Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 49

QUOTE(smth1 @ 2009 09 03, 19:19)
Apie akmenis pakomentuoti paliksiu vidai:)

blink.gif prasau manes netempti uz liezuvio, as kaip tik ruosiausi patyleti...

Atsiprasau is anksto, nes tikrai nenoriu nieko izeisti ar supeikti, bet tokiais atvejais pas mane atiranda tiesiog paniska baime - Dieve Dieve, o jei as pati padaryciau tokia nesamone (nebutinai su akmenimis), tai ka apie mane galvotu zmones blush2.gif (aisku ne ta kaimyne, kuriai vyyyskas labai grazu).

QUOTE(Tina* @ 2009 09 03, 21:08)
amirtau, ziuriu tavo gelynus ir matau savasias klaidas is sono.

Butent, Tinute, kad pas kitus viskas aisku, o pas save - niekas nebeaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 rugsėjo 2009 - 08:46
QUOTE(vida777 @ 2009 09 04, 09:45)
Butent, Tinute, kad pas kitus viskas aisku, o pas save - niekas nebeaisku.

Prasom pakomentuoti issamiau biggrin.gif
Papildyta:
O tai lipsiu ant stogo savo fazenda is paukscio skrydzio fotografuot, kad iki siol rodytos mazos detales apsijungtu i visuma ir inestu taip trokstamo aiskumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 04, 08:55)
Prasom pakomentuoti issamiau  biggrin.gif

kas tau yra siandien, neissimiegojai biggrin.gif ? Tai kad ir taip viskas aisku - na is salies (tiksliau kitom akim) klaidos matosi geriau.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 09 04, 08:57)
O tai lipsiu ant stogo savo fazenda is paukscio skrydzio fotografuot, kad iki siol rodytos mazos detales apsijungtu i visuma ir inestu taip trokstamo aiskumo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi tik atsargiai lipk, nesusitraumuok...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 rugsėjo 2009 - 09:01
Tikrai taip - sunkiai atmerkiau viena aki, pliaupia lietus, o Dieve - 6.
30 doh.gif ir vel i darba doh.gif kol issikrapsciau schmoll.gif

vietoj save, perskaiciau tave doh.gif

Atsakyti
Man kaip tarp mūrų augusiai visai nebaisu tie akmenys,svarbiausiai kad tik žiedų būtų ,''sergu'' žiedų liga nuo mažumės wub.gif o pasiekiama gražių rezultatų su patirtimi vis dėliojant ir dėliojant 4u.gif

o paskui ilsėtis tokiame kampelyje wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 09 03, 10:32)
Jezus doh.gif  taigi as dar zundu is tavo tevu nepaemiau. Ot galva. Kita savaite butinai.
O tas eraicinas augtu didelio medzio sesely? Pvz kastono, kuris maisto medziagas taip siurbia, kad zole neauga?

doh.gif doh.gif taip, nepasiėmei. Mama truputį nustebusi klausė, gal jau išmest g.gif ....

tikiu, kad eraičinas augtų ir po kaštonu, ir po klevu, ir net po beržu....
Aš tą "eraičino" variantą nusižiūrėjau iš kaimynų - pas juos daug metų po milžiniška sena trešne eraičinu apauginta, o pas mane - po senutėle didžiule kriauše....

Per užsitęsusias sausras palaistom kokį kartą į mėnesį lotuliukas.gif

Atsakyti
As tai zinau savo silpnybe, kodel man pas save nelengva, uztat kad gaila augalu atsisakyt kai kuriu. O jus pabandykit is tokios ivairoves bukieta padaryt. Vienu zodziu as aukstam lygi varau didis.gif, pasunkintom salygom hihihi.gif is neimanomo bandau kurt imanoma. Kur jau cia - tik kokias 3 spalvas derint irnesakyk.gif jus kokia 10 pabandykit wacko.gif o dar skirtingi augalu auksciai ir t.t. huh.gif va cia DIDIS MENAS lotuliukas.gif
Su lengvom uzduotim neprasidedu bebe.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 09 03, 21:01)
man tai patiko su balkiukais kai buvo,bet teatlaikė tris metus  ax.gif

user posted image

sitas vaizdelis atrodo idealus , vat ir man keista, kodel tie balkiukai neatlaike - gal jie neimpregnuoti buvo, ar dirva labai dregna g.gif ?
Nematant tavo aplinkos visumos (o gal kada ir rodei blush2.gif ), sunku pasakyti, kas tiktu labiau - akmuo, betonas ar medis.

QUOTE(Tina* @ 2009 09 03, 21:08)
Netinka ten tie akmenys, man labiausiai pjaunasi ju ir bortelio vaizdas.

Paziurek dar karta. Idedu keleta savo foto, tik cia akmenys atlieka labiau mulcio funkcija, nei dekoro. Jei akmenys ploksti arba smulkus, jie kaip tik ijungia ta borteli i bendra visuma ir jis nebeatrodo kaip remas :

http://i199.photobuc...77/IMG_7141.jpg
http://i199.photobuc...77/IMG_6933.jpg
http://i199.photobuc...77/IMG_7111.jpg
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2009 09 03, 21:41)
Shanet tie karoliai mano gėlyną pakelia truputi aukščiau,nes kaimynų tujų šaknys lindo jau labai,tai manau bus geriau gėlėms,jau ketvirtą kartą aš tą gėlyną perdarau  doh.gif

siūlyčiau pasidaryt atitvarą nuo kaimynų tujų šaknų- įkast į žemę skardos lakštą, seno šiferio ar pan.... iki 0,7-1 m gylio ir pamiršt tas tujų šaknis ilgam - nebereiktų kombinuot jokių pakeltų gėlynų su betoniniais/akmeniniais bordiūrais g.gif
Atsakyti
Balkiukai tai buvo tinkamai paruošti,bet isimetė kaip grybas kaip pelėsis ir sutrunyjo jie man,aš tai linkstu prie medienos wub.gif ,bet jeigu taip kas tris metus vis naujai daryt,tai ne..o ta bortelį norėčiau užleisti augaliukais,ką apie tai pasakytumėt ?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 04, 10:11)
As tai zinau savo silpnybe, kodel man pas save nelengva, uztat kad gaila augalu atsisakyt kai kuriu. O jus pabandykit is tokios ivairoves bukieta padaryt. Vienu zodziu as aukstam lygi varau didis.gif, pasunkintom salygom hihihi.gif is neimanomo bandau kurt imanoma. Kur jau cia - tik kokias 3 spalvas derint  irnesakyk.gif jus kokia 10 pabandykit  wacko.gif o dar skirtingi augalu auksciai ir t.t.  huh.gif va cia DIDIS MENAS  lotuliukas.gif
Su lengvom uzduotim neprasidedu  bebe.gif  hihihi.gif

Man irgi labai sunku atsisakyti nereikalingų augalų doh.gif Todėl jau treti metai vienam sklypo kampe nemenką šiukšlynėlį turiu blush2.gif Jau šiemet nusiteikusi pasiraitoti rankoves ir jį perkelti į komposto krūvą, kad ir kaip gaila būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 09 04, 09:10)
Aš tą "eraičino" variantą nusižiūrėjau iš kaimynų - pas juos daug metų po milžiniška sena trešne eraičinu apauginta, o pas mane - po senutėle didžiule kriauše....

mane truputi glumina (kaip jau smth1 minejo) vaisiu skynimas/rinkimas , kai pomedziai apsodinti augalais. Pas MB sese planavom gelyneli, kuriame auga gal kriause, gal obelis (net nepaklausiau blush2.gif ), nebejauna, bet ir ne per didele. Tai as pasiuliau toki beveik metro puslanki po ja uzpilti zieves mulciu, nes ziuriu, kad jau dabar nemazai prikritusiu juodu lapu, tai jei jie kristu ir guletu ant augalu, vaizdelis, itariu, butu nekoks.
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2009 09 04, 09:42)
Man irgi labai sunku atsisakyti nereikalingų augalų doh.gif Todėl jau treti metai vienam sklypo kampe nemenką šiukšlynėlį turiu blush2.gif Jau šiemet nusiteikusi pasiraitoti rankoves ir jį perkelti į komposto krūvą, kad ir kaip gaila būtų lotuliukas.gif

ar neturi su kuo pasidalinti rolleyes.gif ?
Atsakyti