlei kodėl tas dangus dabar kliūna, man jis visiškai nemaišo - juk yra fotografuojamas portretas, o ne peizažas ar kas kita.
O antra, juk nevisada gali fotografuoti kai saulutė šviečia ir dangus yra vaiskiai mėlynas. smile.gif Fotografuoji ir apsiniaukusią dieną, kai mėlyno dangaus nei su žiburiu nerasi, tuo labiau tavo atveju nei vienoj nuotraukoj nesimato, kad saulutė į akis šviestų. Ar čia aš kai ko nesuprantu? smile.gif 4u.gif
O šiaip fainos nuotraukos bei fainos emocijos wink.gif. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 10:47)

sita man labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuoles abi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 06:55)
Kaip jums spalvos?  ax.gif Naturalios, bet blankokos, ane?  g.gif

geros thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės visoms 4u.gif
O didžiausias Dėkui Zitlali už fainai praleistą laiką, ne tuščiai wink.gif Ir už tai, kad turėjau progą pabūti moterimi, ne tik žmona ir dviejų vaikų mama smile.gif

p.s. Nuotraukų turiu, turiu, negaliu skųstis smile.gif patinka man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 31, 11:55)

Na, spalvos labai grazios  wub.gif Man labiausiai trecia patiko, tik reiketu patiesinti ir noretusi, kad mergyte butu truputi desiniau 4u.gif Paskutine dar visai nieko  smile.gif Bet kompoziciskai visos kliuva  blush2.gif

Del visko pritariu drinks_cheers.gif

vijja, o man kazkaip antra geriau uz pirma, nezinau, ta emocija tokia gera,kad norisi ja is arciau matyti smile.gif Trecia irgi patiko.
Atsakyti
ačiū,mergaitės 4u.gif
iš 300 kadrų tik pora galiu parodyt laugh.gif ir tai jie mano akim nėra tobuli,tik va,emocijos pagautos bigsmile.gif

Jurgitukas123,aš suprantu,kad negali būti dangus visada žydras,bet manau reikia įvaldyti žinias,kad jis nebūtų išdegęs koks jis bebūtų mirksiukas.gif be to,ne tik dangus,bet ir balta spalva išdega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 31, 13:35)
xixi, na paaiškinkit man nesusipratėlei kodėl tas dangus dabar kliūna, man jis visiškai nemaišo - juk yra fotografuojamas portretas, o ne peizažas ar kas kita.
O antra, juk nevisada gali fotografuoti kai saulutė šviečia ir dangus yra vaiskiai mėlynas. smile.gif Fotografuoji ir apsiniaukusią dieną, kai mėlyno dangaus nei su žiburiu nerasi, tuo labiau tavo atveju nei vienoj nuotraukoj nesimato, kad saulutė į akis šviestų. Ar čia aš kai ko nesuprantu? smile.gif  4u.gif
O šiaip fainos nuotraukos bei fainos emocijos wink.gif4u.gif

Isdege plotai nuotraukoje yra blogai ne tik del to, kad nesiziuri, bet ir delto, kad veliau ju neina pakoreguoti, jie visur ir lieka balti. Kai kuriose nuotraukose isdeges dangus visai tinka, bet siose vijjos nuotraukose tikrai ne 4u.gif
Manau, kad pavertus i j/b, tie isdege lopineliai nekristu taip i akis g.gif Be to, paskutineje foto, kai fonas sulietas isdegimai irgi ne taip maiso. Tai vat, jeigu pirmajame kadre fonas butu toliau nuo vaiko arba diafragma butu placiau atverta, kontrastas tarp isdegusio dangaus ir lapu butu svelnesnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 31 rugpjūčio 2009 - 13:29