Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 49

QUOTE(Knifofija @ 2009 08 26, 17:39)

o per kiek laiko užauga iki tokio dydžio? ax.gif
bandau įsivaizduoti kada maniškis taip atrodys tongue.gif
ir dar norėjau paklausti,ar Jus Kalifornijos sliekus nepardavinėjate kartais? blush2.gif perskiačiau,kad jau daug metų turite.niekur mūsų krašte nerandu kolkas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 08 26, 17:39)
Raudonžiedė opuncija
Geltonžiedė opuncija
Diktonas

Eina sau koks diktonas grazus, pas mane jis dar taip gausiai nezydejo simet. O jis jautrus persodinimui, noreciau ji perkelt i sauleta vieta. Juk jam saules reikia? Kada geriausia kilnot?

Opunciju an kiek nemegstu kambary, ant tiek patinka jos lauke. Taigi laukiu jusu sarasiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 26, 21:30)
laba vakara,
gal galit man padeti??? nezinau koki augala auginu. pavasari nusipirkau turguje buvo daug grazesnis nei dabar nuotraukoj, bordo lapai ir didesni, tokiais lyg plemukais, sake kad daugiamete gele bet pavadinimo nezino o gal tiesiok ikiso eilini s... tai pavadinimo ir nesake. gal kuri zinot kas cia???

Man panašu į šeivamedį mažiuką, šiuo metu turėtų būti smarkiai patamsėję lapai g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 08 27, 07:58)
Man panašu į šeivamedį mažiuką, šiuo metu turėtų būti smarkiai patamsėję lapai g.gif

Šeivamedžio lapai sudėtiniai, čia paprasti.
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 08 26, 22:12)
o per kiek laiko užauga iki tokio dydžio?  ax.gif
bandau įsivaizduoti kada maniškis taip atrodys  tongue.gif
ir dar norėjau paklausti,ar Jus Kalifornijos sliekus nepardavinėjate kartais? blush2.gif  perskiačiau,kad jau daug metų turite.niekur mūsų krašte nerandu kolkas  unsure.gif

Sliekų nepardavinėju, bet į Klaipėdos mugę atveža jų biržiečiai ir telšiečiai, beveik pastoviai jų matau. Maniškius šiemet kurmis truputį aptvarkė, bet dar paliko kažkiek, žaltys pro tinklelio šoną pralindo.
Atsakyti
Kur gi as skaiciau / girdejau jog diktonas jautrus persodinimams g.gif , nu rupi man ji perkelti... bet bijau prarasti.
Atsakyti
Pasakykit man, kodel mano sito siloko lapai ne sviesiai zali, o gelsvi. Kokiu cia jam trasu truksta? g.gif azoto? o jei su dilgeliu sunka patresciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 10:25)
Pasakykit man, kodel mano sito siloko lapai ne sviesiai zali, o gelsvi. Kokiu cia jam trasu truksta?  g.gif azoto? o jei su dilgeliu sunka patresciau?  g.gif

Diktoną persodink anksti pavasarį, šilokui trūksta drėgmės, todėl nepasiima iš dirvožemio maisto medžiagų,
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 08 27, 13:46)
šilokui trūksta drėgmės, todėl nepasiima iš dirvožemio maisto medžiagų,

užtai ir maniškis toks,nes vandens tai tikrai gauna tik kai atvažiuojam arba palyja doh.gif
Atsakyti
na va imetu misle merginos...nuotrauka jau kokybiskiausia kokia tik galejau isgauti is fotiko...
user posted image
Atsakyti
Eina sau ant kiek ta vieta pas mane sausa tada unsure.gif ka noret, palaidotos gruzo liekanos, pilta zemes, seta zole. O dar tokia dregna vasara??? jei lieciau dabar, ar apazliuos ar jau nebe?

O as maniau, kad tokia sausa vieta ideali silokams ir jukoms. Nes derlingoj zemej augantis silokas (matrona) visas isdribes nuo didumo ir sunkumo i sonus.

Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti