Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

mmmm jau radau nauja temele ax.gif
http://www.supermama...;#entry29832342
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 09 03, 11:47)
Achiles,gal butu galima nuoroda i nauja tema gauti 4u.gif Nes po to man labai sunkiai sekasi ja surasti blush2.gif

Natale jau įdėjo nuorodą. O kaip jūs taip sudėtingai ieškot, kad jums visoms taip sunku rasti? g.gif Taigi ir šita tema yra skyrelyje "klausimas odontologui", tai ir nauja tema ten pat, ir dažniausiai visai šalia, arba pora eilučių žemiau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 03, 10:02)
O ko taip daug už vielą moki  g.gif

Pas mano ortodontę tokie įkainiai 4u.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 09 03, 10:24)
Geras as uz vielos keitima moku 130lt, o elastiku maisiuka uz 20lt, tai jauicu + - gainasi tas pats  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(tavolaime @ 2009 09 03, 10:26)
Man siandien galinis breketas atsiklijavo-pries kokia 20min doh.gif *****,kaip susinervojau...Pries tai is to breketo viela islindo(jau rasiau pries kelias dienas).O taip saugojau... unsure.gif Ar jusu gydytojos turi asistentes,kurios daro "nereiksmingus"darbus? blink.gif

Žinau, kas tas yra, kai breketas atsiklijuoja friends.gif O viela ir man duria - bet nieko, ryt jau nukirps. Ir tu paskubėk pas ortodontę, nesikankink mirksiukas.gif

QUOTE(Vyshnia @ 2009 09 03, 10:33)
rugpjucio 31 buvo pirmas paverzimas thumbup.gif ir apacioje sudejo breketukus jau thumbup.gif  tai pakeite viela virsuje, dantukus skauda db ir virsutinius ir apatinius doh.gif o apatiniuose islindus vielyte tai juodai trina doh.gif  na ziuresiu db progresa apacioje smile.gif

Sveikinu, vis į priekį, į holivudinę šypseną thumbup.gif

Aš vis save guodžiu-linsminu-drąsinu - gal iki mano gimtadienio jau būsiu be breketų? bigsmile.gif g.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 03 rugsėjo 2009 - 12:35
Sukuriau liniuote,mano nustatymuose ja rodo,bet kazkodel forume ne.Gal kazka dar reikia padaryt?Tiesa dabar rodo kad 0dienu,nes data nustaciau nuo spalio 6 d.tai gal prades rodyt kai spalio men prasides? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 09 03, 07:43)
gelytes smile.gif
Tuomet dalinuosi su jumis  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif

sveikos, as jau po pamoku biggrin.gif pirmadieni pas ortodonte 15h, o pamokos iki 16h doh.gif teks is dvieju iseit... smile.gif geras oras snd, bet nuotaika ne kokia schmoll.gif nes mokykloj susirgau kaip tycia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 09 03, 12:34)
Sukuriau liniuote,mano nustatymuose ja rodo,bet kazkodel forume ne.Gal kazka dar reikia padaryt?Tiesa dabar rodo kad 0dienu,nes data nustaciau nuo spalio 6 d.tai gal prades rodyt kai spalio men prasides? rolleyes.gif

kai rasai zinute virs mygtuko "atsakyti" pazymek varnele "ijungti parasa? " ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 03, 13:34)

bet kol dar neturi breketų, ar tau įdomi tokia liniuotė su 0 dienų? 4u.gif
reikėjo daryti liniuotė ne "po" o "priesš"
tada rašys: iki breketų uždėjimo liko..tiek ir tiek dienų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 03 rugsėjo 2009 - 12:40
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 03, 14:36)

kai rasai zinute virs mygtuko "atsakyti" pazymek varnele "ijungti parasa? " ir viskas smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 09 03, 14:40)
bet kol dar neturi breketų, ar tau įdomi tokia liniuotė su 0 dienų?  4u.gif
reikėjo daryti liniuotė ne "po" o "priesš"
tada rašys: iki breketų uždėjimo liko..tiek ir tiek dienų  4u.gif

as cia ateiciai sukuriau,labai norejosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 03, 13:42)
4u.gif
Papildyta:

as cia ateiciai sukuriau,labai norejosi  ax.gif

nu kai uždės galėsi pasidaryt kad skaičiuotų dienas kiek jau esi su breketais, o kol nesi, tai pasidaryk liniuotę, kuri skaičiuoja, kiek liko iki breketų uždėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 03, 14:52)
nu kai uždės galėsi pasidaryt kad skaičiuotų dienas kiek jau esi su breketais, o kol nesi, tai pasidaryk liniuotę, kuri skaičiuoja, kiek liko iki breketų uždėjimo  4u.gif

4u.gif ok
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 03, 13:56)

labai nuotaikinga liniuotė biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti