Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 21:00)
mazai...  blush2.gif nu vnz... reik pageneruot ideja...  g.gif
Papildyta:

rasiau, kad cia ekspromtu gavosi, kad neplanavau nei as nei ji fotkintis, po pirmos sesijos max 20 kadru su ja padariau ir viskas smile.gif jeigu tik su ja dirbant manau gautusi kur kas kokybiskesni paplikinejimai smile.gif o db nebuvo nei jau jegu, nei laiko nei smutkiu smile.gif  4u.gif

Aaach, na va,nedaskaiciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 30, 22:01)
Aaach, na va,nedaskaiciau  rolleyes.gif

siaip pritariu tikrai... 4u.gif

si man patinka... nesibarkit tik blush2.gif bet laukiu aisku kritikos...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugpjūčio 2009 - 21:22

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 22:22)
siaip pritariu tikrai...  4u.gif

si man patinka... nesibarkit tik  blush2.gif bet laukiu aisku kritikos...
user posted image

man grazu, grudas cia lengvas tinka 4u.gif gal to apsvietimo balto per daug, blush2.gif
labai patinka kad desine puse tamsi... 4u.gif

tiesa, jai apie gruda, kur ji rasti ps? blush2.gif
Atsakyti
Zana4,

Grūdo ieškoti reikia -filter/ noise/add noise 4u.gif

Zitlali,

Nežinau kur pirmiausiai perskatitysi šią žinutę bet tiek tau, tiek man, tiek kitoms čia besilankančioms atsakymas apie apvalius kampus PS be backroundo yra čia: http://answers.yahoo...03091813AAyOrIi 4u.gif
Atsakyti
Zana aciu uz komentara 4u.gif

Baccardi dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jau ruosiausi rasyti komentara del tu uzapvalintu kampu, bet ziuriu, kad Baccardi jau pasistenge bigsmile.gif

Per savaitgali prikrovet nemazai foto, tai nepakometuosiu visu, sorry blush2.gif

Pritariu, kad antajo modeliukas labai jau fotogeniskas, as jau ji is praejusi karta deto kadro su aitvaru pamenu bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 22:22)
si man patinka... nesibarkit tik  blush2.gif bet laukiu aisku kritikos...

Man sios spalva nepatinka, tas rusvas atspalvis man nesiziuri blush2.gif O jis cia yra ar man tik vaidenasi? biggrin.gif Apsvietimas tai geras, tik gal noretusi vos vos sviesesnes desines puses g.gif

Siaip labai patiko tavo savaitgalio fotosesija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 31 rugpjūčio 2009 - 06:59
Kaip jums spalvos? ax.gif Naturalios, bet blankokos, ane? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 31 rugpjūčio 2009 - 07:34
Tiny kaslink spalvu, tai man suuuper smile.gif tik va kiek kito kampo noretusi, kad vos daugiau veiduko matytusi... bet spalvos man labai patinka smile.gif vaikiskai svelnios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 rugpjūčio 2009 - 08:34
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 31, 09:25)
Tiny kaslink spalvu, tai man suuuper smile.gif tik va kiek kito kampo noretusi, kad vos daugiau veiduko matytusi... bet spalvos man labai patinka smile.gif vaikiskai svelnios...

Aciu, Zitlali 4u.gif Man svarbiausia ir buvo suzinot nuomone del spalvu, nes as vis esu linkusi jas padirbinet smile.gif Dabar gavosi naturalios, bet kai as nepratus prie naturaliu, tai vat ir kilo klausimas smile.gif Del kampo sutinku, zoologijos sode nesinorejo per tvora lipti, kad geresni kadra pagaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 08 31, 00:21)
Zana4,

Grūdo ieškoti reikia -filter/ noise/add noise  4u.gif

drinks_cheers.gif DEKUI

TINY, man patinka spalvos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu Baccardi koks modelis...jaučiu jau didelę krūvelę foto namie turi thumbup.gif faina būt gražiu modeliu... ax.gif

Tiny, patinka man foto Tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 31 rugpjūčio 2009 - 10:02
sveikutes 4u.gif

na pagaliau as fotikuota normaliai bigsmile.gif thumbup.gif turiu dabar canon eos D500, tai pataisyti info galit prie manes....

eisiu ND daryt, o cia keli bandomieji kadrai blush2.gif klaidu matau pati, kad yra doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti