turiu mazdaug 3 arus zemes, lb grazu kai buna daug visokiu medeliu krumeliu visokiu augaleliu, bet niekaip man neiseina susigalvot kur ka susodinti neturiu vaizduotes , taip visa vasara ir ziuriu paveiksleliu , atejo ruduo ir nk nepadariau tik kelis roziu krumelius isisodinau. gal mestumet kokiu minciu kaip viska susideliot
QUOTE(agneee1 @ 2009 08 27, 14:48)
turiu mazdaug 3 arus zemes, lb grazu kai buna daug visokiu medeliu krumeliu visokiu augaleliu, bet niekaip man neiseina susigalvot kur ka susodinti neturiu vaizduotes , taip visa vasara ir ziuriu paveiksleliu , atejo ruduo ir nk nepadariau tik kelis roziu krumelius isisodinau. gal mestumet kokiu minciu kaip viska susideliot
gal galetum imest koki planeli arba nuotraukites .
QUOTE(toratora @ 2009 08 27, 16:18)
gal galetum imest koki planeli arba nuotraukites .
labai noreciau bet niekaip , man niekada dar nepavyko ju cia ideti
galiu tik pasakyti kad sklypas senas yra ir nepageidaujamu statiniu, tokia tipo malkine atvira. hm kaip cia sugalvoti as dar ir neturiu 100 zinuciu
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 27, 13:15)
Čia kambarinis augaliukas, apie jį ir pagalvojau, lauke tikrai nežiemos, sodink į vazoną ir nešk vidun, kol nebuvo šalnų, po šalnų nebeišgyvens.Žiemą prisiplensuosi ir turėsi naujų.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 13:23)
Eina sau ant kiek ta vieta pas mane sausa tada ka noret, palaidotos gruzo liekanos, pilta zemes, seta zole. O dar tokia dregna vasara??? jei lieciau dabar, ar apazliuos ar jau nebe?
O as maniau, kad tokia sausa vieta ideali silokams ir jukoms. Nes derlingoj zemej augantis silokas (matrona) visas isdribes nuo didumo ir sunkumo i sonus.
O as maniau, kad tokia sausa vieta ideali silokams ir jukoms. Nes derlingoj zemej augantis silokas (matrona) visas isdribes nuo didumo ir sunkumo i sonus.
Matronos šaknys galingos iš giliau drėgmę pasiima, truputį paliek ir atsigaus.
gal galite atsakyti?
visi tie įvairūs šilokai, perkūnropės ir kiti įvairūs sukulentiniai alpinariumų augalai - ar jie patys sėkmingai žiemoja lauke, ar juos žiemai reikia šiek tiek pridengti????
ačiū
visi tie įvairūs šilokai, perkūnropės ir kiti įvairūs sukulentiniai alpinariumų augalai - ar jie patys sėkmingai žiemoja lauke, ar juos žiemai reikia šiek tiek pridengti????
ačiū
QUOTE(aistutėlė @ 2009 08 27, 17:47)
gal galite atsakyti?
ačiū
ačiū
šie augalai apsoliučiai nekelia rūpesčių, pasodini ir džiaugiesi daug metų. nei tręšti, nei laistyti (nebent sausra užsitesia) , nei dengti.
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 27, 13:15)
Man atrodo kad cia kambarinis augalas : hipoestes phyllostachya
http://commons.wikim...llostachya1.jpg
QUOTE(toratora @ 2009 08 27, 19:08)
Man atrodo kad cia kambarinis augalas : hipoestes phyllostachya
Ta pati, tik lauke ji keičia spalvą. Aš mat kambarinių nelabai pažįstu. Tiek vasarą prisisotinu gėlių, kad visai nebenoriu jų kambarį.
Siandien paliejo MB mano silokus dilgeliu trauktine. O kvapas kvapelis slykstumo virsunes auksciausioje skaleje.
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 22:17)
Siandien paliejo MB mano silokus dilgeliu trauktine. O kvapas kvapelis slykstumo virsunes auksciausioje skaleje.
tai tikrai bet efektas mes šiais metais darėm pirmą kartą,vos nenusišovėm nuo "aromato"..dar ilgai tas kvapas persekiojo bet kaaaaaip davė viskas augti niekada nebūčiau pagalvojusi,kad natūrali priemonė tokį stiprų poveikį gali turėti
Negaliu neparodyt kokio dydžio "tvora" sužydėjo pasiskaičius šios temos patarimų
QUOTE(Larissa @ 2009 08 28, 09:28)
tai tikrai bet efektas mes šiais metais darėm pirmą kartą,vos nenusišovėm nuo "aromato"..dar ilgai tas kvapas persekiojo bet kaaaaaip davė viskas augti niekada nebūčiau pagalvojusi,kad natūrali priemonė tokį stiprų poveikį gali turėti
O kaip jos pasigaminti? Ir ar tai universali trąša? Gal jau kur rašyta?