Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 08 28, 22:40)
zinok, man ir pastaruoju metu tongue.gif  tongue.gif j/b dabar vaiko ne nebandau daryt unsure.gif  doh.gif
tai kad skirtinagi foto -buna skirtingas actionas ziuris mirksiukas.gif

jau pastebejau smile.gif su akim perpratau, biggrin.gif dekui, bandysiu neuzsikabliuoti, aisku neochen gaunasi dar, bet zinau kaip smile.gif)) acciuuu wub.gif

[quote=Jurgitukas123,2009 08 28, 22:53]
Aj tiesa, dalinuosi smile.gif. Su manimi pasidalino (ačiū tam žmogeliukui wink.gif ) ir gal kuriai iš jūsų pravers:

http://www.klase.lt/...otoshop-actions

idomiai cia pasicitavo man doh.gif
turjau omeny, kad gera nuoroda, aciu zitlali uz ja..
neturejau supratimo jokio apie action ir kaip naudoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 28 rugpjūčio 2009 - 22:19
Aciu uz komentarus,
Jurgitukai, man asmeniskai nelabai tavo karpytas variantas rolleyes.gif Bet dabar supratau,ka norejai pasakyti. Man vistiek sioj foto norisi erdves.

Metu keleta bandymu su actionais rolleyes.gif
Sitoj kazko veidukas per baltas unsure.gif
user posted image

user posted image

As naudoju PS3, man normaliai raw tvarko.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 28, 23:22)
Metu keleta bandymu su actionais  rolleyes.gif

Spalvos labai grazios bigsmile.gif Koks action'as? ax.gif Tiesa, pirmoje man akytes tokios biski nenaturalios atrodo, bet iskart atsiprasau, jeigu del tokio mano pastebejimo kaltas teplepas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 28 rugpjūčio 2009 - 22:29
QUOTE(Tiny @ 2009 08 28, 22:28)
Spalvos labai grazios  bigsmile.gif Koks action'as?  ax.gif Tiesa, pirmoje man akytes tokios biski nenaturalios atrodo, bet iskart atiprasau, jeigu del tokio mano pastebejimo kaltas teplepas  biggrin.gif

Oh yes, akytes sviesintos, persistengiau ax.gif
Cofee Shop Color Pop June08 (pirma foto)
Cofee Shop Perfect Portrait (antra foto)
Atsakyti
Citra, man ta su burbulais patiko, erdves tikrai netruksta virs galvos, gal daugiau desnes noretusi, nes db formatas nei kvadratas nei tikras staciakampis.Bet vis tiek man liuks.O beje sveika susirgus actionais ir spalvom.
Prie kiekvieno actiono turėtų būti parašyta:" Atsargiai.Polinkis i priklausomybe garantuoras.Pasveikt - sunku.Kartais ir imanoma"
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 08 28, 22:51)
Citra, man ta su burbulais patiko, erdves tikrai netruksta virs galvos, gal daugiau desnes noretusi, nes db formatas nei kvadratas nei tikras staciakampis.Bet vis tiek man liuks.O beje sveika susirgus actionais ir spalvom.
Prie kiekvieno actiono turėtų būti parašyta:" Atsargiai.Polinkis i priklausomybe garantuoras.Pasveikt - sunku.Kartais ir imanoma"

Sveika pagaliau pasirodziusi bigsmile.gif

Aciu, as ten kirpau, nes desinej buvo fontano dalis,tai ji man tokia nereikalinga atrode,delto pakirpau.

Nagi kieno deka,jei ne tavo,ta liga atsirado wub.gif
lotuliukas.gif "Kartais".
Atsakyti
As daznai pasedziu, permetu akim,kas cia vyksta tik nebrukstelnu.Db sergu efoto liga pomidorai2.gif Mirkstu ten, fotografijas ziurau, mokausi matyti taip sakant lotuliukas.gif Ai dar rankas gi kacialinu, kad taip nedrebinciau, nes jau gaila kadrus metyti i siuksline.
Na na, nereikia man visu lauru sukrauti. irnesakyk.gif Ir Ieva Adomo but obuoliu nesugundzius jei tas nebutu norejes bebe.gif liezuvis.gif
Linksma man sian kazko, va ruosiausi i vonia, o karsto vandens jau ir baba.Teks rytui atidet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 28 rugpjūčio 2009 - 23:03
QUOTE(bonda @ 2009 08 28, 20:03)
na kai ta actiona naudoji mirksiukas.gif  -ten ir islenda pradzioj tokios lentikes ar kaip cia pavadint, kad kai kur reiks tuos sluoksnius su teptuku pabraukyt balta spalva tongue.gif  tongue.gif  tai kai foto atidarai ps, tada paspaudi naudot ta actiona ir jei nesimato, tai paspausk per wiew, layers -na tada matos sluoksniai mirksiukas.gif  ir tada paspaudi ant reikiamo sluoksnio -aktyvuoji ji ir paisai mirksiukas.gif ar aiskiau? blush2.gif rasyk az -jei ka biggrin.gif

Tamsus miskas man doh.gif apie kosmosus jus man cia kalbat doh.gif Reikia kada susiimti ir rimciau pasidometi g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 28, 23:43)
Tamsus miskas man doh.gif apie kosmosus jus man cia kalbat doh.gif Reikia kada susiimti ir rimciau pasidometi g.gif

Tu man kada in skype ievosiusm brūkštelk, aš tau pamokėlę pravesiu, jei nori.Tik ne šį savaitgalį mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas!

Ztlali, pafotkinsiu.. nors siaip as stengiuosi nefotkint peizazu, gamtos.. neiseina man foto grazios! is toskanos parsiveziau ir i siukslyne daugiau nei puse ismeciau.. verysad.gif bet pafotkinsiu - juk reikia ismokt ir ta! tongue.gif bigsmile.gif
lupt gausi, nespeju foto pamatyt

Belge, tai mes gal pas ji uzsirasom kursam - 5pamokas atbusim tada galesim papildomai visus metus klausinet lotuliukas.gif

Citra, man labai spalvos patinka! ryzkios bet ne per daug.. manau vaikams tokios labai tikna! na aisku jeigu ne kokie nors special kadrai.. bigsmile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 08 29, 07:47)
Tu man kada in skype ievosiusm brūkštelk, aš tau pamokėlę pravesiu, jei nori.Tik ne šį savaitgalį  mirksiukas.gif

ir as kalbinsiu ax.gif siaip tai su kokiu paprastesniu dar ir susidoroju.. bet su kaikuriais nedraugauju.. va tas glamourneikaip neisena! doh.gif

vaziuosiu siand fotkint upeliu, krokliu.. nusprendziau vienam fotokonkurse dalyvaut.. tai reikia paskubet nestuoj baigsis ax.gif

stikline, kazkas neiseina man su teksturom... unsure.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz komentarus, tai liuks kad spalvos tiko, nes jau manaiau gausiu pendeliu,kad spalvos aki rezia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 29, 10:37)
Aciu mergaites uz komentarus, tai liuks kad spalvos tiko, nes jau manaiau gausiu pendeliu,kad spalvos aki rezia  rolleyes.gif

Labai grazu, labai graziai batai su maikute atrodo rolleyes.gif Tinka ryskiai, bet akytes kaip stiklines, per daug truputi smile.gif
Atsakyti