Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

laba laba ryta 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 09 03, 08:27)
mh... na as kas savaite mazdaug ir per visas sventes  (iskaitant ir visus vardadienius lotuliukas.gif  ) bunu stebinama... jau bilekiek laiko vis tas pats kurjeris nesa nesa nesa....  wub.gif hmmmm wub.gif

tai jamk ta tobula vyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
grazu kai toks demesys is vyru, supranta kaip reikia pamalonint ir pataikaut mirksiukas.gif
pas mane darbe tai taip uzposlina pastoviai, kad vemt vercia, cia man jau zema blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Bijau kad mum iki vakaro sitos temos neuzteks help.gif Paziurejau jusu fotkes albume, visos grazios thumb_yello.gif vampyre tavo foto su bratkiu tai nereali hihihi.gif idesiu vakare ir as savo foto, susipazinsim vizualiai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 03, 09:01)
laba laba ryta  4u.gif

Papildyta:

tai jamk ta tobula vyra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
grazu kai toks demesys is vyru, supranta kaip reikia pamalonint ir pataikaut  mirksiukas.gif
pas mane darbe tai taip uzposlina pastoviai, kad vemt vercia, cia man jau zema  blush2.gif  blush2.gif

uh... doh.gif o tai tiu kur dirbi? as dirbu statybose ir tai inteligentai vieni supa, o tai tamsta kur kad tejp nefainiai unsure.gif o ir auklet juos reik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 03 rugsėjo 2009 - 08:09
QUOTE(vampyre @ 2009 09 03, 09:08)
uh...  doh.gif  o tai tiu kur dirbi? as dirbu statybose ir tai inteligentai vieni supa, o tai tamsta kur kad tejp nefainiai  unsure.gif  o ir auklet juos reik  ax.gif

nu pas mane reklamcikai mirksiukas.gif
visada pas mane pastebes kaip daugiau ar maziau sedziu issirietus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pagirs, kad maikute isryskina pa***, stebes kaip lenkiuosi ko paimt ir garsiai tai pakomentuos ir siaip nepraleis progos pasakyt, kad botagelis, seseles kostiumas man tiktu ir jei man nenuotaika, tai tikriausiai ryte manes niekas nepatenkino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne ciotka? mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 09 03, 09:08)
uh...  doh.gif  o tai tiu kur dirbi? as dirbu statybose ir tai inteligentai vieni supa, o tai tamsta kur kad tejp nefainiai  unsure.gif  o ir auklet juos reik  ax.gif

o tai statybos dar klesti? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Niu kaip matai rolleyes.gif baisiausia jau praejo... dabar galima gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 03 rugsėjo 2009 - 08:24
QUOTE(vampyre @ 2009 09 03, 09:24)
Niu kaip matai  rolleyes.gif baisiausia jau praejo... dabar galima gyventi  mirksiukas.gif

islieka stipriausi sunkmeciu taip ir statybose, juk kazkas turi statyti, aisku ne tokiais tempais kaip pries krize..
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 03, 09:27)
islieka stipriausi sunkmeciu taip ir statybose, juk kazkas turi statyti, aisku ne tokiais tempais kaip pries krize..

o tai ne Pinkevicius buvo stipriausias? hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
notworthy.gif buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, damutės, žiūriu sutaupėt temą ir dar liko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(tavolaime @ 2009 09 03, 01:05)
O as vazinejau visvien su 70 zenklu-kazkaip net negalvojau keisti jo i ZALIA lapa

as ta 70 zenkla 1k. tebuvau uzsidejus blush2.gif vyras neleido doh.gif lotuliukas.gif
as jam sakiau ko mane visi lenkia nors ir normaliu greiciu vaziuoju..sako tode kad su tuo zenklu lotuliukas.gif
nuo to karto vaziuoju sau ir pati lenkiu tuos zenkliukus ax.gif nors dabar ir nebereikia jau man jo..db susimasciau kiek metu teises turiu g.gif doh.gif

QUOTE(vampyre @ 2009 09 03, 09:19)

P.S. Atejus i darba ir vel radau geliu puokste ant stalo.... va cia tai darbo aplinka...  imesciau foto bet nzn kaip ?

wow, tikrai gerbeja turi.. thumbup.gif cia jau tave mergina..tuoj rasi tarp geliu kada rasteli-''gal papietaujam''? bigsmile.gif
foto gali ideti per www.imageshack.us ikeli,uzkrauni..ir tada linka nukopijuoji.. arbaten tam imageshack us kai izkrauni ta foto, ant foto paspaudi su desiniu peles mygtuku nueini ant paskutinio''ypatybes ''ir visa URL adresa nukopijuoji ir idedi cia..lengviausia..wink.gif

QUOTE(Gitusia @ 2009 09 03, 09:37)
O aš gėlių net iš nuosavo vyro negaunu
Jis sako - kam reik, vis tiek greit nuvys

Jau ryt pas ortodontęSmalsu, oi kaip smalsu

lauksim ziniu.wink.gif
o manasis ir pries 13 metu taip kalbejo kam tos geles, nuvys..
bet paprasciausiai vienu momentu negerai pasijuto..kai man gimtadienio proga tetis geliu puokste padovanojo..ir mate kokiaas laiminga buvau! bigsmile.gif nuo to karto per gimtadieni visadgaunu geliu.. wub.gif

QUOTE(vampyre @ 2009 09 03, 09:43)
gelytes smile.gif
Tuomet dalinuosi su jumis 

grazu labai wub.gif

QUOTE(maza_maza @ 2009 09 03, 10:15)
nu pas mane reklamcikai 
visada pas mane pastebes kaip daugiau ar maziau sedziu issirietus  lotuliukas.gif 
pagirs, kad maikute isryskina pa***, stebes kaip lenkiuosi ko paimt ir garsiai tai pakomentuos ir siaip nepraleis progos pasakyt, kad botagelis, seseles kostiumas man tiktu ir jei man nenuotaika, tai tikriausiai ryte manes niekas nepatenkino  ne ciotka? 

Papildyta:

nebutu reklamcikaitikrai linksma tokioj kompanijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Ach,tie vyrai... cool.gif Pamirsta jie per laika savo "pareigas" pamalonint moteri unsure.gif O kai paklausii,kodel nepadovanoji man geliu-tai taip ir ispucia akis blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Na,per gimtadienius ar kitas progas-as gaunu tu geliu... ax.gif Bet be progu-neeeee.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 09 03, 11:29)
Ach,tie vyrai... cool.gif Pamirsta jie per laika savo "pareigas" pamalonint moteri unsure.gif O kai paklausii,kodel nepadovanoji man geliu-tai taip ir ispucia akis blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Na,per gimtadienius ar kitas progas-as gaunu tu geliu... ax.gif Bet be progu-neeeee.... verysad.gif

galetu ir be progu padovanot... wub.gif
va tik kovo 8d ir gimtadienis..
nors siaip nesiskundziu..kai uzeina tai siaip kokia smulkmenele parveza.. wub.gif
cia as kazko dabar visai jam nieko nebedovanoju blush2.gif vien vaikas galvoje.. ax.gif tai va kad jis viska turi..
va buvo gimtadienissakau issirink is dvieju dalyku ko labiau reikia tai lyg siol dar neapsisprende doh.gif o jau gimtadienis praejo pries 2sav.
Atsakyti