Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liamuna @ 2009 08 29, 23:01)
Su Ninin taremes, dar skambinsimes, ar nieko nepasikeite, bet laukiami visi norintis, ceremonija bus kukli, sestadieni vyks, 15 val, su mumis dar savo mergycka krikstis ir mano drauge, viskas uztruks mazdaug apie 30-40 min manau   tongue.gif

Tai skelbk adresa laugh.gif myta darysim lotuliukas.gif
user posted image
veliau isimsiu sios merginos foto, kazkaip nzn ar vieta sm smile.gif ji uz kompanija tik vaziavo, tai vienzo siaip neplanavau fotografuoti ax.gif nebuvau sumascius kaip ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 rugpjūčio 2009 - 22:04
Ievukis o man dar uzkliuvo kazkas ant maziuko luputes, kur i peti atsiremus, kazkokia demele blasko, o ta figura nuklonuot tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 23:03)
Tai skelbk adresa laugh.gif myta darysim  lotuliukas.gif
...
veliau isimsiu sios merginos foto, kazkaip nzn ar vieta sm smile.gif ji uz kompanija tik vaziavo, tai vienzo siaip neplanavau fotografuoti  ax.gif nebuvau sumascius kaip ir t.t.

lotuliukas.gif Zveryno baznycioj, ten senuciuke tokia yra, tiksliau adreso nezinau blush2.gif

Bet tavo modeliu grozis, is kur tokias trauki?

Ai dar del tvarka bus, patiko spalvota labiau, bat man dar prasosi siek tiek tokio sendinto/patrinto efekto, darmatiskesniu spalvu gal. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 29 rugpjūčio 2009 - 22:08
QUOTE(liamuna @ 2009 08 29, 23:08)
Ievukis o man dar uzkliuvo kazkas ant maziuko luputes, kur i peti atsiremus, kazkokia demele blasko, o ta figura nuklonuot  tongue.gif

Kaip pramoksiu,butinai sutvarkysiu mirksiukas.gif O lupyte tik laikas pagydys mirksiukas.gif bet irgi gal kada "paslepsiu"...
Zitlali modeliai tai tikrai thumbup.gif o sita mergina man i Ksena panasi doh.gif
Atsakyti
Tik už kompaniją, bet išrengta buvo smile.gif

Modeliai gerai atrodo pas gerą fotografą, kuris moka atskleist ax.gif

Kažkaip negėda net į save žiūrėt zzitali nuotraukose. O aš atradau savo naują mėgstamą darbą, kuris kabės būtinai ant sienos. blush2.gif (kai tik namai remontą apturės:D ) Pažadu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 23:03)
veliau isimsiu sios merginos foto, ....

mmm, oi isdykus si mergiote biggrin.gif padukus, tokia jaunatviska biggrin.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 08 29, 23:40)
Modeliai gerai atrodo pas gerą fotografą, kuris moka atskleist ax.gif 

argi nesakiau, kad bus viskas puiku wink.gif fainos fotkes - tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 08 29, 23:12)
Zitlali modeliai tai tikrai

jauciu tuoj mano fraze taps, kad negraziu moteru nera laugh.gif bet joa, patiko fotkint ax.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 08 29, 23:40)
O aš atradau savo naują mėgstamą darbą, kuris kabės būtinai ant sienos. 

va kur maloniausia matyt fotografavimo puse, zinoti, kad kazkas tavo foto laiko matomoje vietoje, grozisi ar tiesiog, kad tu kazka priverti nusisypsoti ar bent jau pasijusti siltai smile.gif mmmm... aciu Baccardi 4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 30, 00:05)
mmm, oi isdykus si mergiote

biggrin.gif tureciau toki kuna dar ne taip rodyciau doh.gif nuoga vaiksiociau laugh.gif

seselis astrus nuo nosies, reikejo kiek pasukt lempa kitaip... doh.gif beja mane .gif neissaugo permatomu krastu visvien doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 rugpjūčio 2009 - 23:16
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 01:14)
doh.gif beja mane .gif neissaugo permatomu krastu visvien  doh.gif

thumbup.gif

O dėl permatomų kraštų, pabandyk saugot į *.png. Plius, nelabai pamenu ar reikia kokią varnelę uždėti prie ale transparent opcijos ar ne. Reikia dar pasianalizuoti.

Dedu saviškę iš šios dienos:
user posted image
Atsakyti
Na dar katinų pridėsiu kritikai ax.gif

user posted image

user posted image

Na gal ir nieko labai neįprasto. Bet treniruojuosi RAW failus koreguot, tai rankučių pamiklinimui ir jūsų pastaboms. Ačiū visoms atsakiusioms dėl PS, tiesiog reikia palaukti kol suvažiuos visi update iš Adobe serverio, todėl ir negalėjau koreguoti su CS 3. O šiaip naudoju senieną - PS 7 biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 30 rugpjūčio 2009 - 00:43
labas rytas!

vel groziu prikrauta!! bigsmile.gif

Zitlali - man ta su koja tai nereali! apdirbimas labai patinka! sorry bet man sioj foto tokia statybine.. blush2.gif taip gerai ziurisi! cia tekstura dejai? (sorry jeigu nusikalbu unsure.gif )

Jurgitukas - kam pirmas katinas griuna is foto..

as apdirbineju foto is vakar... isitikinau dar karta - ne man peizazus fotkint ! doh.gif visa diena braidziojau po upe, po akmenis.. ir sh.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 30, 01:04)
O dėl permatomų kraštų, pabandyk saugot į *.png. Plius, nelabai pamenu ar reikia kokią varnelę uždėti prie ale transparent opcijos ar ne. Reikia dar pasianalizuoti.

o ok, aciu... si patiko bigsmile.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 30, 01:41)

pirmoje pasvyrimas nlb man, antra kadruociau kiek, nes ta kompozicija su vazonu ar pan desineje nlb man.. per daug tokiu atskiru daliu, samanos ar geles, vazonas, katinas, kazkaip nesijungia i visuma, noretusi labiau arba suristo arba priesingai tada, kad nesimaisytu smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 30, 10:24)
Zitlali - man  ta su koja tai nereali! apdirbimas labai patinka! sorry bet man sioj foto tokia statybine..  blush2.gif  taip gerai ziurisi! cia tekstura dejai? (sorry jeigu nusikalbu  unsure.gif )

nesupratau ka pasakei... statybine mergina pusplike? o blogai? kur turetu ji buti? rolleyes.gif man nieko, tik va del sviesos tai negerai susviesta, truksta truputi sviesos apatiniam gabaliukui kuno, pilvui ir uzpakaliui smile.gif pasvirusi sienos dalis erzina, o siaip ok manau, toks ala zurnalinis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 30, 10:47)

nesupratau ka pasakei... statybine mergina pusplike? o blogai? kur turetu ji buti?  rolleyes.gif  man nieko, tik va del sviesos tai negerai susviesta, truksta truputi sviesos apatiniam gabaliukui kuno, pilvui ir uzpakaliui smile.gif pasvirusi sienos dalis erzina, o siaip ok manau, toks ala zurnalinis smile.gif

oi nea, ne taip as susakiau tikriausia - man labai patiko foto TVARKA.. ta tik su koja ir batu.. ax.gif ir sakau kad apdirbimas man tavo labai tiko tai foto - na man sukuria vaizda statybini - tai man cia super! rolleyes.gif
ir klausiau koki apdirbima naudojai.. ax.gif
Papildyta:
kritikai..

user posted image
Atsakyti
Antajo, coffeeshop lomo ir siek tiek link melsvos pastumiau color balance smile.gif plius grudo truputi

faina foto smile.gif tik kazkaip kadruociau kitaip kad akys centre nebutu 4u.gif
Atsakyti