Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2009 08 30, 14:46)

Kelbio knygos ir kompiuterinis variantas yra, aš turiu  4u.gif  Tik kad niekaip neprisėdu perskaityti, nes laikas prie kompo ribotas  doh.gif

Gal galėtum kompiuteriniu variantu pasidalinti, a 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 15:51)

noreciau pafotkint pusplike kokia mergina, vienoje vietoje nesiblaskant.. yra norinciu? smile.gif pagaliau noriu ne vien portreta fotografuot

Noriu noriu noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 30, 18:43)
O celiulita uzretusuosi?

Celiulitas man dzin jei ne duobes metro gylio tongue.gif otai seseliuosis ir jau retusuot bus sunku laugh.gif o siaip svarbu pasitikejimas savimi, atsipalaidavimas, kad maziau susikaustymo butu smile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 08 30, 18:50)
O bute nėr laisvesnio kampo, kambario, kurį galėtum skirti???

ne, visai...plius juk sunus, o jis viska vercia lauk...

QUOTE(Ievukis @ 2009 08 30, 19:08)
Visai noreciau

jo vilniui, na, kaip sakiau man svarbu pasitikejimas savimi ir atsipalaidavimas, kad nebutu issigandusio zvilgsnio ar pan... noriu kad komfortabiliai jaustusi pusiau apsirengusi ar nusirengusi... ax.gif tiesiog zinai, labai laiko ir taip man stinga, tai, kad nereiketu gaisti valandos pratinimuisi 4u.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 08 30, 19:26)
Noriu noriu noriu 

kada grysi ax.gif

Zana action'as ten sis: http://coffeeteaphot...ree-action.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugpjūčio 2009 - 20:34
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 20:58)

dekui zitlali, radus jau buvau si actiona,
nesuprantu, panaudojau ji, kaip baisu sad.gif ner ka lyginti su tavo foto.. kazka ne taip darau.. pasimetusi jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 17:51)
Will tai neapsimoka...

žinau, suprantu... nors jei pradėsi darbuotis, gal apsimokės net retkarčiais lankantis, nes dabartinė situacija koreguoja kainas tongue.gif O vieta... geriau ne gamybinės patalpos, o Senamiestyje, kur aukštos lubos. Be erdvės, ten dar galima ir autentiškas detales išnaudoti ax.gif
Aš svarsčiau variantą namie skirti tam kambarį, bet kai nutolau nuo fotografijos, tai taip ir liko. Dabar remontuojam, gal reikės atnaujinti tą mintį g.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 08 30, 19:26)
Gal galėtum kompiuteriniu variantu pasidalinti, a 4u.gif

Parašyk savo skype į až, persiųsiu 4u.gif

Aš norėčiau papozuoti tai fotosesijai, bet pastaruoju metu kažkaip sunkiai su atsipalaidavimu ir pozavimu doh.gif
Atsakyti
Zana tai tu koreguok ka gauni 4u.gif juk palei kiekviena foto reik ziet ne visom ir tinka.. tas batelis originali foto labai sviesi... pasteliniu spalvu smile.gif

Will o ko nebefotkini? g.gif
Atsakyti
Klausykit, ar čia man vienai šioje temoje normaliai žinutės neišsiusiunčia? blink.gif Parašau, siunčiu, bet žinutės nėra, mane tiesiog permeta į pradinį puslapį blink.gif

Dar dėl konkurso- nesupratau, pratęsiąm ar jis jau baigtas? g.gif Labai įdomi situacija lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 21:30)
Will o ko nebefotkini?  g.gif

Fotkinu tongue.gif čia mintys buvo kiek daugiau nei prieš metus, kai persikėlinėjom mirksiukas.gif
Bet šiaip nežinau kaip dabar bus, nes šiandien koregavau fotkes ir randu fotkėse fokuso taškus... panašu, kad fotikui kasdien vis blogiau... o kada naują galėsiu pirkti, sunku pasakyti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
g.gif Will man irgi kimba sm

Del konkurso nzn, bo maisto nefotkinu blush2.gif unsure.gif

Will darykis kampa fotkinimui thumbup.gif pavydziuuuuu sakes... nupavydesiu tave tuoj lens.gif

Del studijos, sakai senamiesti? bet uz sildyma belenkiek ten plosiu... vnz nezinau, siaip manau reik isidirbti, kad leist sau... gal nebent per puse su kuo nors g.gif tik labai pykciu bijau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugpjūčio 2009 - 20:45
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 21:44)
g.gif Will man irgi kimba sm

Del konkurso nzn, bo maisto nefotkinu  blush2.gif  unsure.gif

Will darykis kampa fotkinimui  thumbup.gif pavydziuuuuu sakes... nupavydesiu tave tuoj lens.gif

Del studijos, sakai senamiesti? bet uz sildyma belenkiek ten plosiu... vnz nezinau, siaip manau reik isidirbti, kad leist sau... gal nebent per puse sukuo nors  g.gif tik labai pykciu bijau  doh.gif

Na, man labai daug ko trūksta... pvz apšvietimo, gal kadanors lotuliukas.gif Žinoma, dar pirma suremontuoti reikia lotuliukas.gif
O šiaip pamiršau pirma parašyti- man du kartus teko fotkintis ir abu jie buvo studijose, įrengtose namie. Pirmas variantas- vaikų kambaryje lotuliukas.gif Antras variantas tuščiame kambaryje, kuris buvo miniatiūrinis doh.gif Nenoriu čia labai OT, jei domins, galėsiu plačiau papasakoti 4u.gif Dėl pusę per pusę suprantu, dažnai taip būna, bet šiaip dėl mokesčių yra visokių variantų, galima kabinetuko ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 30, 21:48)
visokių variantų, galima kabinetuko ieškoti  4u.gif

matai as jeigu jau kazko ieskotis, bet ko irgi nenoriu, noriu siek tiek daugiau erdves, kad galeciau sutalpinti bent pora zmoniu visu ugiu is toliau... ir kad nesimatytu nei lango, nei spintos, nei kedes,nei lempos biggrin.gif ok, uzteks OT...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 21:52)
matai as jeigu jau kazko ieskotis, bet ko irgi nenoriu, noriu siek tiek daugiau erdves, kad galeciau sutalpinti bent pora zmoniu visu ugiu is toliau... ir kad nesimatytu nei lango, nei spintos, nei kedes,nei lempos biggrin.gif ok, uzteks OT...

Normalu drinks_cheers.gif Bet ir kabinetų po pvz 50 kv m galima rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 23:14)

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 12:24)
user posted image
cia plokstoka  g.gif

Vat sitos labiausiai patiko, ir dar su kojytem,ypac spalvota.
O kitos foto tokios na.. Negyvas zvilgsnis, "sausokos",truksta kazkokio sarmo rolleyes.gif
Aj,dar patiko mergina pusplike- labai simpatiska, bet vat toks fotografavimas su dzinsais ir liemenuku,tai kazkaip ni ni. tada jau arba vien su apatiniais,arba kazkokia ale sexy bliuzele reiketu, pvz kokia laisva krentanti, petys apnuogintas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 rugpjūčio 2009 - 20:58
QUOTE(Will @ 2009 08 30, 21:56)
Normalu  drinks_cheers.gif  Bet ir kabinetų po pvz 50 kv m galima rasti  lotuliukas.gif

mazai... blush2.gif nu vnz... reik pageneruot ideja... g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 30, 21:57)
pvz kokia laisva krentanti, petys apnuogintas ir pan.

rasiau, kad cia ekspromtu gavosi, kad neplanavau nei as nei ji fotkintis, po pirmos sesijos max 20 kadru su ja padariau ir viskas smile.gif jeigu tik su ja dirbant manau gautusi kur kas kokybiskesni paplikinejimai smile.gif o db nebuvo nei jau jegu, nei laiko nei smutkiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti