Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 49

turiu mazdaug 3 arus zemes, lb grazu kai buna daug visokiu medeliu krumeliu visokiu augaleliu, bet niekaip man neiseina susigalvot kur ka susodinti g.gif neturiu vaizduotes , taip visa vasara ir ziuriu paveiksleliu , atejo ruduo ir nk nepadariau tik kelis roziu krumelius isisodinau. gal mestumet kokiu minciu kaip viska susideliot g.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 08 27, 14:48)
turiu mazdaug 3 arus zemes, lb grazu kai buna daug visokiu medeliu krumeliu visokiu augaleliu, bet niekaip man neiseina susigalvot kur ka susodinti  g.gif  neturiu vaizduotes , taip visa vasara ir ziuriu paveiksleliu , atejo ruduo ir nk nepadariau tik kelis roziu krumelius isisodinau. gal mestumet kokiu minciu kaip viska susideliot g.gif

gal galetum imest koki planeli smile.gif arba nuotraukites .
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 08 27, 16:18)
gal galetum imest koki planeli smile.gif arba nuotraukites .

labai noreciau bet niekaip , man niekada dar nepavyko ju cia ideti doh.gif
galiu tik pasakyti kad sklypas senas yra ir nepageidaujamu statiniu, tokia tipo malkine atvira. hm kaip cia sugalvoti as dar ir neturiu 100 zinuciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneee1: 27 rugpjūčio 2009 - 15:24
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 27, 13:15)
na va imetu misle merginos...nuotrauka jau kokybiskiausia kokia tik galejau isgauti is fotiko...
user posted image

Čia kambarinis augaliukas, apie jį ir pagalvojau, lauke tikrai nežiemos, sodink į vazoną ir nešk vidun, kol nebuvo šalnų, po šalnų nebeišgyvens.Žiemą prisiplensuosi ir turėsi naujų.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 13:23)
Eina sau ant kiek ta vieta pas mane sausa tada  unsure.gif ka noret, palaidotos gruzo liekanos, pilta zemes, seta zole. O dar tokia dregna vasara??? jei lieciau dabar, ar apazliuos ar jau nebe?

O as maniau, kad tokia sausa vieta ideali silokams ir jukoms. Nes derlingoj zemej augantis silokas (matrona) visas isdribes nuo didumo ir sunkumo i sonus.

Matronos šaknys galingos iš giliau drėgmę pasiima, truputį paliek ir atsigaus.
Atsakyti
gal galite atsakyti? g.gif

visi tie įvairūs šilokai, perkūnropės ir kiti įvairūs sukulentiniai alpinariumų augalai - ar jie patys sėkmingai žiemoja lauke, ar juos žiemai reikia šiek tiek pridengti???? g.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 08 27, 17:47)
gal galite atsakyti?  g.gif

visi tie įvairūs šilokai, perkūnropės ir kiti įvairūs sukulentiniai alpinariumų augalai - ar jie patys sėkmingai žiemoja lauke, ar juos žiemai reikia šiek tiek pridengti????  g.gif

ačiū  mirksiukas.gif

šie augalai apsoliučiai nekelia rūpesčių, pasodini ir džiaugiesi daug metų. nei tręšti, nei laistyti (nebent sausra užsitesia) , nei dengti.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 27, 13:15)
na va imetu misle merginos...nuotrauka jau kokybiskiausia kokia tik galejau isgauti is fotiko...
user posted image

Man atrodo kad cia kambarinis augalas : hipoestes phyllostachya
http://commons.wikim...llostachya1.jpg
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 08 27, 19:08)
Man atrodo kad cia kambarinis augalas : hipoestes phyllostachya
http://commons.wikim...llostachya1.jpg

Ta pati, tik lauke ji keičia spalvą. Aš mat kambarinių nelabai pažįstu. Tiek vasarą prisisotinu gėlių, kad visai nebenoriu jų kambarį.
Atsakyti
Siandien paliejo MB mano silokus dilgeliu trauktine. O kvapas kvapelis doh.gif slykstumo virsunes auksciausioje skaleje.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 22:17)
Siandien paliejo MB mano silokus dilgeliu trauktine. O kvapas kvapelis  doh.gif slykstumo virsunes auksciausioje skaleje.

tai tikrai doh.gif bet efektas thumbup.gif mes šiais metais darėm pirmą kartą,vos nenusišovėm nuo "aromato"..dar ilgai tas kvapas persekiojo doh.gif bet kaaaaaip davė viskas augti blink.gif niekada nebūčiau pagalvojusi,kad natūrali priemonė tokį stiprų poveikį gali turėti bigsmile.gif
Atsakyti
Negaliu neparodyt kokio dydžio "tvora" sužydėjo pasiskaičius šios temos patarimų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 08 28, 09:28)
tai tikrai  doh.gif bet efektas  thumbup.gif mes šiais metais darėm pirmą kartą,vos nenusišovėm nuo "aromato"..dar ilgai tas kvapas persekiojo  doh.gif bet kaaaaaip davė viskas augti  blink.gif niekada nebūčiau pagalvojusi,kad natūrali priemonė tokį stiprų poveikį gali turėti  bigsmile.gif

O kaip jos pasigaminti? Ir ar tai universali trąša? Gal jau kur rašyta?
Atsakyti