Tiny, man patiko ir spalvota ir jb
Zitlali, grazu, labai israiskinga
Zitlali, grazu, labai israiskinga
Tiny, spalvota man labiau ale va tokiu akiu, kaip pas zlitali fotkintose fotkese nu nesigauna, ane? man ir
zlitali, nu idomu idomu -su mintim..tik butinai riek pavadinimo tik va nzn kaip su tais veidu kirpimais pusiau - labai lygu turi but..nelabai -nesidomejus ti jei labai lygu riek -tai tada patieisnt reiktu
zlitali, nu idomu idomu -su mintim..tik butinai riek pavadinimo tik va nzn kaip su tais veidu kirpimais pusiau - labai lygu turi but..nelabai -nesidomejus ti jei labai lygu riek -tai tada patieisnt reiktu
Bonda, tai ryskios akys ne vien tik kokybiskos foto deka plius apsvietima ziek, kad blizgetu jos o ir pridek su ps spindesio aj, as nebesuku sau galvos del to pridetinio foto grazinimo (ar nugrazinimo), darau kaip man atrodo grazu, kartais pripiesiu su ps kartais visai nieko nedarau tik j/b verciu... cia tai nzn kodel taip gavosi paskutineje... siaip cia mano atspindys veidrodyje priesais langa.. tai gal suzaide sviesa
Del kirpimo specialiai nepjoviau per puse... nzn kodel... man tada labai berysio atrodytu.. logiskai nepaaiskinsiu kaip ir daugeli dalyku kuriuos darau, darau intuityviai o del teksturos... mmm... as irgi nzn... del to ir laukiu pedeliu is jusu
Del kirpimo specialiai nepjoviau per puse... nzn kodel... man tada labai berysio atrodytu.. logiskai nepaaiskinsiu kaip ir daugeli dalyku kuriuos darau, darau intuityviai o del teksturos... mmm... as irgi nzn... del to ir laukiu pedeliu is jusu
Aciu, merginos
Tai jau taip, nesigauna man irgi
Papildyta:
Sitos spalvos jau turbut nelabai?
QUOTE(bonda @ 2009 08 26, 21:57)
Tiny, spalvota man labiau ale va tokiu akiu, kaip pas zlitali fotkintose fotkese nu nesigauna, ane? man ir
Tai jau taip, nesigauna man irgi
Papildyta:
Sitos spalvos jau turbut nelabai?
Tikrai, atsidara nauja tema, o cia vien Zitlali
Tiny, man spalvota si karta labiausiai limpa
Zitlali, nu idomiai tekstura, kas cia daryta? Man gal tik puse veido griezta linija taip grubokai atrodo Bet siaip kazkaip nelabai trukdo sitam kadrui.
Kaip si karta j/b? Verciau kaip Zitlali moke, tik nzn koks vaizdas realus per savo teplepa
Dovana....
Tiny, man spalvota si karta labiausiai limpa
Zitlali, nu idomiai tekstura, kas cia daryta? Man gal tik puse veido griezta linija taip grubokai atrodo Bet siaip kazkaip nelabai trukdo sitam kadrui.
Kaip si karta j/b? Verciau kaip Zitlali moke, tik nzn koks vaizdas realus per savo teplepa
Dovana....
Tiny, splvos lyg ir geros, bet as kirpciau apacios ir virsaus truputi
jb man atrodo visai gerai, bet labai jau krenta i akis rozes centravimas
QUOTE(Melodi @ 2009 08 26, 22:26)
Dovana....
Dovana....
jb man atrodo visai gerai, bet labai jau krenta i akis rozes centravimas
QUOTE(Melodi @ 2009 08 26, 22:26)
Dovana....
Zinok, pilkokas j/b Truksta baltos spalvos man
Papildyta:
Jeigu jau tos spalvos puse bedos, tai dar viena Zitlali keliu
Zitlali, tu tik pasakyk, jeigu jau perdaug, isimsiu Siandien jau nebekelsiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 26, 21:38)
O cia kritikai.
Kaip tais man norėtųsi vientisesnio fono, jei naudojama tekstūra...net nžn...toks chaosiukas gaunasi
Tiny...paskutinė su dydžiuuuliu noisu neee...ir spalvos pas tave įdomiai gaunasi...kaip tu foto koreguoji?
Nu gerai, dar tokia pacia nespalvota ikelsiu
Dabar tikrai viskas
Papildyta:
Nu jo, gal biski ir padauginau Bet kelimo momenu man pasirode OK Action'as
Dabar tikrai viskas
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 26, 22:59)
Tiny...paskutinė su dydžiuuuliu noisu neee...ir spalvos pas tave įdomiai gaunasi...kaip tu foto koreguoji?
Nu jo, gal biski ir padauginau Bet kelimo momenu man pasirode OK Action'as
QUOTE(Tiny @ 2009 08 26, 23:04)
Manau natūralios spalvos daug geriau atrodytų, nei su tais ationais. Bent jau paskutinių spalvotų fotų odos spalva gelsva mano monike. O dirbtiniai triukšmai spalvotose fotose nesižiūri dažniausiai...nespalvotose geriau.