Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 49

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 02, 18:11)
vienas iš galimų variantų netyčia susidėliojęs Tavo pačios žinutėje: lelijos tarp bijūnų  mirksiukas.gif

Jei bijūnai tankiau pasodinti - jie užgožia lelijas. Turėjau šitą derinį ir šiemet bijūnus perkėliau į kitą vietą, nes labai jau daug vietos užėmė ir lelijoms nelabai patiko jų draugystė.
Atsakyti
Ech man murinis namas viskas kaimui netinka biggrin.gif biggrin.gif o vat kaimiskas toks butu mielas lentom apkaltas kaip tikram kaime kaip pas mociute auga bijunai , jurginai visos senovines geles va cia tai man grozis , o va tas muras , plytos mane ir nervina man viskas netinka prie jo doh.gif n doh.gif ors paimk ir lentom apkalk thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 02, 20:05)
Ech man murinis namas viskas kaimui netinka biggrin.gif    biggrin.gif o vat kaimiskas toks butu mielas lentom apkaltas kaip tikram kaime kaip pas mociute auga bijunai , jurginai visos senovines geles va cia tai man grozis , o va tas muras , plytos mane ir nervina man viskas netinka prie jo  doh.gif  n doh.gif ors paimk ir lentom apkalk thumbup.gif  thumbup.gif

Kodėl Tu taip kalbi - mūsų namas kaime mūrinis ir į jokį medinį jo nekeisčiau schmoll.gif O gėlės telpa visos - ir iš močiutės gėlyno, ir parsiųstos iš užsienio. Gal neseniai čia gyveni ir nepripranti prie aplinkos. kai prieš 11 m. nusipirkome namą, buvo dilgėlės, balandos ir visokios kitos žolės vos ne iki juosmens - tai buvo aplinka. Po to viskas ir prasidėjo. Po dviejų metų sunkaus darbo, sodyba buvo pripažinta tarp gražiausių rajone. Jei neturi šiemet planų, kaip tvarkytis - palauk per žiemą, laiko turėsi ir viską apmąstysi, nereikia taip viską iš karto pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 09 02, 17:47)
merginos kaip pasidaryti ta vezli http://public.fotki....ariumas468.html 55 foto bigsmile.gif  koks grazumas

tinkliuku suformuojamas vėžlys, toliau samanos ir šilropės (?) 4u.gif

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 02, 18:11)
vienas iš galimų variantų netyčia susidėliojęs Tavo pačios žinutėje: lelijos tarp bijūnų  mirksiukas.gif

papildau, kad dar ir šalia rožių klasikinis derinys 4u.gif

Ech man murinis namas viskas kaimui netinka biggrin.gif    biggrin.gif o vat kaimiskas toks butu mielas lentom apkaltas kaip tikram kaime kaip pas mociute auga bijunai , jurginai visos senovines geles va cia tai man grozis , o va tas muras , plytos mane ir nervina man viskas netinka prie jo  doh.gif  n doh.gif ors paimk ir lentom apkalk thumbup.gif  thumbup.gif

na, tiesą sakant ir pati nežinau, bet ir man baltų silikatinių plytų namas kažkoks nepabaigtas atrodo. Tarsi trūktu paskutinio sluoksnio: tinko, apdailinių plytų ar medžio.
Kiek teko matyt, labai gražiai atrodo skeltų pusiau rąstų apdaila, impregnuojami ir vaizdelis žymiai pagerėja bigsmile.gif ( tik, koks pas jus namas, nesigilinau, čia bendrai apie baltų silikatinių plytų triobas rašau cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 09 02, 18:47)
merginos kaip pasidaryti ta vezli http://public.fotki....ariumas468.html 55 foto bigsmile.gif  koks grazumas

Rastika cia buvo tiesiog pameginimas ir dar jis siuo metu visas nesuauges , kitais metais gal jau vaizdas bus. is vielos tvorom sulankstai karkasa i jo vidu dedi sluoksni samanu , sluoksni juodzemio vel sluoksni samanu ir t.t o galiausiai apsodini ji perkunropem rolleyes.gif
Atsakyti

Paskutine mintis labai verta demesio! biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif o kad mano vale butu dar juk senas tevas yra kuris kiekviena krustelejima kontraliuoja blush2.gif
Atsakyti
DeeDee as tau pritariu 4u.gif

Jediara na taip nesenai antri metai kai gyvenu
Atsakyti
Aciu merginos uz jusu mintys ir nuomone ir atsiprasau kad pas jus neatsiklausus ilindau blush2.gif
Atsakyti
karalyste, nuostabus grozis vyrui liepsiu siemet sukonstruoti karkasa thumbup.gif
Atsakyti
Aciukas Rastika
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 02, 21:00)
Aciu merginos uz jusu mintys ir nuomone ir atsiprasau kad pas jus neatsiklausus ilindau blush2.gif

viešas čia forumas, be jokių atsiklausimų galima lįsti ir klausinėti. Prašom nepabėgti ir bendrauti dažniau wink.gif
Atsakyti