Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 49

QUOTE(Perse @ 2009 09 01, 15:14)
Sveikutes.Gal kas mane ir prisimena is anksciau, bet dabar nerasau  ax.gif  tik skaitau jusu patarimus ir diskusijas.Groziuosi jusu visu puoselejamu groziu  wub.gif 
Tai tikiuosi labai neuzpyksit uz eterio tersima,bet cia jusu patarimu ir mano pastangom gautas rezultatas.
Siais metais si lelija sukrove 15 didziuliu ziedu  wub.gif  O kvapas koks  rolleyes.gif user posted image
user posted image

Ir cia stiebine roze, prazysta dabar jau antra karta  wub.gif
user posted image
Nepykit labai,bet norejau ir su jumis pasidalinti ax.gif

Perse, kur jau pyksi uz toki grozi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes.

O jau lelijos grozis wub.gif ...kur jau cia pyksi,zinau,kad vienai dziaugtis liudna...nesidrovek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 09 01, 13:15)
Perse, kur jau pyksi uz toki grozi  bigsmile.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 09 01, 13:18)
O jau lelijos grozis wub.gif ...kur jau cia pyksi,zinau,kad vienai dziaugtis liudna...nesidrovek mirksiukas.gif

Aciu, kad taip siltai 4u.gif
Atsakyti
Grazios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2009 09 01, 14:14)
Ir cia stiebine roze, prazysta dabar jau antra karta  wub.gif

o man roze wub.gif ....
pykti galima nebent uz tai, kad tiek laiko slepei toki grazi biggrin.gif .
Atsakyti

Gražūs žiedai - ir lelijos, ir rožės, ir dobiliukų wub.gif
Paprašysiu dar šiek tiek pasidalinti - kaip Tau pavyko rytinę leliją per žiemą lauke išlaikyt? Dengei? Kelinti metai ji pas Tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 01 rugsėjo 2009 - 17:43
Matyt pasitaiko viena kita atspari, nes mano sita irgi jau kelinta ziema ziemoja lauke, o vasara zydi.
Atsakyti
Gal rudenėjant kas nors norėtų pasigražinti savo kiemą? Padovanočiau Fistuką. Taip močiutė vadina:). Gal tikrasis pavadinimas ir kitoks:). Savąjį tuoj persodinsiu. Labai daug dar liks. Gaila mesti į kompostą. Tinka jis ir kapų priežiūrai (apvadams daryti). Aš naudoju gėlyno nuo vejos įrėminimui. Pridedu nuotrauką. Jeigu sudomins - rutmsk@gmail.com, tel. 869942110, Vilniaus raj., D. Riešė.
http://public.fotki....as/birelis.html
Atsakyti
QUOTE(Edea @ 2009 09 01, 18:16)
Gal rudenėjant kas nors norėtų pasigražinti savo kiemą? Padovanočiau Fistuką. Taip močiutė vadina:). Gal tikrasis pavadinimas ir kitoks:). Savąjį tuoj persodinsiu. Labai daug dar liks. Gaila mesti į kompostą. Tinka jis ir kapų priežiūrai (apvadams daryti). Aš naudoju gėlyno nuo vejos įrėminimui. Pridedu nuotrauką. Jeigu sudomins - rutmsk@gmail.com, tel. 869942110, Vilniaus raj., D. Riešė.

Labai šilta jauki aplinka, nu bet kai kitoj nuotraukoj pamačiau kaimynų statinį doh.gif apie 60% šilumos išgaravo smile.gif
O tasai fistukas visžalis? Žydi kaip nors ar toks vienodas visus metus?
Atsakyti
QUOTE(Edea @ 2009 09 01, 18:16)

Tai eraičinas, lotyniškai festuca.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 01, 16:39)
Gražūs žiedai - ir lelijos, ir rožės, ir dobiliukų wub.gif
Paprašysiu dar šiek tiek pasidalinti - kaip Tau pavyko rytinę leliją per žiemą lauke išlaikyt? Dengei? Kelinti metai ji pas Tave?

Aciu uz pagyrimus visom:4u:
Sita lelija auga antri metai, praeitais metais ji ir isaugo, sukrove ziedus, bet kai buvo cia ta vetra stipri nudauze ledai ir ziedus ir ja pacia verysad.gif Tai zydejo tik keli ziedai.Rudeni bandziau jos ieskoti kad iskast, bet matyt jau buvo ilindus giliau i zeme, tai ir nekrapsciau.Niekuo nedengiau.Palikau ir pamirsau.Galvojau issalo per ziema, bet pavasariui baigiantis islindo. wub.gif Kotas jos koks storas.O kai pradejo krautis ziedus, nespejau skaiciuoti. Dabar jau kai eisiu tvarkyt ta vieta kur ji auga, persodinsiu arciau, i matomesne vieta. Tik gaila kad ji viena buvo, bet manau dar keli metai ir bus jau "vaiku"
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 09 01, 20:05)
Labai šilta jauki aplinka, nu bet kai kitoj nuotraukoj pamačiau kaimynų statinį  doh.gif apie 60% šilumos išgaravo smile.gif

Norejau komentuot, bet ech velniai nemate irnesakyk.gif buciau tik sirsila sukelus. cool.gif sikart patylesiu, nors ir knieti uzsivezti kuo man cia kvepia tongue.gif
Atsakyti