Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 49

QUOTE(vida777 @ 2009 09 15, 17:16)
gal jus ir teisios, nesu as gyvenusi smelynuose, bet uz mano tevu sklypo augo keletas saltalankiu krumoksniu, tai per 20 metu nedaug issiplete - dirvozemis buvo molis  ax.gif .

Oi, neduokdie šitus siaubo augalus pas save užsiveisti- jie gi neišnaikinami schmoll.gif kiek kovojam, atželia ir tiek doh.gif pas mus prastas dirvožemis, smėlis, turbūt jiems tinkamas labai.. šiaip gražūs jie tikrai, ir uogos tikra vertybė, bet jei sodinti, turbūt kaip ir žilakrūmius- reik į išbetonuotą lovį, kad neitų šaknimis. Kiek pamenu, vaikystėj pilna pašinų pastoviai nuo to brudo būdavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 09 15, 18:21)
Oi, neduokdie šitus siaubo augalus pas save užsiveisti- jie gi neišnaikinami  schmoll.gif kiek kovojam, atželia ir tiek  doh.gif pas mus prastas dirvožemis, smėlis, turbūt jiems tinkamas labai.. šiaip gražūs jie tikrai, ir uogos tikra vertybė, bet jei sodinti, turbūt kaip ir žilakrūmius- reik į išbetonuotą lovį, kad neitų šaknimis. Kiek pamenu, vaikystėj pilna pašinų pastoviai nuo to brudo būdavau  verysad.gif

Zebenkstiejka, jei neklystu, tu sėjai žydinčią veją. Ar kas nors gavosi? Gal nuotraukų turi?
Atsakyti
Norejau paklausti ar rudeni laistote augalus intensyviai, ar jau tik karta - du per savaite ? idomu kaip reiketu, nes si savaite isvis be lietaus g.gif
Atsakyti
Kas auginate virzius,uztikau prdej labai patiko.,nusipirkau du ruzavus,kaip jie pergyvena ziema,sdu kuo geriausiai dera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 09 15, 19:17)
Norejau paklausti ar rudeni laistote augalus intensyviai, ar jau tik karta - du per savaite ? idomu kaip reiketu, nes si savaite isvis be lietaus  g.gif

Išvis nelaistau, bet pas mane storas mulčo sluoksnis. Nebent neseniai pasodintus..
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 09 15, 15:43)
Fortūno ožekšniai žiemoja be jokių problemų tiek saulėje tiek pavėsyje. turiu kelių rūšių apie 80 cm aukščio, aukščiau neleidžiu karpau. Nei karto nebuvo net pašalę.

Knifofijai tarus svaru zodi vis labiau gundausi ozeksnius sodinti 4u.gif
Beje, pasitikslinu, be problemu - reikia suprasti nedengti? smile.gif

Einu atidziau pasinagrineti book.gif

QUOTE(toratora @ 2009 09 15, 15:58)
Buksmedziai neapsala tik paskutinius pora metu del to kad ziemos labai palankios pasitaike.Bet del ju nera juokios garantijos kad pasitaikius saltesniai ziemai jie neapsaus sad.gif Labai gaila kada didelis jau apsala. Beje as maciau juos apsalusius net salise su zimiai siltesniu klimatu.

Tai va, kad labai gaila verysad.gif sodini, popini, o paskui bac ir nebera po ziemos blink.gif

QUOTE(asara1 @ 2009 09 15, 20:17)
Norejau paklausti ar rudeni laistote augalus intensyviai, ar jau tik karta - du per savaite ? idomu kaip reiketu, nes si savaite isvis be lietaus  g.gif

As taip pat visai nelaistau. Pas mane priemolis, praktiskai netgi molis, tai neperdziuna zeme smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 15 rugsėjo 2009 - 20:01
QUOTE(asara1 @ 2009 09 15, 20:17)

as laistau kiekviena diena unsure.gif bet tik puodus ir lovelius,nes dar viskas pilnumoje zydi...kitos iseities neturiu ax.gif gelynu nelaistau....
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 09 15, 19:58)
Knifofijai tarus svaru zodi vis labiau gundausi ozeksnius sodinti 4u.gif
Beje, pasitikslinu, be problemu - reikia suprasti nedengti? smile.gif

Einu atidziau pasinagrineti book.gif
Tai va, kad labai gaila verysad.gif sodini, popini, o paskui bac ir nebera po ziemos blink.gif
As taip pat visai nelaistau. Pas mane priemolis, praktiskai netgi molis, tai neperdziuna zeme smile.gif

Aš nedengiu nei vieno augalo. Yra ožekšnių kurie pas mus nežiemoja, bet labai daug rūšių žiemojančių ir puikiausiai augančių pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 09 15, 21:38)
Aš nedengiu nei vieno augalo. Yra ožekšnių kurie pas mus nežiemoja, bet labai daug rūšių žiemojančių ir puikiausiai augančių pas mus.

ir as nemegstu dengti ax.gif
O koki konkreciai auginate, gal tikslesnis klausimas - koki man parekomenduotumete? 4u.gif Noreciau margalapio, apie 80 cm aukscio.
Tiktu Euonymus fortunei 'Emerald Gaiety' , bet randu priestaringos informacijos. Lietuviskuose puslapiuose raso, kad tai pazeme besidriekiantis krumas, max 30 cm aukscio. Uzsieniniuose radau netgi rasoma auksti iki 2.5 m siuloma gyvatvorem blink.gif Ar cia del musu salto klimato aukstesni neuzauga, ar kaip cia suprasti tokius skirtumus unsure.gif Vat sito lapija labai patinka, kad augtu didesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 09 15, 21:42)
Euonymus fortunei 'Emerald Gaiety'

tokiu pačiu pavadinimu yra ir krūmas kiek stačiomis šakomis augantis, ir šliaužiantis.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti