Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 49

O as siandien buvau Eurogelese, tai su pardaveja issisnekejome jog ji rojaus sodu forume aktyviai dalyvauja, pati labai augalus myli, na zodziu kaip mes cia visos biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi uznese ant juodu augalu, tai nusipirkau:
user posted image

Ir dar astilbe:
user posted image
Atsakyti
Šios margutės ir mane vilioja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

pavasarį dar Maximoj pirkau supakuotas dumplainių šaknis, lapai keli pasirodė -bet pačių dumplainių nematyti.... kažin, kai čia gavosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 08 29, 14:25)
Pagooglink "pavėsių augalai", gal kažkokį kiliminį augalą išsirinksi. Paparčiai visai nieko. Bet dar pasiskaityk ankstesnes temas, rasi daugiau apie pavėsinius. Juos greičiausiai laistyt kartais reikės, nes drėgmės gi visiem augalam reikia.
O dėl šliaužiančio kadagio ir kriaušės draugijos būk atsargi. Gali apkrėsti liga (nepamenu pavadinimo), berods tai grybas, nuo kurio ant lapų tokie ryži "spuogai" atsiranda. Nesu tikra, ką tai daro vaisiams (mūsiškė tai nebeveda), bet į lapus žiūrėti britku. Tas grybas žiemoja kadagiuose, o pavasarį vėl į kriaušę. Vienžo, sugadinsi kriaušę.
Gal dar žinovės papildys mane, gal ne viską tiksliai aprašiau, senokai domėjausi.
Ava radau straipsnį http://www.rojaussod...snis.php?id=249

Skaityti, sakyciau, reikia atidziai. Nes kalba eina tik apie KAZOKINI KADAGI. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 29, 22:20)
Šios margutės ir mane vilioja  bigsmile.gif

Tik jos skirtingai nei kitos, zydi tik pavesyje. Ir gana sunkiai prazysta.
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2009 08 29, 16:42)
Asara1, matau, kad mes likimo draugės ax.gif

Paskaityk čia: http://www.zeldyneli...?Naujiena&id=72 , gal rasi ką įdomaus

O vargeli, itariu, kad pas mane ne rudys o Fitoftorozė (maras) puola. Fungicido tirpalu purskiu, taciau paskaiciau, kad juo galima butu ir palaistyti zeme, kad tie sukėlėjai- Phytophthora genties grybai isnyktu.
Spurga 577, o kaip pati kovoji su tomis nedorustemis ? Ar bandei dirvozemi laistyti fungicido tirpalu ? Juk , jei dirvaziemyje tas grybas vaisesi negaliu jokiu augalu sodinti, kol tos bjaurybes neisnaikinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 29, 21:38)
Tik jos skirtingai nei kitos, zydi tik pavesyje. Ir gana sunkiai prazysta.

Ar ji zydi pavasari, kaip ir kitos margutes? blush2.gif
na labai pikantiskai atrodo wub.gif , labai!

as va nusipirkau Mėlynukių svoguniuku, nesu auginusi, net nezinau, ar maciusi gyvai g.gif liuks, kai pakuoteje 30 svoguniuku thumbup.gif

Galvoju, reiktu nusipirkt oranziniu [persiko sp.] ir geltonu jacintu - tipo prie didziuju marguciu paderint g.gif . na, pastarosios vos veliau zydi, bet susitinka ziedai ir vienu, ir kitu. gal pabandysiu.
Atsakyti
Ant pakuotes parasyta kova - geguze.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 29, 21:18)
Ir dar astilbe:
user posted image

margute nepaprastai grazi wub.gif , o astilbe aukstauge, kokio aukscio uzauga ir kokia veisle? noriu didziules astilbes, reikes paieskoti kokiu veisliu buna, nes pas mane arba l. zema arba vidutine ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 30 rugpjūčio 2009 - 07:37
QUOTE(Spurga577 @ 2009 08 29, 12:52)
Aš taip pat noriu pasitarti dėl rudavimo:

user posted image

Čia normalu ar ne?

mes kalnapušių už tvoros pasodinom eilutę, tai matosi panašiai parudavusių, bet aš esu tikra, kad tai šunėkų darbas, nes vis pakelia koją pro šalį keliaudami... doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 08 29, 22:18)
Kadangi uznese ant juodu augalu, tai nusipirkau

tikra gražuolė ta juodoji thumbup.gif pasirodysi, kai pas tave sužydės mirksiukas.gif tik ko gero tikro grožio reikės palaukti pora metelių, kol pasidaugins, sutankės ir atrodys įspūdingiau

QUOTE(vida777 @ 2009 08 30, 08:36)
noriu didziules astilbes, reikes paieskoti kokiu veisliu buna, nes pas mane arba l. zema arba vidutine  ax.gif .

nebloga aukštaūgė alternatyva astilbei - arunkas, tik kad jis tik baltas būna, tad jei dairaisi į kokias rausvas, tai tada arunkas atkrenta...
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

....o as noriu pasidziaugt savo burnociais,kuriuos pasejau pakankamai velai,bo buvau uzmetus sita pirkini,jau maniau ,kad nespes savo sluotas parodyt tongue.gif ,tik foto ne kokia....apsisviete kazi kaip g.gif .
Tie ziedynai isties ryskus-bordiniai,lyg is veliuro ar barchato pasiuti butu bigsmile.gif .

user posted image

Va ir uzboneliai manieji baigiantis vasarai prisipilde ziedu ax.gif

user posted image

Dar sitie "plaukai" patiko...draikosi vejo kedenami lotuliukas.gif ,tik niekaip nepamenu-ar daugiametis mastau.gif

user posted image

Merginos,o ka su lantanom darysit(kurios augina)???
Kaip geriau jas islaikyt???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shanet: 30 rugpjūčio 2009 - 18:57