Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na tuose tipo centruose tai nemanau... o spec pas mus tik dvi yra!! jauciu leistu uzsukt ir paziuret kas ir kaip.. bet as norejau issirinkt - ta prasme imt keliom dienom ir pyskint, paskui kita..tada tikrai zinociau ar man reikia fikso ar zoomo!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 28, 07:08)

Bonda, del iskreipimo sutinku, maniskis objektyvas taip vaizda rodo, kai per arti prikisi, foto visiskai nekarpyta.

tai nefotkyk is taip arti 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 08 28, 09:06)
Bus mafijozis uzauges lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 11:31)
Buvau kino studijos rekvizitu nuomoje, kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaa.... gaila neuzteko pinigu viska paimt laugh.gif jau turiu nusiziurejus 10ciai fotosesiju i prieki skurliu laugh.gif

nu faina thumbup.gif
Atsakyti
antajo parodyk kur gyveni laugh.gif nufotkink laugh.gif duodu uzduoti, cekava labai lotuliukas.gif jau visas is cia nuziurejau uzsienietes musu, tu belikus biggrin.gif

nuvaziuokit i kino studija, faina ten bigsmile.gif bet merginom tai patiks, tieeeeek apdaruuuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugpjūčio 2009 - 12:35
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 13:33)
antajo parodyk kur gyveni laugh.gif nufotkink laugh.gif duodu uzduoti, cekava labai  lotuliukas.gif jau visas is cia nuziurejau uzsienietes musu, tu belikus biggrin.gif

nuvaziuokit i kino studija, faina ten  bigsmile.gif bet merginom tai patiks, tieeeeek apdaruuuuuuu biggrin.gif

Tai dabar lauksim rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 08 28, 13:38)
Tai dabar lauksim rezultatų  thumbup.gif

oj zinok nedaug paemiau, daug apdaru turiu omenyje ten pas juos... as vos kelis daiktelius ax.gif bet ten sukneliu kiek visokiu... bigsmile.gif noreciau kad mane kas nufotkintu su viduramziskais apdarais ir baltu baltu veidu tongue.gif mmm...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 12:43)
oj zinok nedaug paemiau, daug apdaru turiu omenyje ten pas juos... as vos kelis daiktelius  ax.gif bet ten sukneliu kiek visokiu...  bigsmile.gif noreciau kad mane kas nufotkintu su viduramziskais apdarais ir baltu baltu veidu tongue.gif mmm...

priminei man...kazkada gudziais 2004 metais kai buvom Bulgarijoj, tai jie ten kurortinej gatvej ale fotostudijas isirenge turistams fotosesijas daro su visokiais apdarais. Is emes palapine su daug lempu, vietoj nuspakliuoja, aprengia ir konvejeriu po kokius 10-20 kadru padaro. Kainavo mano akim ziurint tai daug, koks jei litais 150-200 lt jei gerai atsimenu g.gif

rezultata va dar darbiniam kompe viena radau

user posted image

Cia gal biski kokybes truksta, nes labai sumazinta fotke..ir pilnas kadras jei gerai prisimenu su saviskiu husaru biggrin.gif Cia buvo netui apkarpyta biski.

Nu bet kaip Jus manot, tautieciai fotkintusi, jei Basankej tokia palapine pastatyt? Gal kita vasara bizni sukam? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 08 28, 12:38)
Tai dabar lauksim rezultatų  thumbup.gif

Aga as irgi gryzus sekmadieni kai pulsiu prie kompo ziurineti nuotraukyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 13:43)
oj zinok nedaug paemiau, daug apdaru turiu omenyje ten pas juos... as vos kelis daiktelius  ax.gif bet ten sukneliu kiek visokiu...  bigsmile.gif noreciau kad mane kas nufotkintu su viduramziskais apdarais ir baltu baltu veidu tongue.gif mmm...

Jau matau kad laukia idomus savaitgalis thumbup.gif lauksim rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugpjūčio 2009 - 16:07
antajo, sutinku su visais komentarais, suspaustas vaikas, bet jau veido israiska ir rankyte tai thumbup.gif

Zitlali, grazu 4u.gif Jau gal Simonas vaikscioti pradeda?
Atsakyti
Jau akys... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 15:00)
Cia ka tik nupyskinau smile.gif
user posted image

ir lekiu  4u.gif

labai patinka 4u.gif grudas tinka sioje foto. akys - nuostabios. na, visas i mama matau, abu fotogeniski labaii.

zitlali dar turiu prasyma, su tuo action kur akis tokias padaro, kaip su juo elgtis? reikia kis pazymeti kazkaip? nesigavo man arba skirtumo nematau 4u.gif blush2.gif

ir gal kokia nuoroda rasi kur actionu yra kitokiu 4u.gif nei tuos kur imetei 4u.gif
Atsakyti