Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 11:33)
antajo parodyk kur gyveni laugh.gif nufotkink laugh.gif duodu uzduoti, cekava labai  lotuliukas.gif jau visas is cia nuziurejau uzsienietes musu, tu belikus biggrin.gif

mes su antajo viename kaime gyvenam. ir kartu einam vietiniu foto parduotuviu terorizuoti biggrin.gif abi su vezimais uzgriozdinam visa parde ir jau kai papilam klausimu!!! greit musu ten nebeisileis. nes tik klausiam, o nieko neperkam hihihi.gif man ir paciai sazine grauzia, bet internete daug pigiau...

daug nekomentuosiu. is paskutiniu istrigo labai stiklines nuotraukos ir zitlali auto ir vaiko portretas thumbup.gif
Atsakyti
zitka si syki man portretukas nilabai mirksiukas.gif poza ta pati -jau tradicine, akys wub.gif bet tos ran kytes kokios tai per dideles atrodo g.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 28, 15:04)

zitlali dar turiu prasyma, su tuo action kur akis tokias padaro, kaip su juo elgtis? reikia kis pazymeti kazkaip? nesigavo man arba skirtumo nematau 4u.gif  blush2.gif

as ne ji -reikia pasirinkti sluoksni -pvz white white -ir su teptuku, pasidaryt bala spalva, dazyt biggrin.gif paskui sluoksnio opacity pasidarai pagal save
Atsakyti
Del actionu, ivedi i google 'free photoshop action' spaudi 'vaizdai' ir renkiesi pagal paveiksliukus
Atsakyti
ai, kiek tu actionu gi reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors va viena mano pazistama tai visas foto arba texturuoja arba actionuoja..ale keistai man beveik visos jos foto patinka wub.gif thumbup.gif matyt, moka vietoj panaudot ir tinkamai thumbup.gif bet ji labiau gelem ir pan uzsiima mirksiukas.gif na, cia melodi, zinai apie ka as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 28, 16:25)
zitka si syki man portretukas nilabai mirksiukas.gif poza ta pati -jau tradicine, akys wub.gif bet tos ran kytes kokios tai per dideles atrodo g.gif

as ne ji -reikia pasirinkti sluoksni -pvz white white -ir su teptuku, pasidaryt bala spalva, dazyt biggrin.gif paskui sluoksnio opacity pasidarai pagal save

biggrin.gif kad taip lengva butu, man tas ps dar nezinoma platybe unsure.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 17:08)
Del actionu, ivedi i google 'free photoshop action' spaudi 'vaizdai' ir renkiesi pagal paveiksliukus

diena jau taip bandziau daug ismeta, bet norimo kokio nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pradėjau intensyviai ieškoti veidroduko. Kaip jums šitas pasiūlymas?
http://global.ebay.c...0393976947/item
Man pačiai tai jis toks įtartinai per geras. Gal kažko neįžiūriu?
Atsakyti
Sveikutes
na pagaliau po truputi griztu i gyvenima blush2.gif
ir galiu pasigirt kad ryt varau drauges mergvakario fotkint thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 09:22)
Padange gal pasirodys.. noreciau paklausti kai fotkini studijoj kad butu baltas apsvietimas, ne gelsvas siltas, reik jauciu sidabrinius skecius naudot ane?  g.gif jei ne, tai kam jie skirti? nes man nuo softboxu kazko gelsvas atspalvis visur gaunas ir nesvarbu kaip wb reguliuoju...  g.gif

na pas man tik boksai skeciu neturiu, bet kiek zinau sidabro saltesne sviesa. mirksiukas.gif gal juos isbandyk? jei turi
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 08 28, 19:24)
Sveikos merginos,
pradėjau intensyviai ieškoti veidroduko. Kaip jums šitas pasiūlymas?
http://global.ebay.c...0393976947/item
Man pačiai tai jis toks įtartinai per geras. Gal kažko neįžiūriu?

kaina su siuntimu i LT yra o apacioj parashyta this item nesiuncia i LIThUANIA estija latvija
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 28, 20:40)
kaina su siuntimu i LT yra o apacioj parashyta this item nesiuncia i LIThUANIA estija latvija

Tą aš mačiau - ne problema, gali UK paimti, tada dar pigiau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 28, 19:17)
biggrin.gif kad taip lengva butu, man tas ps dar nezinoma platybe  unsure.gif

na kai ta actiona naudoji mirksiukas.gif -ten ir islenda pradzioj tokios lentikes ar kaip cia pavadint, kad kai kur reiks tuos sluoksnius su teptuku pabraukyt balta spalva tongue.gif tongue.gif tai kai foto atidarai ps, tada paspaudi naudot ta actiona ir jei nesimato, tai paspausk per wiew, layers -na tada matos sluoksniai mirksiukas.gif ir tada paspaudi ant reikiamo sluoksnio -aktyvuoji ji ir paisai mirksiukas.gif ar aiskiau? blush2.gif rasyk az -jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniai vasaros pasitaskymai..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 28, 23:04)
Paskutiniai vasaros pasitaskymai..

Citra, visai nieko, tik gal šiek tiek daugiau viršaus norėtųsi. g.gif Arba vien veidukas ir rankytė su pursliukais smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 28 rugpjūčio 2009 - 21:08