Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 28, 23:13)
Ačiū, taip ir mąsčiau, kad CS4 tik palaiko. Mano senukas PS nedraugauja su tais failais. Na žiūrėsiu pabandysiu trial versiją

CS3 tokio tipo failus irgi apdoroja 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 28, 23:22)
Metu keleta bandymu su actionais 

man antra labiau patinka, pirma kažkaip nemoku paaiškinti, gal per ryški, gal per kontrastinga g.gif Ir LABAI patiko batai bigsmile.gif Ieškau ko nors panašaus saviškiui ax.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 08 28, 23:51)
Prie kiekvieno actiono turėtų būti parašyta:" Atsargiai.Polinkis i priklausomybe garantuoras.Pasveikt - sunku.Kartais ir imanoma"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 08 29, 12:44)
Labai grazu, labai graziai batai su maikute atrodo rolleyes.gif Tinka ryskiai, bet akytes kaip stiklines, per daug truputi smile.gif

QUOTE(Will @ 2009 08 29, 12:50)
man antra labiau patinka, pirma kažkaip nemoku paaiškinti, gal per ryški, gal per kontrastinga  g.gif  Ir LABAI patiko batai  bigsmile.gif  Ieškau ko nors panašaus saviškiui  ax.gif

Aha, del akyciu persistengiau biski rolleyes.gif Na cia tik pirmieji bandymai, dar sunku atskirti riba kada persudyta, kada normaliai. Tai vat jusu pagalba bandysim mokytis saikumo smile.gif

O batai tai made in Maxima biggrin.gif pries gera puse metu pirkau su nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 29, 14:49)
Aha, del akyciu persistengiau biski  rolleyes.gif Na cia tik pirmieji bandymai, dar sunku atskirti riba kada persudyta, kada normaliai. Tai vat jusu pagalba bandysim mokytis saikumo  smile.gif

O batai tai made in Maxima  biggrin.gif pries gera puse metu pirkau su nuolaida biggrin.gif

suprantama... aš kadangi dar nepradėjau žaisti, tai man dar matosi lotuliukas.gif po kelių dienų tikriausiai ir aš tokias fotkes pradėsiu kelti lotuliukas.gif

geras bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, tikiuosi priimsite mane i savo saunu bureli ir kartu galesime mokintis fotografuoti.
As net nezinojau, kad toks egzistuoja, skaitinedavau angliskus saitus vis smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif

cia is sian pora kadru:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos.
Stengiuosi viska skaityt, bet komentarams laiko nelieka (ruosiames krikstynoms, jau kita savaitgali vyks),

Zitlali kaip visada darbstuole wub.gif
Atsakyti
Net nezinau ka ir pakomentuot nes man patinka...Labai grazios.O ypac nuotrauka su kojom thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Liamuna kas fotkins? bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ziltali neturiu ka pridurt wub.gif
Man PS irgi kolkas labai dar tamsus miskas,o po kompo tvarkymo jo visai nebeliko,bet reiks susiimt,nes matau kad reikia ivaldyti.Fotografuodama irgi,atrodo, stengiuosi kad butu viskas gerai,bet toli grazu taip nera kai pamatau rezultata doh.gif Ziurinejau savo nuotraukas ir is sios vasaros noriu parodyt viena ax.gif
Mano seimyna...
user posted image
Atsakyti
Aj citra pirmoji tavo foto patiko su vaiku.. tokia komercine zinai, pardavimui biggrin.gif bet tas ner blogai... man smagu ryskios spalvos... ax.gif

Ievukis blasko fone moteris, kadravimo kiek kito noretusi, labai jau centruota 4u.gif

Tvarka bus
user posted image

user posted image
gaila sakes ner prie kojos biggrin.gif ir kokio vyro kaklairaiscio tongue.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif man irgi trukdo kas ten uz nugaros...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 29, 22:12)
Liamuna kas fotkins?  bigsmile.gif

Su Ninin taremes, dar skambinsimes, ar nieko nepasikeite, bet laukiami visi norintis, ceremonija bus kukli, sestadieni vyks, 15 val, su mumis dar savo mergycka krikstis ir mano drauge, viskas uztruks mazdaug apie 30-40 min manau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 29 rugpjūčio 2009 - 22:02