Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 28, 21:06)
Citra, visai nieko, tik gal šiek tiek daugiau viršaus norėtųsi.  g.gif Arba vien veidukas ir rankytė su pursliukais smile.gif.

Ta prasme veidukas su rankytem? Kaip tu tai isvaizduoji? Nelabai supratau rolleyes.gif
Na neivaldau dar fixo -sudetingas reikalas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 rugpjūčio 2009 - 21:31
QUOTE(bonda @ 2009 08 28, 16:20)
ai, kiek tu actionu gi reik lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nors va viena mano pazistama tai visas foto arba texturuoja arba actionuoja..ale keistai man beveik visos jos foto patinka wub.gif  thumbup.gif matyt, moka vietoj panaudot ir tinkamai thumbup.gif bet ji labiau gelem  ir pan uzsiima mirksiukas.gif na, cia melodi, zinai apie ka as biggrin.gif

Man tai nevisos, bet dauguma blush2.gif bigsmile.gif Butent ant geliu visokiu tai tie actionai ziurisi, bet tai kai kada jau gaunas ne fotke, o paveiksliukas.

QUOTE(Gaurė @ 2009 08 28, 19:24)
Sveikos merginos,
pradėjau intensyviai ieškoti veidroduko. Kaip jums šitas pasiūlymas?
http://global.ebay.c...0393976947/item
Man pačiai tai jis toks įtartinai per geras. Gal kažko neįžiūriu?

As idemiai neskaitinejau, bet ar tikrai naujas jis? Nes paprastai raso new, brand new arba used jau pacioj pradzioj, o cia nera g.gif

Citra, smagiai bigsmile.gif Man veidukas per raudonas, bet itariu cia mano teplepo vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 28, 21:15)
Man tai nevisos, bet dauguma blush2.gif bigsmile.gif

tai ir rasiau beveik visos -reiskias dauguma tongue.gif lotuliukas.gif
o as nemoku geliu taip apdirbt -man mano fotkese nesiziuri visai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 28, 21:15)
Citra, smagiai bigsmile.gif  Man veidukas per raudonas, bet itariu cia mano teplepo vaizdas.

Aciu uz pastebejima, tikrai rausvas. O kazin,kaip ta rausvuma nuimti, gal kas patars?

Panos,uzsikabliavau su actionais, dabar sergu ryskiu spalvu liga unsure.gif Nu kaip man ziurisi vaiku ryskios,spalvotos fotkes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 rugpjūčio 2009 - 21:32
QUOTE(bonda @ 2009 08 28, 21:03)
na kai ta actiona naudoji mirksiukas.gif  -ten ir islenda pradzioj tokios lentikes ar kaip cia pavadint, kad kai kur reiks tuos sluoksnius su teptuku pabraukyt balta spalva tongue.gif  tongue.gif  tai kai foto atidarai ps, tada paspaudi naudot ta actiona ir jei nesimato, tai paspausk per wiew, layers -na tada matos sluoksniai mirksiukas.gif  ir tada paspaudi ant reikiamo sluoksnio -aktyvuoji ji ir paisai mirksiukas.gif ar aiskiau? blush2.gif rasyk az -jei ka biggrin.gif

bigsmile.gif pabandysiu pazaisti thumbup.gif
tuoj paziuresiu ar supratau ka parasei tongue.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 28, 22:30)
Aciu uz pastebejima, tikrai rausvas. O kazin,kaip ta rausvuma nuimti?

Panos,uzsikabliavau su actionais, dabar sergu ryskiu spalvu liga  unsure.gif Nu kaip man ziurisi vaiku ryskios,spalvotos fotkes  wub.gif

biggrin.gif as ir uzsikabliavau, dabar tik experementuoju, ieskau nauju actonu, kol kas tinkamo ir doro neradau sad.gif

grazi foto su mergyte 4u.gif vandenukas gerai isejo, bet per rysku man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 28, 23:11)
Ta prasme veidukas su rankytem? Kaip cia taip?

Jei nesupyksi pabandžiau pakarpyti tavo nuotrauką. Kai tik peržiūrėsi ištrrinsiu.
O jei atstumas būtų ne toks didelis ir fotografuoti šiek tiek į paėjus į dešinę, kad vaiko veidukas būtų šonu ir matytųsi šiek tiek geriau emocijos. smile.gif
Va kaškaip taip įsivaizdavau rašydama tą sakinį, tik kampas, šiek tiek kitas galėtų būt.

user posted image

Aj dėl fikso ir dėl visko pas mane - nesuvaldoma smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 28, 22:15)

As idemiai neskaitinejau, bet ar tikrai naujas jis? Nes paprastai raso new, brand new arba used jau pacioj pradzioj, o cia nera g.gif

Man irgi toks klausimas kilo - paklausiau pardavėjo - laukiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 28, 21:30)
Nu kaip man ziurisi vaiku ryskios,spalvotos fotkes  wub.gif

zinok, man ir pastaruoju metu tongue.gif tongue.gif j/b dabar vaiko ne nebandau daryt unsure.gif doh.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 08 28, 21:32)

biggrin.gif  as ir uzsikabliavau, dabar tik experementuoju, ieskau nauju actonu, kol kas tinkamo ir doro neradau sad.gif

tai kad skirtinagi foto -buna skirtingas actionas ziuris mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu zinokit bijau ir komentuot foto, nes dirbu dabar su laptopu, nezinau ar gerai spalvas rodo, pvz. Citros foto man visai neatrodo per ryski ax.gif
Atsakyti
Aj tiesa, dalinuosi smile.gif. Su manimi pasidalino (ačiū tam žmogeliukui wink.gif ) ir gal kuriai iš jūsų pravers:

http://www.klase.lt/...otoshop-actions

Tiesa, kokį PS naudojat koreguojant *.NEF failus. Čia gal klausimas NIKONISTEMS wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 28 rugpjūčio 2009 - 21:56
Jurgitukas123, pas mane CS4...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 08 29, 00:09)
Jurgitukas123, pas mane CS4...

Ačiū, taip ir mąsčiau, kad CS4 tik palaiko. Mano senukas PS nedraugauja su tais failais. Na žiūrėsiu pabandysiu trial versiją smile.gif.
Citra, mačiau perskaitei tai ištryniau wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 28 rugpjūčio 2009 - 22:13