Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2009 08 30, 11:57)
kritikai..

Nesusilaikiau smile.gif Nubet koooooks modelis wub.gif jam būtinai reik kokių nutrintų šortų, marškinių, nusmukusių kojinių ir kaip kokį Tomą Sojerį fotkint thumbup.gif nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 11:31)
Antajo, coffeeshop lomo ir siek tiek link melsvos pastumiau color balance smile.gif plius grudo truputi

faina foto smile.gif tik kazkaip kadruociau kitaip kad akys centre nebutu  4u.gif

aciu! bandysiu ir as ka pazaist 4u.gif
ei, rimtai kad centre.. unsure.gif pabandysiu pakarpyt
kaip sunku kai foto tavo vaikas!!!!!!!!!! nu trukumu nematau.. schmoll.gif unsure.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 08 30, 11:33)
Nesusilaikiau smile.gif Nubet koooooks modelis  wub.gif jam būtinai reik kokių nutrintų šortų, marškinių, nusmukusių kojinių ir kaip kokį Tomą Sojerį fotkint  thumbup.gif nerealus  thumbup.gif

aciu.. niu visas i mama tongue.gif lotuliukas.gif
o del fotkinimo as jam turiu pazadet valanda prei kompo, arba prie TV uz dvi foto! jeigu girdi kad jau trecia kart klik - iskarto derasi! doh.gif
Papildyta:
pakirpau.. ar geriau taip?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 30 rugpjūčio 2009 - 11:44
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 28, 22:22)

thumbup.gif antra nilabai

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 20:26)

shita man labai patiko, kitos kazkokios man sugrustos atrode, per daug, po gal del to kad pradedu suprast kad man patinka kai daug erdves
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 21:12)
Aciu  4u.gif

Liamuna kas fotkins?  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

pirmoi man kazkox nenaturalus zvilgsnis ar nepatinka kaip galva palenkta g.gif , o antra thumbup.gif

koja grazesne su dzinzais kur spalvota

Mergina be palaidinukes thumbup.gif man jinai tokia zurnaline, labai labai wub.gif

Ievukis seima. tokia gal bishki netvarkinga nuotrauka, bet kazka tokio turi man patinka. gal jausminga g.gif

Antajo berniukas thumbup.gif tik man bishki plaukia, arba cia jau akys pavargau

gryzau ish ishvykos, plaukem baidarem, kooooookiu graziu vaizdu maziau wub.gif ten su placiakampiu thumbup.gif o kiek ruko wub.gif wub.gif wub.gif ir ash pamirshau batarkes, tai fotikas kartu nebeplauke doh.gif bet labai grazu, skardziai, medziai vienur nedideli kitur gigantishki, nukrite medziai, rukas labai ivairus buvo
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 22:12)

fotosesijos, kaip visada thumbup.gif
Man labiausiai patiko ši- panašu į kažkokią aktorę tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 11:47)

ir ši- labai gerai žiūrisi.

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 23:03)
Tai skelbk adresa myta darysim

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 30, 01:41)
Na dar katinų pridėsiu kritikai  ...

man nelabai schmoll.gif
Pirmas labai griūna, o antras kadras atrodo pykšt pokšt, nes nėra pagrindinio objekto, akys krypsta į vazoną ir šiaip laksto po nuotrauką

QUOTE(antajo @ 2009 08 30, 12:52)
o del fotkinimo as jam turiu pazadet valanda prei kompo, arba prie TV uz dvi foto! jeigu girdi kad jau trecia kart klik - iskarto derasi!

Strategas lotuliukas.gif
Šauni foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 30 rugpjūčio 2009 - 12:15
QUOTE(Will @ 2009 08 30, 13:11)
panašu į kažkokią aktorę 

Nicole Kidman tongue.gif

Antajo prajuokinai biggrin.gif gudrus vaikis biggrin.gif
user posted image
cia plokstoka g.gif

noriu studijos arba tiesiog savo kampo .. noriu vietos kur ramiai galeciau nesiblaskant dirbti, ieskoti ir t.t. otai tampytis visur su technika nesamone, bo kazkaip toks durnas jausmas,kad laikas spaudzia, stresas kazkoks, kazko idomiau neprimastau, o baigusi sesija pagalvoju, kad plem galejau taip ir taip ta vieta isnaudot, taip susisviest ir pan.. sunku kaskart vis naujoj vietoj... g.gif plius puse daiktu pamirstu, vejelio nepasiemiau ir pan...zoooodziu...Pelytte uzjauciu del fotiko kelionej doh.gif

http://fotokudra.lt/...p?p=32478#32478 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugpjūčio 2009 - 14:01
Rimtai panasi i Nicole Kidman thumbup.gif
Antajo bernuzelis koks fainas wub.gif gaila kad tavo modeliukas brangininkas lotuliukas.gif idomu butu daugiau jo nuotrauku pamatyt thumbup.gif
pelytte aciu ax.gif zinau kad betvarke,bet tie modeliukai labai nemegsta fotkintis tai teko pykstelt kol nemato doh.gif
Papildyta:
Padariau dar kelias namu darbo uzduoteles.Prisiduodu...
Zoom'inu
user posted image

user posted image

user posted image

Arteju

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 20:26)

Is visu idetu man sita nlb tik, nes tiesiog nemegstu kai alkunes ar pazastys is kadro kyso blush2.gif Visos kitos thumbup.gif Nors man sitas modelis labiau spalvotas ziurisi, akys israiskingos labai.

QUOTE(Ievukis @ 2009 08 29, 21:22)

Mano seimyna...

Tikrai ta veikeja antram plane galima butu pabandyt klonuot, siap spalvos patiko 4u.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 30, 00:41)
Na dar katinų pridėsiu kritikai  ax.gif

Del katinu man pirmos pasvirimas nekliudo, nors atrodo, kad tuoj nusoks tas katinas, bet man idomiai ziuris, katinui tinka biggrin.gif O antroj per daug visko, man rods fokusas net ne i katina g.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 30, 10:57)

Papildyta:
kritikai..

Nu bernuzelis fainas koks bigsmile.gif Israiskingas bigsmile.gif

As mokinuos photoshopu dirbt, ar labai matos, kad diedulio subine isklonavau g.gif

user posted image

Bandziau kazka su tuo coffee glow actionu daryt, bet nieko nesigavo, tai palikau kaip yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 30, 14:02)
As mokinuos photoshopu dirbt, ar labai matos, kad diedulio subine isklonavau g.gif

user posted image

niu as nezinovas to PS tai nematau nieko...
del foto tai buciau akytes paryzkinus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 30, 14:24)
niu as nezinovas to PS tai nematau nieko...
del foto tai buciau akytes paryzkinus  ax.gif

Nu as ta ir bandziau su actionu padaryt, bet nieko nesigavo unsure.gif Mistika man tas cofee glow, kad kas detaliai parasytu kaip butent tas akis paryskint tai isbandyciau blush2.gif
Atsakyti
Ievukis manrods gerai g.gif

Melodi fainas portretukas, tik tamsokas... akiu neryskinciau 4u.gif

Del spalvotu foto tai akys tamsiai rudos, nebutu kazkas efektingo manau...

Atsiverciau Kelbio knyga, ir vel nustebau thumbup.gif apie studijini apsvietima kiek prirasyta bigsmile.gif daug dalyku paaiskejo ax.gif
Atsakyti
siand kaip ne sekmadienis! aktyvios visos cool.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 14:30)
Del spalvotu foto tai akys tamsiai rudos, nebutu kazkas efektingo manau...

Atsiverciau Kelbio knyga, ir vel nustebau  thumbup.gif apie studijini apsvietima kiek prirasyta  bigsmile.gif daug dalyku paaiskejo  ax.gif

nesupratau kodel rudos? unsure.gif

as okupavus belges knyga.. doh.gif man ir patinka jis!
siaip manau reikia tokias knygas pirkt ir savo turet.. nes kiekviena kart atsivertus gauni nauja info net jeigu pirma viska skaitei.. buna tarpsniai kai tan tikri dalykai idomus..
Atsakyti
Dingo mano žinutė blink.gif

Zitlali, galima nuomotis studiją, bet Tau gal nelabai apsimoka, nes viską turi, tada galima nuomotis patalpėlę ax.gif Aš vieną naktį (tiesa, senokai jau), sapnavau, kad išsirinkau patalpas lotuliukas.gif Kadangi daug metų esu dirbusi šiame versle, tai susapnavau labai konkrečią vietą, dydį ir t.t. doh.gif

Melodi, klonavai kairėje pusėje?

Kelbio knygos ir kompiuterinis variantas yra, aš turiu 4u.gif Tik kad niekaip neprisėdu perskaityti, nes laikas prie kompo ribotas doh.gif
Atsakyti