na tuose tipo centruose tai nemanau... o spec pas mus tik dvi yra!! jauciu leistu uzsukt ir paziuret kas ir kaip.. bet as norejau issirinkt - ta prasme imt keliom dienom ir pyskint, paskui kita..tada tikrai zinociau ar man reikia fikso ar zoomo!!!
QUOTE(Tiny @ 2009 08 28, 07:08)
Bonda, del iskreipimo sutinku, maniskis objektyvas taip vaizda rodo, kai per arti prikisi, foto visiskai nekarpyta.
tai nefotkyk is taip arti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 28, 09:06)
Bus mafijozis uzauges
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 11:31)
Buvau kino studijos rekvizitu nuomoje, kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaa.... gaila neuzteko pinigu viska paimt jau turiu nusiziurejus 10ciai fotosesiju i prieki skurliu
nu faina
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 13:33)
antajo parodyk kur gyveni nufotkink duodu uzduoti, cekava labai jau visas is cia nuziurejau uzsienietes musu, tu belikus
nuvaziuokit i kino studija, faina ten bet merginom tai patiks, tieeeeek apdaruuuuuuu
nuvaziuokit i kino studija, faina ten bet merginom tai patiks, tieeeeek apdaruuuuuuu
Tai dabar lauksim rezultatų
QUOTE(Ninin @ 2009 08 28, 13:38)
oj zinok nedaug paemiau, daug apdaru turiu omenyje ten pas juos... as vos kelis daiktelius bet ten sukneliu kiek visokiu... noreciau kad mane kas nufotkintu su viduramziskais apdarais ir baltu baltu veidu mmm...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 12:43)
oj zinok nedaug paemiau, daug apdaru turiu omenyje ten pas juos... as vos kelis daiktelius bet ten sukneliu kiek visokiu... noreciau kad mane kas nufotkintu su viduramziskais apdarais ir baltu baltu veidu mmm...
priminei man...kazkada gudziais 2004 metais kai buvom Bulgarijoj, tai jie ten kurortinej gatvej ale fotostudijas isirenge turistams fotosesijas daro su visokiais apdarais. Is emes palapine su daug lempu, vietoj nuspakliuoja, aprengia ir konvejeriu po kokius 10-20 kadru padaro. Kainavo mano akim ziurint tai daug, koks jei litais 150-200 lt jei gerai atsimenu
rezultata va dar darbiniam kompe viena radau
Cia gal biski kokybes truksta, nes labai sumazinta fotke..ir pilnas kadras jei gerai prisimenu su saviskiu husaru Cia buvo netui apkarpyta biski.
Nu bet kaip Jus manot, tautieciai fotkintusi, jei Basankej tokia palapine pastatyt? Gal kita vasara bizni sukam?
QUOTE(Ninin @ 2009 08 28, 12:38)
Aga as irgi gryzus sekmadieni kai pulsiu prie kompo ziurineti nuotraukyciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 13:43)
Jau matau kad laukia idomus savaitgalis lauksim rezultatu
antajo, sutinku su visais komentarais, suspaustas vaikas, bet jau veido israiska ir rankyte tai
Zitlali, grazu Jau gal Simonas vaikscioti pradeda?
Zitlali, grazu Jau gal Simonas vaikscioti pradeda?
Jau akys...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 15:00)
labai patinka grudas tinka sioje foto. akys - nuostabios. na, visas i mama matau, abu fotogeniski labaii.
zitlali dar turiu prasyma, su tuo action kur akis tokias padaro, kaip su juo elgtis? reikia kis pazymeti kazkaip? nesigavo man arba skirtumo nematau
ir gal kokia nuoroda rasi kur actionu yra kitokiu nei tuos kur imetei