QUOTE(vida777 @ 2009 09 04, 10:25)
sitas vaizdelis atrodo idealus , vat ir man keista, kodel tie balkiukai neatlaike - gal jie neimpregnuoti buvo, ar dirva labai dregna ?
Nematant tavo aplinkos visumos (o gal kada ir rodei ), sunku pasakyti, kas tiktu labiau - akmuo, betonas ar medis.
Paziurek dar karta. Idedu keleta savo foto, tik cia akmenys atlieka labiau mulcio funkcija, nei dekoro. Jei akmenys ploksti arba smulkus, jie kaip tik ijungia ta borteli i bendra visuma ir jis nebeatrodo kaip remas :
Nematant tavo aplinkos visumos (o gal kada ir rodei ), sunku pasakyti, kas tiktu labiau - akmuo, betonas ar medis.
Paziurek dar karta. Idedu keleta savo foto, tik cia akmenys atlieka labiau mulcio funkcija, nei dekoro. Jei akmenys ploksti arba smulkus, jie kaip tik ijungia ta borteli i bendra visuma ir jis nebeatrodo kaip remas :
Pamenu tavo vaizdelius
QUOTE(vida777 @ 2009 09 04, 10:48)
ar neturi su kuo pasidalinti ?
Tokiu gi visada atsiranda, bet as gi savo akis dziugint noriu, jau minejau kaip man patinka pazint augalus, tyrinet ju augimo ypatumus. Nu kur man save padet? A?
Jau net galvojau, kad is savo pomegio versla daryt reikia, bent ekonomine nauda butu.
O kur musu Knifofija? rasiau jai laiska, bet uzsiemus ji kazkuo matyt.