Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2009 08 30, 15:46)

Melodi, klonavai kairėje pusėje?

Jep rolleyes.gif Reiskias matos, aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

jus apie shia knyga? nesuprantu kuo ji jum taip patinka g.gif perskaiciau ja 2 kartus g.gif ir ner taip kad labai jau patiktu.
Atsakyti
Pelytte jo 1 ir 2 dali smile.gif as ten kaskart skaitydama vis nauja info randu palei tuometinius iskilusius klausimus smile.gif teorijos nemoku isisavinti pirmu prisedimu kai dar supratimas apie fotografija buvo isvis nulinis smile.gif bet kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 16:00)
Pelytte jo 1 ir 2 dali smile.gif as ten kaskart skaitydama vis nauja info randu palei tuometinius iskilusius klausimus smile.gif teorijos nemoku isisavinti pirmu prisedimu kai dar supratimas apie fotografija buvo isvis nulinis smile.gif bet kiekvienam skirtingai.

As tai dar visokiu ish rusu psl prisisiunciau knygu apie fotografija, is linkomanijos, bet vis nera kada prisesti paskaityti, ale laukia kelione mashina ilga, reikia musiet atsispausdinti ir pasiimti su savim skaityti g.gif

O antra knyga reix man irgi isigyti.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 30, 15:52)
jus apie shia knyga? nesuprantu kuo ji jum taip patinka g.gif perskaiciau ja 2 kartus g.gif ir ner taip kad labai jau patiktu.

Tai gal tu viska zinai,tada tai jo,ten nieko naujo nerasi.Man irgi asmeniskai superines jo knygos.Vis ka nors naujo atrandu beskaitydama.Tai nepirk antros dalies irgi nepatiks mirksiukas.gif
Papildyta:
Zitlali,kaip visada tavo foto liuks. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 22:03)
user posted image

Sitoj foto,truputi su fonu nekaip.***** kur mergaites alkune,tai galetu nebuti to nelygiai nueinancio balto tarpelio. ax.gif Bet ir modeliai pas tave wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 30 rugpjūčio 2009 - 16:15
QUOTE(inesaS @ 2009 08 30, 17:29)
Sitoj foto,truputi su fonu nekaip.

drinks_cheers.gif reik jauciu nuklonuot ir uzjuodint g.gif

noreciau pafotkint pusplike kokia mergina, vienoje vietoje nesiblaskant.. yra norinciu? smile.gif pagaliau noriu ne vien portreta fotografuot

Will tai neapsimoka man studijos nuomotis, man technikos nereik, man reik tik patalpu, viska pati susitempciau, as megstu kaupti pati viska smile.gif tik va reik tada su signalizacija patalpu, kad neisvogtu, plius erdves dideles ir kad su wc butu, netiks vien gamybines patalpos kokios... nu zodziu vargas, o ir vien tik del saves nuomotis atskira patalpa kuria naudosiu max du-tris kartus savaitej tai prabanga, tprsme kai nedirbu dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugpjūčio 2009 - 17:03
QUOTE(Melodi @ 2009 08 30, 16:02)
Del katinu man pirmos pasvirimas nekliudo, nors atrodo, kad tuoj nusoks tas katinas, bet man idomiai ziuris, katinui tinka biggrin.gif  O antroj per daug visko, man rods fokusas net ne i katina  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tu visiškai teisi dėl to katino nuotraukų, pirmoje jis ruošiasi šokti jau žemėn nes aš artėju prie jo. Ir jis bailus toks šįkart pasitaikė.
Antroje iš tikro nebuvo fokuso į katiną ir per daug visko yra wink.gif. Pilnai sutinku. Tiesiog dėjau dėl spalvų tas nuotraukas, pirmą kartą dirbau su RAW failais. smile.gif Ačiū visoms už komentarus wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 22:34)

Tvarka bus
user posted image

man si foto labai patiko thumbup.gif koki actiona naudojai? gali imesti nuorodele? blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 23:03)

si foto istrigo, ispudingas modelis. ga;l tik erdves trukumas kaireje 4u.gif
Atsakyti
Zana erdves man tikrai netruksta, tik to balto manau nereik smile.gif daugiau jei erdves butu tada ir koju trukt pradetu, o su savo obj ir tose statybose isvis niekas netilpo... aciu uz nuomone 4u.gif

Del actiono parasiau auksciau smile.gif jau klause manes 4u.gif

lekiu nuo pc iki
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 16:51)
drinks_cheers.gif reik jauciu nuklonuot ir uzjuodint  g.gif

noreciau pafotkint pusplike kokia mergina, vienoje vietoje nesiblaskant.. yra norinciu? smile.gif pagaliau noriu ne vien portreta fotografuot

O celiulita uzretusuosi? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 11:47)

wub.gif wub.gif wub.gif ši labiausiai patiko!

O bute nėr laisvesnio kampo, kambario, kurį galėtum skirti???
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 17:51)

Visai noreciau blush2.gif tik mano formos po vaikucio nebe tokios grazios kokios buvo ax.gif Ir kaip supratau tu is Vilniaus rolleyes.gif
Atsakyti