QUOTE(kgintare @ 2009 09 12, 17:26)
Aha dedu. Gelynas bus nuo rozes i desine puse, o to mazycio krumelio neliks po sio rudens
Viena ta melsve gal ir nieko, pas mane ji prie vieno namo kampo uzsilikusi kaip bususiu seimininku palikimas, gausybe ju isverciau lauk. Noretusi kazko zydincio, gal kokiu levandu dar ko nors grazaus... Kiek ryskesnio, na ir aisku kad ziedu butu nuo pavasario iki rudens
Viena ta melsve gal ir nieko, pas mane ji prie vieno namo kampo uzsilikusi kaip bususiu seimininku palikimas, gausybe ju isverciau lauk. Noretusi kazko zydincio, gal kokiu levandu dar ko nors grazaus... Kiek ryskesnio, na ir aisku kad ziedu butu nuo pavasario iki rudens
palyginus su mano pavėsiu, kur siena užstoja pietinę saulę, o aplink dar pora didelių medžių, tai pas tave taip šviesu atrodo...
http://public.fotki....ai/1010422.html
o kaip ten ta rožė jaučiasi ? Žydi?
Tada turi tikrai didelį pasirinkimą augalų visiems sezonams- smulkiasvogūniai ankstyvam pavasariui, eleboras, žibuoklės, epimedis, auskarėliai, baltašaknė, rodžersijos, melsvės, paparčiai, blakėžudė, alūnė(heuchera), astilbės, sinavadas, plačialapis katilėlis, tiarelė, viksvos, snapučiai, pėdlapis, brunera..........
off topic kažkodėl man kaip tam studentui paskutinę naktį prieš egzą - rudenį darbingumas pakyla
Papildyta:
QUOTE(Inetux @ 2009 09 12, 20:48)
O kas iš vijoklinių kažin yra visiškai nelepus ir saulėtoj vietoj gali augt
turiu tokią raganę --- vadinu ją "maxima", nes tikras vardas nežinomas - per 8 metus apaugo 10 metrų išilginės tvoros ir užkopė į senos obels viršūnę - negenima, ...žydi baltais "debesėliais"