Kodel? Pas msu kiemas ne toks didelis, noris del vaiko vejos daugiua palikt... Na gali plestis dar po pusmetri tas gelynas bet daugiau nelabai... Ir siaurine puse dar...
šiaurinė pusė tikrai nėra kliūtis gėlynui įrengti.., o po pusmetrį praplėtus į visas puses, tai jau gaunasi 2*2,5m ... ar įdėsi tos vietos vaizdą dabar ?
aš irgi vakar šitą augalą mačiau tai vos nenugriuvau beeidama labai patiko tie žiedai ar tai kas į viršų styrantys
bet aš jį mačiau kaip medį augantį,matyt išgenėtas buvo?
aš irgi vakar šitą augalą mačiau tai vos nenugriuvau beeidama labai patiko tie žiedai ar tai kas į viršų styrantys
bet aš jį mačiau kaip medį augantį,matyt išgenėtas buvo?
rūgtis gali būti ir vijoklinis augalas ( pelėvirkštis ), tai jei užsilipo ant kokio medelio, tai galėjo taip ir pasirodyt. Tik krūmais tais nesiūlai labai žavėtis, blogiau nei varputis ar asiūkliai
nugi sakyciau baisus augalas.. Bet auga pas mane siaurineje puseje, be saules, beveik ant zvyruoto tako, tai negasdina savo pletimusi Labai aciu uz info
O pas mane jis visai net neaugo , kai pas kitus jau buvo virs metro, tai pas mane gal tik 10 cm... galit isivaizduoti kokia dirva turejau savo darze ? Tina,.
Mūsų tai laukinei sedulai neįsivaizduoju kiek metų, bet aukštis 4 metrai tikrai bus. Aš laukiu nesulaukiu, kad visos kitos tokio aukščio bus ir galėsim labai jaukiai pasislėpti nuo kelio. Na tikrai dėl jų aukščio tai visai neabejoju - noriu tokių aukštų. Dabar jos jau raudonuoti pradeda - visai graži rudeninė spalva.
gal galite sedulos foto įmesti taip gražiai aprašėt apie raudonus jos lapus
sveikutes vakar isroviau visas geles, kurios buvo palikimas ir bandau delioti savo gelyna, nes jurginai buve isstypo, zydejo vos du ziedai... zodziu kardinaliai pradejau viska is pradziu,ryt jeigu nelis pasirodysiu...pas mane kaimiskas vaizdas, nebus trinkeliu kaip cia maciau super duper....tik va klausima turiu jumi merginos - ar tinka spygliuotis ir roze salia?